στειρωση στη φιλοζωικη!!

tasoskont

Active Member
26 Αυγούστου 2012
36
0
καλησπερα προχθες ηρθε ο πρωτος οιστρος της μικρης και θελω να την παω για στειρωση μολις τελειωσει.σκεφτομουνα να την παω στην φιλοζωικη για 2 λογους πρωτος ειναι ο οικονομικος και δευτερος ειναι οτι θελω να στηριξω τον συλλογο.εχει καποιος στειρωσει την σκυλιτσα του στη φιλοζωικη να μας πει εντυπωσεις ?????γιατι προκειτε για χειρουργειο και αγχωνομαι φοβαμαι πολυ για την υγεια της μικρης.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν τη στειρώνει η φιλοζωική, αλλά γιατρός. Απλά ο γιατρός κάνει μια έκπτωση στο κόστος εφόσον συνεργάζεται με την οργάνωση. Εφόσον η σκυλίτσα ανήκει σε σένα, είσαι υπεύθυνος για τη στείρωσή της.
Αν ήταν έτσι, θα πηγαίναμε όλοι σε φιλοζωικές.

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό βέβαια, θα σε ενημερώσουν και οι υπόλοιπο.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Δεν νομιζω οτι εχεις κατι να φοβηθεις στην φιλοζωικη για μια εγχειρηση ρουτινας. Αν μη τι αλλο εχουν παρα πολυ εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Η φιλοζωικη στο Κορωπι εχει δικο της ιατρειο και γιατρους. Αντιστοιχο υπαρχει στην Φιλαδελφεια αλλα δεν ξερω αν εχει χειρουργειο για στειρωσεις.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υποθέτω εννοεί την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία που έχει ιατρεία στο Κορωπί και στη Νέα Χαλκηδόνα. Οι υπηρεσίες τους δεν είναι δωρεάν, απλά το κόστος είναι συνήθως αρκετά μικρότερο από ότι στις περισσότερες κλινικές.

Φιλοζωικό Κτηνιατρικό Κέντρο στο Κορωπί

Το Ιατρείο Μικρών Ζώων της Φιλοζωικής στη Δ. Αττική

• Like
Reactions: anastasiak

tasoskont

Active Member
26 Αυγούστου 2012
36
0
Για το κορωπι λεω ,το ξερω πως εχουν δικο τους ιατρειο και γιατρους και σιγουρα εχουν πολυ εμπειρια πανω στο θεμα αυτο αλλα στειρωση με στειρωση εχει διαφορα στο μετενχειριτικο κομματι κυριως και τι μεθοδους χρισημοποιουν ενεσιμη ναρκωση η εισπνεομενη, εξωτερικα η εσωτερικα απορροφωμενα κτλπ γιαυτο ρωτησα αν εχει καποιος εμπειριες.φυσικα και ειμαι υπευθυνος για την μικρη και γιαυτο το ψαχνω το θεμα τι ειναι καλυτερο και γιαυτη και για μενα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εχει κανεις εμπειρια απο το κτηνιατρειο στο Κορωπι;
Δεν ξερω αν εννοουμε το ιδιο...ο Ροκυ ηταν στη φιλοζωικη Κορωπιου και ειχε στειρωθει στο ιατρειο της φιλοζωικης...μιλαμε βεβαια πριν 5 χρονια περιπου...δεν ειχε κανενα προβλημα τοτε,ουτε αντιμετωπισαμε καμμια επιπλοκη..

• Like
Reactions: betty coltrane

D

Deleted member 14614

Guest
Ειλικρινά, με αυτόν τον τίτλο και όσα έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες, νόμιζα ότι κάποιος θέλει να στειρώσει τους εθελοντές κάποιας φιλοζωικής!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ειλικρινά, με αυτόν τον τίτλο και όσα έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες, νόμιζα ότι κάποιος θέλει να στειρώσει τους εθελοντές κάποιας φιλοζωικής!!!
Έλα, rick, έβαλα τα γάντια, μόλις βρω και ποδιά, φύγαμε! :p

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
35
Θεσσαλονίκη
Υπάρχει τρόπος να στειρώσουμε δηλαδή το ζωάκι μας στο γιατρό κάποιας φιλοζωικής με μικρότερο κόστος; Το δέχονται αυτό εφόσον το σκυλάκι δεν είναι αδέσποτο; Γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη τι παίζει; Ίσως να μου αναφέρετε και τιμές; Η δική μου λέει 120-150 για τον Ερμούλη μου. (Ευκαρπία Θεσσαλονίκης)