στειρωση...

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Το σπρέυ το ξεκάζεις μόνο στην περιοχή του αιδοίου της σκύλας και δεν το πρότεινα σαν λύση με 100% επιτυχία. Πιθανον πειραματικα αφου έτσι κι αλλιώς θα περάσεις δύο οίστρους πριν κάνεις την επέμβαση και μπορέσεις να δεις πως λειτουργεί. (Νομίζω μετα το δεύτερο οίστρο δεν επιτρέπεται η στείρωση; )
Ειναι ομως ασφαλες για την σκυλιτσα? Ασχετως αν θα πιανει ή οχι.
Εμενα με ενδιαφερει πιο πολυ να ειναι ασφαλης για η υγεια της σκυλας. Ειτε το χρησιμοποιησω ειτε οχι , εγω παντα θα προσεχω να μην ειναι μαζι τα σκυλια ή να ειναι χωρισμενα.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Βασικα για την εξωτερικη του χρήση εκει που τοποθετείται ειναι ασφαλές δε ξέρω όμως ποσο συχνα μπορεις να βάζεις εγω το έβαλα μερικες φορες όταν ήταν η σκύλα μου ήταν σε οιστρο και δεν είδα τίποτε ανησυχητικο εξω απο το σπίτι. Και έβαλα αρκετα και την ημερα της εκθεσης. Ρωτα όμως το γιατρο σου μήπως δεν κάνει να βάζεις πολυ αν το γλύφει.

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
παιδια χιλια συγνωμη... 2 μηνων ειναι η μικρη..αν ειναι δυνατον,χιλια συγνωμη..

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το σπρέυ το ξεκάζεις μόνο στην περιοχή του αιδοίου της σκύλας και δεν το πρότεινα σαν λύση με 100% επιτυχία. Πιθανον πειραματικα αφου έτσι κι αλλιώς θα περάσεις δύο οίστρους πριν κάνεις την επέμβαση και μπορέσεις να δεις πως λειτουργεί. (Νομίζω μετα το δεύτερο οίστρο δεν επιτρέπεται η στείρωση; )
Περισσότεροι κτηνίατροι που έχω ρωτήσει μου έχουν αναφερει το διάστημα αναμεσα στον πρώτο και το δεύτερο οιστρο σαν την πιο καταλληλη περιοδος τη στείρωση.
Κατα τα άλλα, στειρωση μπορεί να γίνει και σε μικρότερη (6 μηνων) ηλικία ή και μεγαλύτερη.