Καλησπέρα, εχω ενα golden retriever θυληκο 16 μηνών. εχει ωτιτιδα 4ου βαθμου και θα της τα καθαριζε.
Δυστυχως ομως στο σκυλο μου δεν αρεσει να της πειραζουν τα αυτια με αποτελεσμα τα κλαιει, να τρεμει απο τον φοβο και το αγχος προφανως και να αγριευει. Ο κτηνιατρος της εβαλε φίμωτρο ομως καποιες στιγμες κουνουσε το κεφαλι της και ηταν επικινδυνο να την τραμαυτισει. Του ζητησα να την αφησουμε λιγο να ηρεμησει και μου ειπε οτι αν το κανουμε θα περασει το δικο της και δεν πρεπει. Σε καποια στιγμη αυτος της φωναξε παρα πολυ κ της κρατουσε το αυτι πολυ δυνατα πιεζοντας το κεφαλι της κατω
με βάση αυτό το πόστ-ο σκύλος σας δεν θέλει να του πειράζουν τα αυτιά και αυτό είναι λάθος σας να συμβαίνει και είδατε και τον λόγο
ο γιατρός ως γιατρός έκανε διάγνωση και έπρεπε να καθαρίσει το αυτί (θα μπορούσε να έχει ένα άγανο και να πρέπει να βάλει τσιμπιδάκι μέσα και να το πιάσει)
έπρεπε να καθαρίσει το αυτί και δεν έπρεπε να του κάνει τσάμπα ηρέμηση και για να μην πληρώνεται εσείς αλλά και για να μην δίνει άνευ λόγου φάρμακα στον σκύλο
μέχρι εδώ του βγάζω το καπέλο
έβαλε φίμωτρο λοιπόν-δεν αρκούσε
έπρεπε να καθαρίσει τα αυτιά
την πάτησε κάτω και της έβαλε και μία φωνή-δοκίμασε τα πάντα προκειμένου να μην της κάνει την ηρέμηση και λέγαμε "μα κατευθείαν την ευκολία του και το χρηματικό του κέρδος να κοιτάει?????γιατί δεν δοκίμασε πρώτα χωρίς φάρμακο????????"
πολύ καλά έκανε
εσείς ,κρίνοντας από όσα γράφετε-και δεν είχατε φροντίσει να είναι ήρεμη (αν πόναγε από πρίν όπως λένε μερικοί δεν θα είχατε πάει για τα ετήσια εμβόλια αλλά γιατί πόναγε)
και κατά την διάρκεια δεν είχατε καμία εμπιστοσύνη στον γιατρό ,φοβόσασταν περισσότερο από τον σκύλο και γενικά χειροτερεύατε τα πράγματα
πιστεύω πως ως γιατρός συμπεριφέρθηκε όπως έπρεπε-καθάρισε τα αυτιά και έδωσε αγωγή
γιατρός είναι
πρέπει να θεραπεύσει και τα δικά μου που κάθονται κυρίες και τα άλλα που τον βλέπουν και θέλουν να τον φάνε
θα μπορούσε να τα κάνει όλα ηρέμηση και να κάνει ήσυχος την δουλειά του και να χρεώνει και παραπάνω-εγώ εκεί δεν θα του έβγαζα το καπέλο