συμπληρωμα για τις αρθρωσεις

ILIAS_87

New Member
8 Ιανουαρίου 2016
3
1
38
καλημερα παιδια,
εχω ενα γερμανικο ποιμενικο,ο οποιος ειναι 4 μηνων και κατι.. σηκωσαμε αυτακια, ολα τελεια μεχρι στιγμης, και θελω να του δωσω κατι για τις αρθρωσεις ως προληψη κυριως. εχω διαβασει καποιες γνωμεις που ειναι εναντια στο να δινουμε κατι ως προληψη αλλα εμπιστευομαι απολυτα τον κτηνιατρο μ ο οποιος μου ειπε πως αν θελω καλο ειναι να του δωσω.. εννοειται πως δεν μου το εθεσε αναγκαστικα ο ανθρωπος.. μιλησα και με αλλους ιδιοκτητες γερμανικων και με τον εκτροφεα κτλ κτλ και σκεφτομαι να του δωσω τα flex plus.. οκτηνιατρος προμηθευεται τα canisan. αλλα μου ειπε οτι εχει καλη γνωμη και για τα flex plus αν και δεν τα δουλευει.. μπορει να με βοηθησει καποιος που εχει γνωση ή εμπειρια με τα flex plus..???
ευχαριστω

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τα Flexi plus δεν τα γνωριζω,αλλα προληπτικα κ γω εδινα (απο 2 μηνων μεχρι 18+ μηνων) ανα τακτα χρονικα διαστηματα (οχι συνεχομενα)
Εδινα Synoquin (κτηνιατρικα) και Osteoflex (ανθρωπινα)...
Τωρα καναν δουλεια δεν καναν,ηταν το dna της τετοιο ή βοηθησαν αυτα,δεν το γνωριζω
παντως ουδε ποτε ειχαμε κανενα θεμα!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ απ' την άλλη δεν βλέπω το λόγο να δίνεις χρήματα για συμπληρώματα που ένα κουτάβι δεν τα χρειάζεται. Αν έχεις σκύλο που έχει θέμα με τις αρθρόσεις τότε ναι, διαφορετικά δεν βλέπω κανένα απολύτως όφελος.

Μάζευε τα χρήματα όταν θα έρθουν τα γεράματα, θα τα χρειαστείς ;)

• Like
Reactions: spyv

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.321
patra
grdane.blogspot.com
αν δεν εχεις προβλημα...
μπορεις να δωσεις προληπτικα για ενα μηνα στην ηλικια των 6 μηνων περιπου και ξανα για ενα μηνα στην ηλικια των 11 μηνων περιπου...
και πστευω οτι ειναι αρκετο
με τιποτα δεν θα δινεις συνεχομενα και για μεγαλυτερο διαστημα του μηνα σε περιπτωση που θελεις να επαναλαβεις μετα διαστημα παυσης τριων μηνων τουλαχιστον εκτος κι αν υπαρχει θεμα ασθενειας οποτε ο κτηνιατρος συμβουλευει διαφορετικα...