ταρατατζουμ!!...Πόσες ώρες κοιμούνται τα κουτάβια

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Καλημερα σας κυριες και κυριοι. Απο προχτες το βραδυ ειμαστε μια ευτυχισμενη σκυλοοικογενεια. Παραλαβαμε την μικρουλα μας και ειναι μια κουκλιτσα. Ζωηρη, παιχνιδιαρα, υπναρου!!!!.
Αυτο θελω και να ρωτησω: ποσες ωρες κοιμουνται τα κουταβια?? Εχτες κοιμοταν ανα 3ωρο, ξυπνουσε-ετρωγε λιγακι-επαιζε κανενα 15λεπτο και μετα ξανα υπνο για 3 ωρες. Ειναι 11 εβδομαδων. Ταξιδεψε απο Σλοβακια με αυτοκινητο (του εκτροφεα) την Κυριακη. Ειναι η ταλαιπωρια κ το στρες του ταξιδιου που βγαινει?? Η τοσο κοιμουνται σε αυτη την ηλικια? Και φυσικα, αφου κοιμαται ολη μερα, το βραδυ, που θελουμε εμεις να κοιμηθουμε, εκεινη εχει ορεξη για τρελλες. Εχτες το βραδυ τσακωνοταν με τη γωνια του σεντονιου, που επεφτε στο πατωμα, για κανενα 10λεπτο!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Να σας ζήσει...φαντάζομαι την ευτυχία της οικογένειας!!!!!
Αστην για μία δύο μέρες...να προσαρμοστει...και ξεκινήστε τα βασικά...
Το βράδυ...να τη κλείνετε σε crate...αλλά πριν τη βάλετε για ύπνο...να την έχετε παιξει ώστε να είναι έτοιμη...να ξεραθει..
Περιμένουμε φωτογραφίες!!!!:):):):)

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Την παιζουμε, αλλα μαλλον οχι αρκετα, της μενει αρκετη ενεργεια φαινεται. Crate δεν εχω κ δεν ξερω αν θελω. Πηραμε κρεβατακι (που το παιρνουμε στο υπνοδωματιο) και παρκο που μενει στο σαλονι. Τα δεχεται και τα δυο αρκετα. Μετα τον καυγα με το σεντονι, ξεραθηκε μεχρι το πρωι, δεν εχω παραπονο. Αλλα, πες μου, ποσες ωρες κοιμουνται, γιατι μου φαινεται οτι κοιμαται πολυ.

Φωτο εβαλα στο αλμπουμ, δειτε οσοι θελετε.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
να σου ζησει !!!
δεν ειναι απλως μπουκιτσα ,ειναι σκετη λιχουδια :p:p:p
σκετη τρελλα ειναι τα γιορκι κουταβια ,και εχουν φανταστικο χαρακτηρα :)

να σε ρωτησουμε ,και αν θελεις απαντας φυσικα...επειδη πολλα ακουγονται για τιμες κτλ.
αυτη σου η επιλογη ποσο σου στοιχισε σημερα που μιλαμε?οταν εναν τετοιο σκυλακι (σε καμια περιπτωση τετοιο αλλα για την πλειοψηφια ιδιο:rolleyes: λεμε τωρα) σε βιτρινα πετσοπ εχει ταμπελακι 800€ ?

ρωταω ενημερωτικα απλως :)

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
το εφερα απο Σλοβακια. 1000 το κουταβι κ 100 τα εξοδα του εκτροφεα για τη μεταφορα. 400 αν ερθει αεροπορικα. Εδω εβρισκα 800 απο ΒΥΒ και 900 απο εκτροφεα, που ομως με γελασε 2-3 φορες και στο τελος τα εδωσε αλλου. Ασε που δεν υπαρχουν κ πολλοι εκτροφεις για γιορκυ στην Ελλαδα.Εξω εχει παρα πολλους και οι περισσοτεροι μου απαντησαν στα μεηλ μου. Αρκετοι ειχαν κ διαθεσιμα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βρε την σεντονομάχο!!!!!!1:p:p:D:D

Να σας ζήσει κι επίσημα στο σπίτι πια!!!!:D:D

Πάντως, το crate είναι αρκετά χρήσιμο να το μάθει!Θα σας βολέψει πάρα πολύ και σε πιθανά ταξίδια ππου μπορεί να μην μπορείτε για κάποιο λόγο να την έχετε μαζί σας, ή σε άλλες περιπτώσεις που πρέπει να είναι περιορισμένη, να ξέρει ότι είναι ο χώρος της και να είναι χαλαρή!

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
μμμμμ, μου αρεσε το σεντονομαχος!! πως λεει η Σαρα το Μουφ της "... ο γαλακτοκτονος"?? Θα την λεω κι εγω " Muffin η Α η σεντονομαχος" . Ακους Σαρα??
Αρα Φοιβο, εισαι ο νονος της και απο δω κι εμπρος εχεις και ευθυνες απεναντι της!!

Παντως ευχαριστω ολους για τις ευχες σας.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
ευχαριστω για την απαντηση και να σου πω συγχαρητηρια για την κινηση σου αυτη ,που δεν απογοητευτηκες καταληγοντας στην ευκολη λυση και απευθυνθηκες σε εκτροφεα του εξωτερικου γλιτωνοντας αρκετα προβληματα απο τα οποια πασχουν και θα πασχουν αρκετοι που αποκτουν τον σκυλο τους με αμορφωσια και ασχετοσυνη...(δεν βγαζουμε τους εαυτους μας απ'εξω never):p

τουλαχιστο ας διαβαζονται αυτα,που ειναι ζωντανα παραδειγματα, ωστε να γινονται παραδειγμα και για τους υπολοιπους που μπαινουν στην διαδικασια της ερευνας:rolleyes:

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
λογικο ειναι να κοιμαται πολυ. ταλαιπωρηθηκε απο το ταξιδι αλλα μην ξεχνας οτι κι αυτο μωρο ειναι κι αυτο οποτε κοιμαται πολυ!
δωστης λιγες μερες να ξεκουραστει και να συνηθισει εσας και το νεο της σπιτι και μετα θα παρακαλας να κοιμαται!:)

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
ακουσα καλα???muffin την λενε την μικρη???μα πως???αυτο ειναι το δικο μας ονομα...αστο κατω σε παρακαλω εχουμε τα πνευματικα δικαιωματα!!!απιστευτο παντως...:eek:να σου ζησει!!!:p:p

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
ακουσα καλα???muffin την λενε την μικρη???μα πως???αυτο ειναι το δικο μας ονομα...αστο κατω σε παρακαλω εχουμε τα πνευματικα δικαιωματα!!!απιστευτο παντως...:eek:να σου ζησει!!!:p:p
Tι λες παιδί μου??? Κι εμείς έχουμε "΄Αρη" και το μισό φόρουμ ομοίως:D...Βέβαια είμαστε οι μόνοι με ΄Αρη τσιουάουα, οι υπόλοιποι είναι φυσιολογικοί, από ροτβάιλερ και πάνω!
Λες να μου ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα!!!:D

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
κοριτσια συγνωμη, αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει muffin σε σκυλακι. Νομιζα οτι εμεις ειχαμε αυτη την φαεινη ιδεα. Παντως αν εσυ εχεις μαλτεζ, μαλλον δεν επρεπε να τν βγαλεις ετσι γαιτι τα μαφιν ειναι καφε και το παιδακι σου λευκο!! εγω το δικαιουμαι περισσοτερο μια και το δικο μου παιδακι ειναι καφε!!! αστο κατω εσυ λοιπον!!!:):)

φοβερη τεκμηριωση????
τεσπα, να μας ζησουν ολονων.!!

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
καλα για το ΄"Αρης"δεν θα ελεγα τιποτα...ειναι πιο κοινο ονομα..αλλα muffin??και γω νομιζα οτι ηταν δικη μου επιννοηση...αν και υπαρχει video στο youtube με ενα μαλτεζ ονοματι muffin!!το βρηκα τυχαια!!εγω το σκεφτηκα επειδη ειναι ετσι φουντωτο και φουσκωτο και γλυκο σαν ενα muffin:p:pκι ας ειναι ασπρο...ninaioana τα μεγαλα πνευματα συναντονται τελικα:p:D

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
οταν εγω και η τεχνολογια γινουμε φιλες θα βαλω και φωτο...προς το παρον το οτι γραφω ειναι μια προοδος..:p:p:cuniaoo:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.