τεστ λεισμανίας...πρόβλημα;

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
παιδες μολις με πηραν τηλεφωνο κ οι εξετασεις βγηκαν αρνητικες!!!!!!!!!!!!!!!παω να γλεντησω!!!!!!!!!!ναι ρε @@@στη!!!!!!!!!!!
πρέπει να είναι φοβερό αυτό το συναίσθημα.

Ας είναι όλα τα σκυλάκια καλά και αυτά που νοσούν και τα υγιή.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eπειδή στο συγκεκριμένο topic έχουν αναφερθεί τιμές για να μην ανοίγω άλλο να κάνω μια ερώτηση, ο γιατρός μου παίρνει για εξετάσεις αίματος που αφορούν ερλειχια, καλαζάρ, νεφρά ήπαρ, είμαστε senior και κάνουμε και αυτά, 100 ευρώ. Με την εμπειρία σας πως σας φαίνεται η τιμή; (όχι ότι θα τον αλλάξω γιατί είναι χρόνια ο γιατρός μου και είναι καλός, αλλά από περιέργεια).

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Για όλα αυτά, είναι αρκετά καλή τιμή.
Ας πούμε (αν, βέβαια, θυμάμαι καλά) εμένα μου παίρνει 110€ για γενικές αιματολογικές, βιοχημικές (ήπαρ, νεφρά κλπ.), ερλίχια, καλαζάρ (και, όποτε χρειάζεται, διροφιλάρια).
Εμείς δεν είμαστε senior ακόμη, αλλά ...έχουμε καεί στο χυλό:(

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Παιδιά,εμένα η κτηνίατρος που πήγα τον μικρό,μου πήρε για εξετάσεις αίματος(ερλιχεία,καλαζαρ,νεφρά,συκώτι),ένα πενταπλό εμβόλιο και μια γενική κλινική εξέταση 90 ευρω.
Συγκριτικά με τις τιμές που διαβάζω θεωρώ ότι μου πήρε πολύ λίγα!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
κάναμε το πρώτο στάδιο(εμβόλιο)για την λεισμανίαση και έχουμε άλλα δύο ακόμα,το κόστος της επίσκεψης μας ήταν 60 ευρώ μαζί με αμπούλα(ακριβά ακούγεται).κάθε χρόνο θα του κάνουμε η τελείωσε όλο αυτό γιατί δεν ρώτησα?

Last edited:

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
κάναμε το πρώτο στάδιο(εμβόλιο)για την λεισμανίαση και έχουμε άλλα δύο ακόμα,το κόστος της επίσκεψης μας ήταν 60 ευρώ μαζί με αμπούλα(ακριβά ακούγεται).κάθε χρόνο θα του κάνουμε η τελείωσε όλο αυτό γιατί δεν ρώτησα?
Κάθε χρόνο. Δες και στις τελευταίες σελίδες του παρακάτω θέματος, υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/εμβόλιο.κατά.του.καλαζάρ-11887/index39.html