τι ρατσα ειναι ?

johnygrg

Member
25 Μαϊου 2016
7
22
43
καλησπερα απο εμενα και το νεο μελος της οικογενειας μου τον Φανη !!τον υιοθετησα την προηγουμενη εβδομαδα απο μια φιλοζωη γνωστη μου η οποια τον ειχε παει μεν στον κτηνιατρο και της ειπανε οτι ειναι ημιαιμο κοκονι αν και δεν το βλεπω,ποια η γνωμη σας ως προς την ρατσα του ως πιο ειδικοι?

Attachments

• Like
Reactions: spyv

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Κοκονάκι, ούτε καν!
Ωραίος φατσάκος είναι!
Να τον χαίρεσαι και μπράβο σου για την υιοθεσία του!

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
ημιαιμο κοκονι δεν ειναι, αλλα ειναι κουκλι! τζακρασελιζει καπως, αλλα θα μπορουσε και να μικρογκριφονιζει. εχεις καμια αλλη φωτο του να τον δουμε;

να σου ζησει!

johnygrg

Member
25 Μαϊου 2016
7
22
43
Τον εχετε κουρεψει; 'η αυτο ειναι το μηκος της τριχας;
Νομιζω οτι ειναι απο την ιδια μη-ρατσα που ειναι και ο δικος μου.
Κουρεμενος ειναι ετσι οπως τον παραλαβαμε δηλαδη απο την κυρια που τον περιεθαλψε και μας τον εδωσε

zeledaki

Well-Known Member
3 Απριλίου 2016
240
170
27
Χίος
εχει παρομοιο σκυλακι μια φιλη μου και εινια γκριφον-κανις...οπως και να εχει εινια πολυ ομορφο και να σου ζησει :)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ημιαιμο κοκονι δεν ειναι, αλλα ειναι κουκλι! τζακρασελιζει καπως, αλλα θα μπορουσε και να μικρογκριφονιζει. εχεις καμια αλλη φωτο του να τον δουμε;

να σου ζησει!
χαχαχα εγώ λέω ότι τεριερίΖει ;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα συμφωνήσω με havihara και θα πω κι εγώ ότι τεριεδίζει. Που το είδατε το γκριφόν καλέ; Ο τυπάς είναι όμορφος, ενώ τα γκριφόν, εεεε, να...ιδιαίτερα.. Το,δε, βελγικό, είναι λες κι είναι αδερφάκι του Chewbacca.