να πω και εγω κατι ασετο?ξερω οτι ολοι αγαπατε τα σκιλακια σας, δεν ακουγετε πιο ορεο και πιο σοστο το πεθανε απο το ψοφισε?εγω οταν ακου ψοφισε με χαλαι παρα πολι για ολα τα ζωα,ακομα και για τα διποδα

θα φρόντιζα να ζει το σκυλί μαζί μου και όχι στο εξοχικό
θα φρόντιζα να το ταίζω καθε ημέρα και όχι δια του γείτονα ή αυτόματης ταίστρας - ποτίστρας
θα φρόντιζα να το πηγαίνω βόλτα και να το ασκώ κάθε ημέρα όλο τον χρόνο
θα φρόντιζα να το περιποιούμε και να το σκέφτομε κάθε μέρα όλο τον χρόνο και οχι Τετάρτη Παρασκευή , Αυγουστο - Οκτώβρη που θα πηγαινα για λαγό
θα φρόντιζα να μην εμενε τυχαία εγγυος
θα φρόντιζα αν θεωρούσα ότι πρέπει να ζευγαρώσει να εβρισκα τον καλύτερο αρσενικό
θα φρόντιζα όταν γενούσε να είμαι από πάνω για να βοηθήσω σε τυχόν στραβη
θα φρόντιζα να ηξερα ανα πάσα ωρα και στιγμή πως ειναι η κατάσταση της και δεν θα περίμενα από τον γείτονα
θα φρόντιζα να εχω τον γιατρό stand by και δεν θα περίμενα συμβουλές από κανένα forum
αν δεν μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά θα φρόντιζα να μην είχα σκύλο
Νομίζω ότι η κάθε λέξη ίσως περιγράφει , εκτός του αποτελέσματος που είναι ο θάνατος , λίγο και τον τρόπο....δεν ακουγετε πιο ορεο και πιο σοστο το πεθανε απο το ψοφισε?
Αυτο νομιζεις οτι σημαινει υπευθυνοτητα???μιλατε ολοι σαν κριτικοι κινηματογραφου.τι επρεπε να κανω να τη φερω στην Αθηνα η να κοιμαμαι μαζι της?
Για να εισαι ιδιοκτητης(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ) σημαινει οτι ΑΓΑΠΑΣ το σκυλο σου και κανεις το καλυτερο για αυτον.Εσυ δεν εχεις κανει οτι καλυτερο για τη σκυλα σου.θα τα χαρισω σ αυτους που πραγματικα αγαπουν και δεν ειναι απλα ιδιοκτιητες,
jimmy58ΜΑΘΕΤΕ πρωτα ελληνικα ειστε μικροι ακομα.το πεθαινω χρησιμοποιηται για τους ανθρωπους,επομενως τα παιδακια πεθαινουν δεν ψοφανε.μην κανετε μια πλουσια γλωσσα φτωχη και μην ,περδευεται τα σκυλια με τα παιδια
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=3798&page=4ο σκυλος παιδες ΕΙΝΑΙ σαν τον ανθρωπο.υπαρχουν πολλες προκαταληψεις
μόνο απο ορθογράφους δέχεστε προτροπές πρός σκέψη κύριε τζίμυ58?μαθε να γραφεις ελληνικα πρωτα