το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αν έχεις διαβάσει το θέμα αναφέρεται γιατί κατ' εμέ θεωρείται BYB.

Απ' την άλλη, δεν βλέπω απολύτως κανένα επιχείρημα γιατί εσείς ΔΕΝ τον θεωρείτε BYB εκτός απ' τη δικαιολογία πως δεν έχει αναφέρει στη σελίδα του τις εξετάσεις των σκύλων του και ότι σας αρέσουν τα εκτός προτύπου σκυλιά του.
Για να θεωρησεις οτι ειναι BYB πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εχει εγκαταστασεις, πιστοποιητικα καθαροαιμιας, οτι δεν κανει τις απαραιτητες εξετασεις, δε χορηγει τα απαιτουμενα φαρμακα-εμβολια κλο, δεν εχει εκτροφικο πλανο και πολλα αλλα. Μπορεις; οχι. Το μονο που εχεις ειναι φωτος.
Και οπως ειπαμε ξανα και ξανα, εστω και αν ειναι, το κουταβι παρθηκε, βρηκε στεγη και αγαπη. Το θεμα αφορα αυτο, οχι την κρίση του εκτροφειου. Ειναι δυσκολο να μοιραστουμε τη χαρα ενος ανθρωπου που πηρε ενα σκυλάκι; Γιατι δεν κανεις ενα ξεχωριστο θεμα οπου μπορουμε να το αναλυσουμε διεξοδικα ;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Για να θεωρησεις οτι ειναι BYB πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εχει εγκαταστασεις, πιστοποιητικα καθαροαιμιας, οτι δεν κανει τις απαραιτητες εξετασεις, δε χορηγει τα απαιτουμενα φαρμακα-εμβολια κλο, δεν εχει εκτροφικο πλανο και πολλα αλλα. Μπορεις; οχι. Το μονο που εχεις ειναι φωτος.
Και οπως ειπαμε ξανα και ξανα, εστω και αν ειναι, το κουταβι παρθηκε, βρηκε στεγη και αγαπη. Το θεμα αφορα αυτο, οχι την κρίση του εκτροφειου. Ειναι δυσκολο να μοιραστουμε τη χαρα ενος ανθρωπου που πηρε ενα σκυλάκι; Γιατι δεν κανεις ενα ξεχωριστο θεμα οπου μπορουμε να το αναλυσουμε διεξοδικα ;
Ωραία τότε, παίρνω κι εγώ τον σκύλο μου, τον ζευγαρώνω με θυληκιά που έχει πεντιγκρί, βγάζουμε και από ένα πεντιγκρί για τα κουτάβια κι εγώ δεν είμαι BYB.

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν είναι καν το θέμα μου.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
"μμ θελω να παρω λαμπραντορ, αααα δες βρηκα ενα εκτοφείο. Για κάτσε να γκουγκλαρω να δω reviews σχετικά από αλλους, πριν κινηθώ... ααα δες εδω κανουν συζητηση για το εκτροφείο αυτο, ας διαβάσω να ειμαι υποψιασμένος!"
Αυτον ακριβώς το ρόλο επιτελει το θρεντ, και εδώ και ολα τα θρεντ. Όχι μόνο "αα να σου ζήσει", αλλά και πληροφορησης μελλοντικού διαβάτη, πριν την αγορά! Οποτε ναι, όλα ειναι χρησιμα να λέγονται!

Δεν αλλάζει ουτε το οτι πάρθηκε το κουτάβι ουτε η αγάπη που θα εχει λαμβάνειν. Αλλά περαν αυτου το φόρουμ ειναι και πηγη πληροφορησης μέσω γνωμων, αποψεων και εμπειριων.
εισαι ωραιο τυπακι εσυ:mrgreen:

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.259
3.093
helloooo και παλι το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα...τα σχολια σας δεκτα αλλα αλλα ασχετα με την παρουσιαση μου στο φορουμ....!!
και για να επανελθουμε....

και ομολογώ οτι ειμαι πολυ ευτυχισμενη για την επιλογη μου!!!! :)
δεν εχω ιδέα από λαμπραντόρ και ούτε με τραβάει ιδιαίτερα σαν φυλή αλλά το κουτάβι σου ξεχειλίζει απο γλυκουλιά. πάντα υγιές!
Υ.Γ πολύ μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το θεμα *demonio* αγάπα το σκύλο σου και ασ' τους άλλους να χτυπιούνται.δεν μπορώ να κρίνω την επιλογή σου, αλλα και ούτε νομίζω οτι θα επρεπε.την έρευνά σου την έκανες απο 'δώ και στο εξής να χαίρεσαι το σκύλο και να σε χαίρεται και αυτός!
ώπ διόρθωση: ωραία που ακούστηκαν αμφιβολίες για τον εκτροφέα.πιθανόν να είναι και βάσημες. αλλα τώρα γιατί συνεχίζουμε επι 3(?)μέρες την ίδια συζήτηση?διατυπώσατε τις απόψεις σας, αιτιολογίσατε κιόλας. δεν φτάνει ώς εδώ?:rolleyes:

Last edited:

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Χωρίς να θέλω να ισχυριστώ ή να υπαινιχτώ το οτιδήποτε για τον συγκεκριμένο εκτροφέα - σκυλιά εκτός προτύπου και με σοβαρά ελαττώματα, δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στη φυλή τους και τις επόμενες γενιές. Τόσο απλά...

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ωραία τότε, παίρνω κι εγώ τον σκύλο μου, τον ζευγαρώνω με θυληκιά που έχει πεντιγκρί, βγάζουμε και από ένα πεντιγκρί για τα κουτάβια κι εγώ δεν είμαι BYB.

ενταξει, σηκώνω τα χερια ψηλα και παμε παρακατω.

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα

Ο ΚΟΕ σου δίνει το δικαίωμα να το κάνεις αυτό ; Μιας και αναφέρεις το πεντριγκρι .

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ο ΚΟΕ σου δίνει το δικαίωμα να το κάνεις αυτό ; Μιας και αναφέρεις το πεντριγκρι .

Αν τα σκυλια εχουν πεντιγκρι και δηλωθεί η γεννα εγκαιρως και τα κουτάβια θα εχουν πεντιγκρι. Αλλά το πεντιγκρι σημαίνει "καθαροαιμο" όχι "αξιο αναπαραγωγης". Και εντέλει κακώς νομιζουμε οτι αυτά τα 2 ταυτιζονται.

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Αλλού το πάω ghelly , όταν κάνει κάποιος αίτηση για να βγάλει πεντριγκρι για κουτάβια μιας γέννας δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας τρόπος να ελέγχονται αν πληρούν οι γονείς όλα εκείνα τα προσόντα της κάθε φυλής για να είναι κατάλληλα για αναπαραγωγή είτε από τον ΚΟΕ είτε από έναν πιο ειδικό όμιλο ; Είναι σα να βγάζεις άδεια οπλοφορίας σε ψυχασθενή και μετά να αναρωτιέσαι γιατί σκότωσε ..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αλλού το πάω ghelly , όταν κάνει κάποιος αίτηση για να βγάλει πεντριγκρι για κουτάβια μιας γέννας δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας τρόπος να ελέγχονται αν πληρούν οι γονείς όλα εκείνα τα προσόντα της κάθε φυλής για να είναι κατάλληλα για αναπαραγωγή είτε από τον ΚΟΕ είτε από έναν πιο ειδικό όμιλο ; Είναι σα να βγάζεις άδεια οπλοφορίας σε ψυχασθενή και μετά να αναρωτιέσαι γιατί σκότωσε ..

Το καταλαβα που το πας για αυτό εκανα την διευκρινηση. Όχι ο ΚΟΕ δν απαιτεί εξετάσεις πριν το ζευγάρωμα ωστε να αναγνωρίσει τη γέννα και να εκδόσει πεντιγκρι. Το αν πρεπει ή όχι, ειναι αλλη ιστορια, πολυσυζητημένη.
Πεντιγκρι θα πάρει ολη η γεννα, και τα πετ κουτάβια και τα με προοπτική αναπαραγωγής. Το θέμα ειναι κατα πόσο καποιοι θέλουν και μπορουν να δουν αν ο σκύλος τους πρεπει να ζευγαρώσει, αν εχει να προσφερει κατι στη φυλή και όχι να τη διατηρει στασιμη ή και να την βλάπτει.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αν τα σκυλια εχουν πεντιγκρι και δηλωθεί η γεννα εγκαιρως και τα κουτάβια θα εχουν πεντιγκρι. Αλλά το πεντιγκρι σημαίνει "καθαροαιμο" όχι "αξιο αναπαραγωγης". Και εντέλει κακώς νομιζουμε οτι αυτά τα 2 ταυτιζονται.
Ευστοχο σχόλιο. Να προσθέσω ενα ερωτημα πανω σ αυτο. Ποιοι μπορουν να κρίνουν ποια ειναι άξια και ποια ανάξια, εμεις;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ευστοχο σχόλιο. Να προσθέσω ενα ερωτημα πανω σ αυτο. Ποιοι μπορουν να κρίνουν ποια ειναι άξια και ποια ανάξια, εμεις;
Ενα σκυλι ας πουμε που δεν εχει καν κατεβει σε εκθεσεις μορφολογιας ή δεν εχει παρει καλες κρισεις.
Ενα σκυλι με κληρονομικα πεοβληματα υγειας
Ενα επιθετικο ή φοβικο σκυλι

Παραδειγματα σκυλων που δε πρεπει να ζευγαρωσουν.

Κλπ κλπ

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
μόνο ο εκτροφεας μπορεί να δει μέσα από την κρίση κριτών (όχι μια κρίση, όχι ενός κριτη, μιας και δεν διεκδικουν το αλάθητο). Όποιος από "εμας" εχει τις γνώσεις μπορεί να δει δυο πραγματα παραπέρα, αλλά το σκυλο του μόνο ο εκτροφεας τον ξερει. Μόνο εκεινος ξερει το ταπεραμέντο, τη μορφολογία, τα γονιδια κλπ.
τα εχω προσφορα
εσύ εχεις ληγμένα!

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
helloooo και παλι το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα...τα σχολια σας δεκτα αλλα αλλα ασχετα με την παρουσιαση μου στο φορουμ....!!
και για να επανελθουμε....

και ομολογώ οτι ειμαι πολυ ευτυχισμενη για την επιλογη μου!!!! :)
Να τη χαίρεσαι τη μπουμπουκα σου, είναι μια κουκλα!
Βάλε μας κι άλλες φώτο! :p

idamanos

Member
15 Νοεμβρίου 2013
23
21

μεγαλώνουμε και ομορφαινουμε!!!! ελπιζω να μην προκαλεσω παλι "φασαρια" για αλλες 14 σελιδες σχολιων....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.