τρέμει!! εχει μυικους σπασμους!

mpimpis

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
7
0
thessaloniki
γεια σας! εχω εδώ και τρεις μερες ένα παγκ σχεδον τριων μηνων! σημερα παρατηρησα πως το ποδαρακι του ειχε μυικους σπασμους και έτρεμε πολυ γρηγορα! αργότερα οι σπασμοι μεταφερθηκαν σε όλο το σώμα του εκτος το κεφαλακι του. το πήγα στον κτηνιατρο και μου είπε πως όλα ειναι μια χαρα, και ισως έιναι αγχος. μετα σταματησε, έφαγε ,έπαιξε, και ξαφνικα ήρθε στα πόδια μου και ξανάρχισαν οι σπασμοι, οι οποίοι ακολουθουν τις εισπνοές του! τι έχει το σκύλακι μου , ανησυχώ πολύ!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εφαγε μηπως κανενα κοκκαλο?
Η τιποτε αλλο?εννοω απο το σπιτι?
Ψαξε πιεζοντας,στομαχι,μυες,κοκκαλα,κ.τ.λ
Ακτινες δεν το εβγαλε?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μάλλον πρέπει να τον πας σε άλλο κτηνίατρο αν αυτός λέει ότι δεν έχει τίποτα διότι μπορεί να είναι νευρολογικό το πρόβλημα και σοβαρό. Ελπίζω να μην είναι, αλλά πρέπει να το δει γιατρός ξανά.

Από πού το πήρες το σκυλί? Ξέρεις αν έχει κληρονομικά από τους γονείς του ή κάτι τέτοιο?

Εννοείται ότι οι παραπάνω είναι μόνο υποθέσεις και ερωτήσεις διότι δεν είμαι κτηνίατρος.

mpimpis

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
7
0
thessaloniki
ευχαριστω που μου απαντατε! δεν το βγαλε ακτινες,οχι. διαβασα τα περι επιληψιας αλλα δεν κανει εμετο ουτε σαλια εχει.. δεν ξερω τι να κανω.. τον φωναζα με το ονομα του και ενω παντα σχεδον ερχεται καθοταν σαν άγαλμα.. (την τελευταια φορα) τις προηγουμενες που το παθε και κρατησε κανα τεταρτο φαιροταν φυσιολογικα ξαπλωνε, επαιζε..αλλα ετρεμε! δεν τρεμει δυνατα τρεμει ελαφρα και γρηγορα,οπως όταν μας μουδιάζει το πόδι! λεω να του κάνω αιματολογικές. δεν ξέρω τι άλλο να κανω. ανησυχ.ω πολυ πάντως. έτρεμε και στον γιατρό.. μήπως αγχώνεται? πάντως με το περιβάλλον ειναι εξοικειωμένο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λάβε και κάτι άλλο υπόψη σου: αν το πήρες από πετ σοπ, ΟΚ, πες το μας, δεν πρόκειται να σε βρίσουμε, το πήρες τώρα και ό,τι έγινε έγινε. Το θέμα είναι να σωθεί το σκυλάκι. Ο λόγος που σκέφτηκα το πετ σοπ είναι ότι καμιά φορά άσχετοι εκτροφείς δημιουργούν νευρολογικά προβλήματα στα κουτάβια τους. Νευρολογικό πρόβλημα δεν είναι μόνο η επιληψία, μπορεί να έχει να κάνει με το μέγεθος του εγκεφάλου ή οποιαδήποτε άλλη δυσλειτουργία. Το ότι τρέμει δε μου ακούγεται για άγχος.

Πάντως καλά λέει η Λουκία. Τράβα το ένα βίντεο. Όταν κάνει κάτι στραβό το Μουφ και θέλω να το συζητήσω με την κτηνίατρό του παίρνω φωτογραφίες και βίντεο για να της τα δείξω.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σίγουρα πρέπει να πραγματοποιηθούν εξετάσεις για να ανακαλυφθεί η αιτια..
Ο γιατρός προφανώς δεν ξέρει να αντιμετωπίσει την κατάσταση και αποδίδει αλλου τον λόγο..

Αν δεν γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις δεν μπορεί να αποδοθεί πουθενά η αιτια με βεβαιότητα.

Απευθύνσου και σε άλλον γιατρό.

mpimpis

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
7
0
thessaloniki
oχι δεν το πηρα απο πετ σοπ! θα σας το λεγα! το πηρα απο ιδιώτη εκτροφεα και δεν εχει καποιο κακο ιστορικο. θα τραβήξω βιντεο αλλα το θεμα ειναι πως ο κτηνιατρος το έβλεπε με τα ματια του αλλα δεν ανησυχησε ιδιαιτερα! εσας δεν το χει παθει ποτε το σκυλακι σας??

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Συνηθως δεν ειναι τιποτα,αν δεν ποναει οταν πιεζεις σε διαφορα σημεια.
Πολλα κουταβια τρεμουν καπως οταν δεν αισθανονται σιγουρια,γενικα τα σκυλια δειχνουν οτι πονανε η αβεβαιωτητα με το να τρεμουν,τα δικα μου ετρεμαν οταν περιμεναν κατι η οταν ηταν σε εκγρηγορση.
Αν ο γιατρος δεν του εκανε ακτινες μαλλον δεν ειναι τιποτα απλα καινουργιο περιβαλον.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν δεις τον δικο μου τον Δαιμωνα να κοιματε, μερικες φορες κουνιεται το κρεββατι,και νομιζω οτι κοιμαμε σε τραινο(τρεχει).
Τρωει μηπως πολυ?και ειναι παχυς?
και λεω μηπως γλυστραει το πατωμα και καταπονει τα ποδαρακια του η την ωμοπλατη του?
Μην τον τρεχεις πολυ μερικα χρειαζονται πολυ χρονο προσαρμογης,και ειδικα αν απο εκει που ερχονται εχουν παρει πολυ αγαπη και χαδια,χαιδευε το να του δειχνης οτι το αγαπας,μωρο ειναι,για εντολες και τετοια εχεις χρονο μην πας να τον κανεις στρατιωτη σε μια εβδομαδα(ολα αυτα γενικα),το λεω επειδη μερικοι υπερβαλουν με τους υπερεκπαιδευμαινους σκυλους,δεν γινονται αυτα απο την μια μερα στην αλλη.

mpimpis

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
7
0
thessaloniki
αυτό με τα πλακακια που γλιστρανε το σκεφτηκα και εγω! οκ! ευχαριστώ με ηρέμησες λιγο! με παρηγορει το οτι ειναι ζωηρος και φερεται φυσιολογικα!

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Τα εμβόλια πότε τα έκανε? Έχω ακούσει περίπτωση που ένα κουτάβι αντέδρασε στα εμβόλια κατ΄αυτόν τον τρόπο...
Τον ιδιώτη εκτροφέα τον ενημέρωσες? Τι σου είπε???

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ανέβασε το βίντεο στο youtube και βάλε λινκ εδώ να δούμε τι γίνεται. Με τον εκτροφέα μίλησες?

mpimpis

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
7
0
thessaloniki
τα εμβολια τα έκανε την προηγούμενη βδομάδα και εχει ένα τρίτο τέλη του μήνα. θα ανεβάσω το βίντεο σε λίγο να δείτε.

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
τα εμβολια τα έκανε την προηγούμενη βδομάδα και εχει ένα τρίτο τέλη του μήνα. θα ανεβάσω το βίντεο σε λίγο να δείτε.

Όταν έχει σπασμούς είναι εύκολο να τον θερμομετρήσεις?

anex

New Member
27 Μαϊου 2010
1
0
Θεσ/νικη
γεια χαρα ! ειμαι καινουριος εδω εχω ομως και εγω ενα Pug και πιστεψε με ειναι απο αγχος. η δικια μου το παθαινει παντα οταν της βαζω φωνες.
αν ξανασυμβει προσπαθησε να το ηρεμησεις με τον τροπο σου και νομιζω θα του περασει. παντος μην καθεσαι και το κοιτας το κανεις χειροτερα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Eγω παντως αν ειχα κουταβι και του εβαζα τις φωνες σε σημειο που να τρεμει... θα ανησυχουσα για τη σχεση μας και τις επιπτωσεις που θα εχει η συμπεριφορα μου αυτη στο μελλον;)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Eγω παντως αν ειχα κουταβι και του εβαζα τις φωνες σε σημειο που να τρεμει... θα ανησυχουσα για τη σχεση μας και τις επιπτωσεις που θα εχει η συμπεριφορα μου αυτη στο μελλον;)
+ 1000!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini