Καλημερα σας
Εχω υιοθετήσει ενα αδεσποτακι απο περυσι ημιαιμο. Απο αγνοια μου αλλα κ λαθη κτηνιατρου εχεθ παθει μερικη ριξη χιαστου στο πισω ποδι.
Απο κουταβι ενιοτε οταν καθεται τρεμει καμια φορα το μπροστινο ποδι νομιζω οταν δεν το στηριζει καλα.
Βρεθηκε πεταμένο απο πολυ μικρο υπολογιζουμε 1 μηνος οποτε μαλλον δεν εχει θηλασει.
Επισης απο μωρο "σεληνιαζεται" οπως λεω εγω στα ξαφνικα κ τρεχει σαν κουνελι (απο εκει επαθε κ τη μερικη ριξη, αλλα τοτε δεν ηξερα)".
Πλεον ειναι 1 ετους κ 2 μηνων αν εχουμε υπολογισει σωστα.
Παιρνει synoqouin πανω απο 1 μηνα κ καμια διαφορα. Τον εχω περιορίσει οσο γινεται στο τρέξιμο κ στα πηδηματα, κ εχει στειρωθει κιολας.
1. εχει καποιος εμπειρια για το τρέμουλο του ποδιου τι μπορει να ειναι;
2. για τη μερικη ριξη χιαστου να ελπιζω οτι θα αποφυγουμε την επεμβαση;
Ειναι μικροσωμος κ 5 κιλακια περιπου.
Κ οποιαδηποτε αλλη συμβουλή καλοδεχουμενη
Ευχαριστω
Εχω υιοθετήσει ενα αδεσποτακι απο περυσι ημιαιμο. Απο αγνοια μου αλλα κ λαθη κτηνιατρου εχεθ παθει μερικη ριξη χιαστου στο πισω ποδι.
Απο κουταβι ενιοτε οταν καθεται τρεμει καμια φορα το μπροστινο ποδι νομιζω οταν δεν το στηριζει καλα.
Βρεθηκε πεταμένο απο πολυ μικρο υπολογιζουμε 1 μηνος οποτε μαλλον δεν εχει θηλασει.
Επισης απο μωρο "σεληνιαζεται" οπως λεω εγω στα ξαφνικα κ τρεχει σαν κουνελι (απο εκει επαθε κ τη μερικη ριξη, αλλα τοτε δεν ηξερα)".
Πλεον ειναι 1 ετους κ 2 μηνων αν εχουμε υπολογισει σωστα.
Παιρνει synoqouin πανω απο 1 μηνα κ καμια διαφορα. Τον εχω περιορίσει οσο γινεται στο τρέξιμο κ στα πηδηματα, κ εχει στειρωθει κιολας.
1. εχει καποιος εμπειρια για το τρέμουλο του ποδιου τι μπορει να ειναι;
2. για τη μερικη ριξη χιαστου να ελπιζω οτι θα αποφυγουμε την επεμβαση;
Ειναι μικροσωμος κ 5 κιλακια περιπου.
Κ οποιαδηποτε αλλη συμβουλή καλοδεχουμενη
Ευχαριστω