τσιμπλες

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
καταρχην καλημερα..λοιπον
η λιζα στο αριστερο ματι της εχει στιμπλες..δεν μου φαινονται πολλες ουτε και δειχνει να την ενοχλει,τις καθαριζω καθε μερα ετσι κ αλλιως απλα ηθελα να ρωτησω αν ειναι οκ αυτο...

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
48
Αθηνα
Κοιτα και η Ρανια εχει αλλα απο την αλλη και η κορη μου εχει καθημερινα...

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
και εγω κ ολοι εχουν απλα μου φανηκε περιεργο που εχει μονο στο αριστερο..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Μιτσακο ντοντ γουορι :D
Και τα σκυλιά, και οι άνθρωποι έχουν καθημερινά!

Τώρα άμα δείς καμια μέρα οτι απο την μπόλικη τσίμπλα δεν μπορεί να ανοίξει το μάτι...μπορείς να το καθαρίσεις με φυσικό ορό και βαμβάκι και να πάς μια βόλτα στον κτηνίατρο να το κοιτάξει!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εάν το μάτι της είναι ερεθισμένο και έχει πολλές τσίμπλες, πήγαινε την στον κτηνίατρο για οφθαλμολογική εξέταση. Ρίξε μια ματιά εδώ:
Επιπεφυκίτιδα

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
οχι ερεθισμενο δεν ειναι καθολου..ουτε δειχνει να την ενοχλει.ευχαριστω παντος

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Χαμομηλακι η φυσικο ορο..και καθαρισμα..
Δεν ειναι κατι..αλλα πες το στον doct να το δει για καλου κακου..

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
κάτι με βαζελίνη ώστε το δάκρυ να γλυστράει και να μην μαζεύετε εκεί τόσο πολύ τσίμπλα σας λέει κάτι?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμενα το μοναδικο που μου λεει η βαζελινη ,ειναι για τις κομενες τριχες γυρω απο τα ματια για να μην γδερνουν τον φακο του ματιου..

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
H μικρή μου είχε πολλές τσίμπλες, ιδιαίτερα στο ένα μάτι, από τότε που την πήραμε. Το κακό είναι ότι δεν τις έβγαζε και μόνη της. Την καθάριζα 2 φορές τη μέρα και είχε μάθει και καθότανε. Πριν καμιά βδομάδα της χορήγησα ένα τζελ χωρίς κορτιζόνη (tobrex) μία φορά ημερησίως για 3-4 μέρες και είδα τρελή διαφορά. Λυπάμαι που δεν το χα κάνει τόσους μήνες, να μη ταλαιπωρείται.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα με αυτο η απλα το βαζω?και εγω της τις καθαριζω καθε μερα απλα φοβαμαι μην την ποναω γτ καποιες κολανε στην τριχα

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κτηνίατρος δεν είμαι, ούτε μπορώ να πάρω ευθύνη. Είπα απλά τι έκανα εγώ. Το χορηγούσα ήδη 2 φορές την ημέρα σε ένα αδεσποτάκι που φιλοξενούσα και το δοκίμασα επιφυλακτικά στη δικιά μου. Επειδή είδα βελτίωση της ξαναέδωσα 2-3 μέρες, μια δόση όμως ημερησίως.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Χαμομηλακι επισης? Η δικια μας η τσιμπλιαρα θελει να την καθαριζουμε.. καθετε μια χαρα.. κανει το γρρ γρρρ της αλλα αυτο πια ειναι τικ δεν ειναι γρυλισμα.. οποτε μια χαρα.. στο γατακι μας που ειχε πιο πολλες καναμε και κατα καιρους με χαμομηλακι.. τωρα βλακεια η οχι δεν ξερω.. παντως σιγουρα κακο δεν κανει !!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αυτό που λέει η Noela με το Tobrex το διαπίστωσα και εγώ. Πρίν λίγο καιρό που είχε χτυπήσει το μάτι της και της έβαζα τέτοιες σταγόνες, δεν έβγαζε σχεδόν καθόλου τσίμπλες από τότε και για κάποιο διάστημα μετά τη θεραπεία ..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87