τσιρλιπιπι απο βροχη?

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
παιδια τις 2 αυτες μερες που εβρεχ πηγαμε τις κλασικες βολτουλες με τον σκυλακο!γυρισαμε οπως ειναι λογικο μουσκεμα και οι 2 τον σκουπισα καλα καλα τον χτενισα και ολα καλα..

σημερα τα ξημερωματα που βγηκαμε βολτα εκανε τσιρλιπιπι..και το μεσημερη που τον εβγαλε η μανα μου παλι τα ιδια..τωρα που ξαναπηγαμε βολτα παλι τσιρλιπιπι εκανε αλλα σε καλητερη κατασταση(οχι τοσο νερο)

υπαρχει περιπτωση να κρυωσε η υπαρχει προβλημα?του εβαλα λιγο ριζακι μαζι με την τροφη του τωρα για να τον βοηθησειΟ(ελπιζω να μην εκανα μαλ***α)

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Καλό είναι να του βράσεις ρύζι με κοτόπουλο για όσο κρατήσει η διάρροια, χωρίς τις κροκέτες και αν δε δεις βελτίωση μέχρι αύριο, βουρ στον κτηνίατρο. Και της δικιάς μου είναι πιο μαλακά αυτές τις μέρες με τη βροχή και το κρύο, αλλά δεν έχει διάρροια.

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Δεν ξερω να σου απαντησω εμπεριστατομενα αλλα απο προσωπικη εμπειρια ο ερμης σχεδον μετα απο κα8ε βουτια στη παραλια η οταν παιζει εξω με την βροχη και γινεται παπι μετα με πεθαινει στο τσιρλιπιπι και στα αερια για μια μερα στην αρχη ισως και παραπανω... τωρα τελευταια που εχει παρει το κολαι εχει σταματησει...

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Καλα επομενο ηταν να κρυωσει και εγω στη θεση του τα ιδια θα παθενα:).Τωρα για το ρυζι ιδεα δεν ειχα παντως χαιρομαι που εμαθα!
το ριζακι ηταν ιδεα της μανας μου ειναι νοσοκομα..και μου ειπε οτι καλο θα κανει κακο με τπτ..(βαση ανθρωπων μου μιλησε)γενικα δεν κανει τσιριπιπι..οποτε υποθετω οτι θα ειναι απο αυτο..αν δεν τελειωσε μεχρι αυριο..θα παω στον καλυτερο του φιλο..τον γιατρο..γιατι κανει κατι χαρες οταν τον βλεπει..(και δεν κανω πλακα)του εβαλα και 2 μπουκαλια με καυτο νερο κατω απο την κουβερτα του για να τον ζεστανουν περισσοτερο το βραδυ..ελπιζω να σταματισει...

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
και την δικιά μου το ίδιο στην αρχή, κάποια στιγμή κατάλαβε ότι είναι μονόδρομος και τώρα το ευχαριστιέται. αφού σήμερα το απόγευμα ήταν για βίντεο, πιστολάκι και βούρτσα...κυρία λέμε

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
εμενα εγιναι αρνακι στο χτενισμα...εκει που δεν καθοταν ουτε δευτερολεπτο τωρα νευριαζει αν δεν τον κανω πολυ ωρα,,,και οταν σταματαω μου δαγκωνει το χερι..γιατι θελει κιαλλο..αλλα το πιστολακι...χρυσο να τον κανω..δεν το θελει με τπτ..οπως και την μηχανη του γκαζον.....

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
αφου ειναι μικρο καλυτερα απο τωρα να του μαθεις το πιστολακι.και μενα δεν το πολυ-θελει αλλα καθε φορα ειναι και πιο ησυχη,στο τελοσ θα της αρεσει κιολας οπως εσενα με το χτενισμα.καλυτερα να τσαντιζεται με το πιστολακι παρα να αρρωσταινει καθε φορα που θα βρεχει...βαλτο κατω και στεγνωσε το... με κεφαλοκλειδωμα:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
σημερα τα ξημερωματα που βγηκαμε βολτα εκανε τσιρλιπιπι..και το μεσημερη που τον εβγαλε η μανα μου παλι τα ιδια..τωρα που ξαναπηγαμε βολτα παλι τσιρλιπιπι εκανε αλλα σε καλητερη κατασταση(οχι τοσο νερο)

Τι αλλο εφαγε περα απο ξηρα?
Την σκουπισες κατευθειαν μετα απο την βολτα?
Ωρεξη για παιχνιδι και φαγητο εχει?

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
τπτ μονο ξηρα..αμεσωσ με το που γυρισαμε τον σκουπισα και τον χτενισα..στην βολτα ηταν ολο τρελες..και αρκετα υπερκινητικος..ορεξη εχει για φαει βεβαι αργησε να φαει το πρωινο του σε σχεση με αλλες μερες που το κατασπαραζε αμεσως..αλλα τωρα το βραδυ που τον ταισα τοριζακι με κροκετα..το κατασπαραξε!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ωρεξη για παιχνιδι?

Ισως εφαγε κανενα σκουπιδι στην βολτα..
Ειναι πρισμενη η κοιλια του?

Κοτοπουλακι και ρυζακι και αν χρειαστει ερσεφουριλ για να ηρεμισει και το πας στον γιατρο..

Παντως να κρυωσε δεν νομιζω απο την βολτα..εκτος και αν κοιμηθηκε στο μαρμαρο με την κοιλια να εφαπτεται..

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
και σημερα το πρωι του εδωσα παλυ ριζακι και στην βολτα ηταν ολα πολυ καλητερα..σχεδον κανονικα..οποτε του δινω και το μεσημερακι ριζακι και ελπιζω να ειναι περδικι..kango στο σπιτακι του κοιμηθηκε πανω σε κουβερτα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.