φωλα ;

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
καλημερα μετα απο μια μεγαλη νυχτα

στην βολτα εχτες και ενω κοιτουσα τι σκατουλες εκανε ο παρης , πιανει το ματι μου την μαγια μισο μετρο πιο περα να καταπινει κατι , την μαλωνω και περνω αμεσως τα σκυλια απο εκει δεν προλαβαινω να περπατησω 50 μετρα και η μαγια αρχιζει να τρεμει και 1 λεπτο περιπου μετα αρχισε να τρικλυζει την πηγαινω σπιτι που εκει δεν μπορουσε ουτε να προσανατολιστει εκανε σβουρες δηλαδη και ειχε πρηστει η κοιλια της

της δινω αμεσως αλατονερο και εκανε εμετο μια χουφτα κονσερβα με κατι ασπρα κομματια μεσα και αμεσως μετα διαρια , τελος παντων δεν μπορεσα να δω τι ειναι γιατι πανω στην ενταση της στιγμης επρεπε να βρω κτηνιατρο στις 3 το πρωι και να τα μαζεψω μην τα φαει ο παρης

10 λεπτα μετα απο τον εμμετο ξεκινησα για μια κλινικη στο φαληρο που η πρωτη κουβεντα του γιατρου ηταν να ξερετε οτι η επισκεψη ειναι 158 ευρω

τελος παντων δεν τον βρηκα γιατι βαριοταν να μου εξηγησει που ηταν το κτηνιατριο και ξεκινησα για την κλινικη στο πικερμι

εντωμεταξυ η μαγια ειχε γινει ΕΝΤΕΛΩΣ καλα εκτος του οτι ειχε δακρυσει
τελος παντων εντελως τυχαια στον δρομο βρηκαμε ενα κτηνιατριο που διανυκτερευε και την πηγα εκει

ο κτηνιατρος δεν πιστευε την ιστορια αφου η μαγια ειχε επανελθει πληρως

αλλα της δωσαμε προληπτικα ανθρακα και βιταμινηΚ

λοιπον τι ηταν αυτο ; ο κτηνιατρος μου ειπε πως αν ηταν φωλα τοτε μαλλον αυτος που την εφτιαξε εβαλε λιγο δηλητηριο και με τον εμμετο βγηκε το περισσοτερο που δεν ειχε απορροφηθει ή οξεια γαστρεντερητιδα που προκληθηκε απο αυτο που εφαγε

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
κι εγω τις προαλλες βρηκα στο δρομο σκυλοτροφη με κομματια απο γυαλια μεσα!!!!! φυσικα και την μαζεψα αμεσως...
σε περιπτωση δηλητηριασης μηπως θα ηταν καλυτερα να κουβαλαμε μαζι μας κατι???

ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
εγω ειχα μια περιπετεια με τα σκυλια μου οταν ηταν 6 μηνων. Ειχα μπογιατζηδες στο σπιτι και ειχαν φερει και ασβεστη μαζι του, τα δυο απο τα σκυλια μου ως γνησια πειραχτηρια εριξαν την σακουλα απο κει που ηταν και εφαγαν με αποτελεσμα να καει το στομαχι τους και να αρχισουν τους εμετους.Εγω φοβηθηκα για φολα επειδη το βραδυ τους ειχα ελευθερους στην αυλη και πηρα αμεσως τον κτηνιατρο μου ειπε οτι δεν ηταν κοντα στην περιοχη και οτι επρεπε να βρω ατροπινη και να τους κανω ενεση. Πηγα σε φαρμακειο αλλα δεν μου εδωσαν γιατι οπως μου ειπαν ατροπινη παιρνουν οι ναρκομανεις και μαλλον με περασαν για ναρκομανη ετσι πως ημουν κλαμενη. Βεβαια τελος καλο ολα καλα ηρθε ο κτηνιατρος ο οποιος γυρισε οσο πιο γρηγορα μπορουσε για να μου πει οτι δεν ειναι φολα, απο τοτε, το βραδυ τους περιοριζω. Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο να εχουμε παντα στην κατοχη μας ατροπινες εφοσον εχουμε σκυλια για καθε ενδεχομενο. Εγω τωρα εχω στο σπιτι παντα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
τελος παντων δεν τον βρηκα γιατι βαριοταν να μου εξηγησει που ηταν το κτηνιατριο και ξεκινησα για την κλινικη στο πικερμι
Τι είναι αυτά τα πράγματα???????!!!!!!!!!!! :shock:
Αν είναι δυνατόν :mad:
Χαίρομαι που είναι καλά η Μάγια σου Νϊκο και περαστικά της...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Νίκο, πίστεψε με, σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Τα συμπτώματα που περιγράφεις, είναι συμπτώματα δηλητηρίασης.

Χαίρομαι που η Μάγια είναι καλύτερα! :)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
η μαγια σημερα ειναι σαν να μην συνεβη τιποτα
ο γιατρος μου εδωσε και ενα χαπι ανθρακα να της το δωσω σημερα τι λετε εσεις ; να το δωσω ;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Νικο ήσουν πολύ τυχερός..

και εγώ πιστεύω ότι προληπτικά δεν θα έχει κανένα προβλημα..:):)

ANNA PITSILI

Member
20 Οκτωβρίου 2008
23
0
P. Faliro, Athens
Νίκο ήσουν πολύ τυχερός!!
Εγώ πριν 4 χρόνια έχασα την σκύλα μου από ποντικοφάρμακο μέσα σε 10'.
Η πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής μου. Ακόμη έχω εφιάλτες!
Από τότε που υιοθέτησα το τωρινό σκυλί μου, κουβαλάω πάντα μαζί μου σύριγγες και φιαλίδια ατροπίνης (αχρείαστες να είναι) σαν πρώτη επέμβαση μέχρι να φτάσω στον κτηνίατρο.
Επίσης έχω και χάπια κορτιζόνης για αλλεργικό σοκ σε περίπτωση που την τσιμπήσει μέλισσα.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί!

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Η καλύτερη μου φίλη έχασε την Κυριακή το κουταβάκι της από φόλα...(μέσα στην παιδική χαρά...:mad::mad::mad:)
Το κουταβάκι ήταν για μιάμιση ώρα περίπου μια χαρά από την ώρα που μάλλον έγλειψε...
Στη συνέχεια έκανε διάρροια, σπασμούς και άφριζε από το στόμα...
Αυτό κράτησε περίπου 15 λεπτά και δεν πρόλαβε να την προσκομίσει σε κάποιο κτηνίατρο (Κυριακή...)
Από τι πιστεύετε ότι έφυγε το σκυλάκι???

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Σίγουρα.... και να φανταστείς ότι η φόλα ήταν τοποθετημένη δίπλα σε τσουλήθρα..... και το σκυλάκι έπαιζε με ένα 3χρονο, ένα 5χρονο και ένα 11χρονο:eek:.
Η γιατρός που ρωτήσε (την επόμενη μέρα βέβαια, αφού δεν κατάφερε να βρει κανέναν Κυριακάτικα) της είπε ότι πιθανότατα να ήταν στριχνίνη...... καθότι το κουτάβι έφυγε μέσα σε 15 λεπτά από την παρουσίαση του πρώτου συμπτώματος....:confused::confused::confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τα μικρα παιδακια δεν εχουν μια μανια να βαζουν οτι βρουν στο στομα τους...:confused::paja1::mad::mad::mad:
Θα ηθελα να ηξερα αν την ειχε φαει κανενα παιδακι την φωλα τι διαστασεις θα επερνε το θεμα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48