χαλανε τα δοντια τους?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
τον ειχα αγκαλια και ειδα οτι ενα απο τα πισω του δοντια εχει μαυρισει στην μεση! και λεω εχει χαλασει?η μπορει να ειναι απο κατι που εφαγε?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Προσπάθησε με οδοντόβρουτσα να τα τρίξεις λίγο μήπως είναι κάτι που έχει κολλήσει στα δόντια.
Όντως είναι μικρός για να έχει μαύρα στίγματα αλλά όλα αυτά παίζουν και το θέμα γονίδια.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Χαλάνε. Αλλά ο δικός σου είναι μικρός απα μπορεί να είναι λίγο πέτρα η απλα χρωστικη ουσια. Του δινεις κανένα κόκκαλο η κάτι σκληρο να ροκανιζει και να καθαρίζει τα δοντια του συγχρόνως; Η τροφη ειναι η αμεσως επομενη αιτια μετα τα γονίδια που καταστρεφουν τα δοντια. Αν η τροφη που του δεινεις βλεπεις οτι κολλαει αλλαξε τη η προσθεσε του και κατι για να καθαριζει τα δοντια οπως κοκκαλα η κανενα παξυμαδι. Υπαρχει και η λυση του βουρτσισματος, υπαρχουν μαλιστα και ειδικες οδοντοκρεμες, αλλα εγω το θεωρω λιγο υπερβολικο και δεν το εχω κανει ποτε.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
του δινω κοκκαλα απο το πετσοπ και εχω παρει και τα dentastick . τροφη την προπλαν με κοτοπουλο και ρυζι! θα προσπαθησω να δω αν φευγει αν και δεν με αφηνει να βαλω μεσα το χερι μου

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
του δινω κοκκαλα απο το πετσοπ και εχω παρει και τα dentastick . τροφη την προπλαν με κοτοπουλο και ρυζι! θα προσπαθησω να δω αν φευγει αν και δεν με αφηνει να βαλω μεσα το χερι μου
Αν του βαλεις λιγη οδοντοκρεμα σε μια βρεγμενη γωνια πετσετουλας θα σου αφησει να κανεις οτι θελεις στο στομα του γιατι το μονο που θα τον απασχολει ειναι να γλυψει την οδοντοκρεμα!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Οδοντόκρεμα :confused:??? Καλά δεν θα του κάψει το στόμα και τη γλώσσα αν του βάλω οδοντόκρεμα?

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
υπάρχουν και οι παιδικές που δεν καίνε:)
Απόσπασμα από το περιοδικό Σκύλος και Γάτα τεύχος 7 σελ. 56
"Υπάρχει ειδική οδοντόπαστα σε γεύσεις κοτόπουλου, ψαριού ή δυόσμου. Λειτουργεί ακόμη και χωρίς βούρτισμα, καθώς έχει την ιδιότητα να κολλάει στα δόντια, αφήνοντας έτσι τα ένζυμα που περιέχει να κάνουν τη δουλεία τους. Η μέθοδος αυτή γίνεται πιο αποτελεσματική αν μερικά λεπτά αργότερα προσφέρετε στο ζώο ένα σκληρό μασητικό προιόν. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε ανθρώπινη οδόντοπαστα. Μπορεί να του προκαλέσει εμετό, ακόμη και να οδηγήσει σε δηλητηρίαση."

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Οδοντόκρεμα :confused:??? Καλά δεν θα του κάψει το στόμα και τη γλώσσα αν του βάλω οδοντόκρεμα?
Υπαρχουν ειδικες οδοντοκρεμες για σκυλους σε διαφορες γευσεις!
Εινα δυνατον να μιλαμε για οδοντοκρεμα ανθρωπων τη στιγμη που ακομη κ τα μωρομαντηλα τα αποφευγουμε?!