χαριζεται μποξερακι ενος ετος και κατι μηνων

Status
Κλειδωμένο θέμα

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
χαριζεται αυτη η πανεμορφη μποξερινα,μαλου ειναι το ονομα της και ειναι φανταστικο σκυλι,λιγο μικροσωμουλα για τη ρατσα της αλλα οτι της λειπει σε μποιο το αναπληρωνει σε χαρακτηρα,δεν εχει προβλημα με αλλα ζωακια και με ανθρωπους,αυτη την στιγμη ειναι εν μεσω θεραπειας αλλα οταν θα την κανουμε καλα θα μπορεσει να δωθει σε πραγματικα φιλοζωο ανθρωπο....πηρα την πρωτοβουλια να την βαλω αγγελια να την χαρισουμε γιατι δεν περναει καλα,χρειαζεται ενα σπιτι να την προσεχουν,να την αγαπαμε,οχι να την εχουν παρατημενη σε μια αυλη χωρις ουτε ενα σπιτακι μεσα στο κρυο....οποιος ενδιαφερεται μπορει να επικοινωνησει στο 6979183738 μαργαριτα,ευχαριστω πολυ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Μαργαρίτα μου...φωτό της μικρής;
Τι θεραπεία κάνει;
Τώρα μένει αλλού;
Εχουν συμφωνήσει να δοθεί για υιοθεσία ή θα σε τρέχουν για απαγωγή; :D

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εχει ηδη συμφωνηθει,ειναι του κουμπαρου μου μαρακι μου,αλλα και να μην ειχε........ :p
μου ειπε οτι εχει ψωρα,αφου το πηγε στο γιατρο,ηδη χθες ξεκινησε η θεραπεια για να γινει καλα,οχι ακομη εκει μενει απλα λογο της θεραπειας του ειπα να το εχει μεσα το ζωντανο,δλδ εξω δε γινεται και σε αυτη τη κατασταση,αρκετα εξω εμεινε παρατημενο,μετα απο πολυ πρηξιμο ειπα πως δε γινεται να μενει αλλο εκει το σκυλι,ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω,ειναι φανταστικο ζωο και ειλικρινα του αξιζει καλυτερη τυχη και αν δεν ειχα οσα εχω δε θα το συζητουσα τωρα,θα την ειχα κρατησει.....εβαλα καποιες φωτογραφιες.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.124
1.394
εγώ δεν την παλεύω ούτε οι δικοί μου... λειώνουμε με τα μποξεράκια
αν είχαμε κάνα σπίτι εκτος αθηνών θα την τσίμπαγα σίγουρα
αλλα ήδη με τρία σκυλιά και λόγω ηλικίας ο πατέρας άρχισε να δυσκολεύεται
(δεν έχει την ίδια ενέργεια πια)
κι εγώ με τον μικρό αν δεν ωριμάσει και με τρία γατιά
δεν θα έχω τον χρόνο που χρειάζεται να της "αφιερώσω"...αλλα πολύ θα το ήθελα!!!
να είναι καλότυχη από εδώ και πέρα!!! ;)

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Εχω ενα συναδελφο ο οποιος ισως να ενδιαφερεται.
Εχει ''βασεις'' για σκυλογονιος.
Ηταν να παρει σκυλι απο ΒΥΒ και μετα απο εναν ''καφε'' που ειπιαμε αναθεωρησε και μαζευει σιγα σιγα λεφτα για εκτροφεα.
Θα σε ενημερωσω μολις μιλησω μαζι του

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
εγώ δεν την παλεύω ούτε οι δικοί μου... λειώνουμε με τα μποξεράκια
αν είχαμε κάνα σπίτι εκτος αθηνών θα την τσίμπαγα σίγουρα
αλλα ήδη με τρία σκυλιά και λόγω ηλικίας ο πατέρας άρχισε να δυσκολεύεται
(δεν έχει την ίδια ενέργεια πια)
κι εγώ με τον μικρό αν δεν ωριμάσει και με τρία γατιά
δεν θα έχω τον χρόνο που χρειάζεται να της "αφιερώσω"...αλλα πολύ θα το ήθελα!!!
να είναι καλότυχη από εδώ και πέρα!!! ;)
Κριμα βρε Μαρια...μολις ειδα χαριζεται μποξερ εσενα σκεφτηκα.... ψησε τον μπαμπα :D αν δεν ειχες και τις 3 γατες θα σου ελεγα ψησε τον μπομπιρα χαχαχα :p

Last edited:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.124
1.394
Κριμα βρε Μαρια...μολις ειδα χαριζεται μποξερ εσενα σκεφτηκα.... ψησε τον μπαμπα :D αν δεν ειχες και τις 3 γατες θα σου ελεγα ψησε τον μπομπιρα χαχαχα :p
ηλέκτρα μου μακάρι να γινότανε..κυρίως μετά τον χαμό του bobby μας...
αλλα σκέψου ότι ο oscar πάει στα 11 ο έκτορας πάει στα 8 και ο μικρός ο max
είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν...
οι δικοί μου δεν τα έχουν το χρόνο ούτε την υπομονή να φέρουν βόλτα
2 πιτσιρίκια και 2 σκυλιά που αύριο μεθαύριο μπορεί να χρειάζονται
κάποια παραπάνω ιατρική βοήθεια λόγω ηλικίας...τ
ο πέρασαν τώρα με τον bobby ακη ήταν πραγματικά δύσκολο
όχι μονο ψυχικά αλλα και σωματικά!!!
αλλα είναι κούκλα η άτιμη μακάρι ο φίλος του jimbo να την θέλει...
tah τον έχει κι από κοντά κι όλα θα πάνε καλά

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
ηλέκτρα μου μακάρι να γινότανε..κυρίως μετά τον χαμό του bobby μας...
αλλα σκέψου ότι ο oscar πάει στα 11 ο έκτορας πάει στα 8 και ο μικρός ο max
είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν...
οι δικοί μου δεν τα έχουν το χρόνο ούτε την υπομονή να φέρουν βόλτα
2 πιτσιρίκια και 2 σκυλιά που αύριο μεθαύριο μπορεί να χρειάζονται
κάποια παραπάνω ιατρική βοήθεια λόγω ηλικίας...τ
ο πέρασαν τώρα με τον bobby ακη ήταν πραγματικά δύσκολο
όχι μονο ψυχικά αλλα και σωματικά!!!
αλλα είναι κούκλα η άτιμη μακάρι ο φίλος του jimbo να την θέλει...
tah τον έχει κι από κοντά κι όλα θα πάνε καλά
Ναι οκ εχεις δικιο Μαρακι μου δεν το ειχα σκεφτει ετσι. Οντως μακαρι να την παρει ο φιλος του Jimbo και να γραφτει αν ειναι και στο φορουμ ακι να την εχουμε ολοι απο κοντα χαχα :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Στείλε πμ στην Μαργαρίτα και θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Η πάρτην και κατευθείαν τηλέφωνο ή στείλτης sms, μήπως δουλεύει, να σου πει ποιά ώρα θα μπορεί να μιλήσει.
Αν πάνε όλα αυτά στραβά, τσίγκλα εμένα. Γιατί...στην βράση κολλάει το σίδερο.
Σε περίπτωση που η Μαργαρίτα το ξεχάσει από την αγωνία της, ενημέρωσε τον άνθρωπο, ότι οπωσδήποτε θα υπάρξει συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπάρισμα και συμφωνία στείρωσης, αν δεν είναι ήδη στειρωμένη.

Αντε...με το καλό...:)

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
καλησπερα παιδια....θαν ηθελα να ειναι εντος αττικης για να την βλεπω που και που γιατι την εχω αγαπησει πολυ,ειναι ενα χρονο και κατι στη ζωη μου και μενα,παρολο που δεν την εχω εγω παντα την εχω στη καρδια μου γιατι παρολη την αδιαφορια ακομη ειναι ενα φανταστικο ζωακι και πολυ καλοσυνατο....ειλικρινα θα ηθελα να παει καπου καλα....οπως ειπε και η μαρεκο θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας,τσιπακι δεν εχει αλλα θα κανονισω να της εχει βαλει πρωτου δωθει,ηδη το εχω συζητησει και αυτο και φυσικα με την προυποθεση να στειρωθει. καλυτερα στο τηλεφωνο γιατι δεν εχω παντα την δυνατοτητα να μπω στο ιντερνετ,αυριο δουλευω 9.30 με 3.30 αν καποιος θελει να παρει πριν η μετα,αλλιως και με την μαρεκο φυσικα και επικοινωνει εκεινη μαζι μου. σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση....

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ηδη εχει επικοινωνησει ενα παιδι μαζι μου μεσω ενος φιλου απο εδω...ελπιζω ολα να πανε καλα και να του αρεσει η μικρη γιατι το καημενο το λυπαται η ψυχη μου,το πηρε απο εκει που ηταν και το εχει σε ενα μπαλκονι στο αγιο δημητριο με τοσα κρυα με ενα τοσο δα χαλακι σαν αυτο που σκουπιζουμε τα ποδια,ρε να φερω εγω του λεω και του την ειπα κιολας δε ντρεπεσαι με τοσο κρυο ετσι το καημενο και κοντεψαμε να σκοτωθουμε...η απαντηση κουμαντο στον αντρα σου και τα σκυλια σου.....ασε να φυγει και τα λεμε καλα ....σε μια βδομαδα τελέιωνει και η θεραπεια του,την ειδα την μικρη προχθες παει πολυ καλα. αντε να δουμε.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης