χασκυ Vs ακιτα & samoyed


bulldoglover

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2008
62
0
ρε παιδια,παντα ειχα αυτη την απορια:ποια ειναι τα κυρια χαρακτηριστηκα και ποιες οι διαφορες μεταξυ χασκυ,ακιτα και σαμογιεντ...?πως μπορω δηλαδη να καταλαβω οτι ενας σκυλος ειναι ακιτα και οχι χασκυ ή σαμογιεντ????? :confused::confused:
 




ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
να μπεις στο site τηςε FCI να βρεις και να διαβάσεις τα πρότυπα της κάθε φυλής και να δεις ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες
 




sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Από την κεντρική σελίδα του dogforum:

Ομάδα 5 (F.C.I.)
Συζήτηση για τις φυλές της Ομάδας 5 κατά τον Διεθνή Κυνολογικό Όμιλο (F.C.I.)...ΣΠΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΦΥΛΕΣ (Γερμανικό Σπίτς,Μπασέντζι,Σιβηριανό Χάσκυ,Ακίτα,κλπ.)
 


emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Στη 5.
Καταρχην αυτες οι ρατσες μεταξυ τους δεν μοιαζουν.Αμα δεις φωτογραφια απο το καθενα θα τα ξεχωριζεις αμεσως...Η καθεμια εχει δικα της χαρακτηριστικα...
 








orbital

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2008
72
0
Αυτό το versus...... πολλή αντιπαλότητα δε εννοεί........ :confused:

οχι. το versus δεν θα πει μονο "εναντιον" αλλα και "κατι εν αντιθεσει με κατι αλλο", αν και σημερα σπανια χρησιμοποιειται ετσι. παντως οπως τιθεται το θεμα θα μπορουσε ανετοτατα να αφορα.. δικαστικη διαμαχη χασκυ εναντιον ακιτα ινου και σαμογιεντ (ο,τι θυμαμαι χαιρομαι, το ξερω :D) .
απ'οσο θυμαμαι το versus στα λατινικα ειναι μετοχη παθητικου παρακειμενου (ονομαστικη αρσενικου ενικου αριθμου:maria:) του vertere που θα πει στριβω, σα να λεμε στα ελληνικα μετοχη παρακειμενου ή αοριστου (καθως τα λατινικα δεν εχουν αοριστο αλλα στη θεση του χρησιμοποιειται ο παρακειμενος ο οποιος ομως χρησιμοποιειται και ως παρακειμενος :maria:) του στρεφομαι. δυστυχως δεν θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες για την προελευση του ορου (καθιερωθηκε ως νομικος ορος παντως), εχω αιωνες να ασχοληθω με τα λατινικα καθως μου ειναι αχρηστα, κανεις δεν τα μιλαει πια :(
:maria::D

πωπω το κουρασα παλι :rolleyes: