ψαχνω maltese ή yorkshire κουταβακι

Status
Κλειδωμένο θέμα

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
το γνωριζω οτι το yorkshire ειναι τελειως διαφορετικο.
για να καταλαβετε τι ακριβως θελω:
θελω ενα μικρο σκυλακι μεγεθους κ εμφανισης york - maltese, παιχνιδιαρικο...

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
Αυτή η ΦΟΒΕΡΗ φάτσα μαλτεζοφέρνει (το χρυσούλι μου απίστευτο είναι). Δεν είναι κουτάβι, αλλά ειλικρινά τα κουτάβια είναι υπερτιμημένα :D
http://www.dogforum.gr/v2/showpost.php?p=122739&postcount=1
Δε χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο να τον γνωρίσεις. Μπορεί να ταιριάξετε :)
αχ τι γλυκο..θα καλεσω το απογευμα..

Σοφια η προσπάθεια μετράει!!:D:D

elenita Καταλαβαίνεις πως δεν χαρίζουν καθαρόαιμα..
Είναι λίγο ουτοπικό να περιμένεις κάτι τέτοιο..

Από εκεί και πέρα πρέπει να κατανοήσεις πως το να έχω σκύλο προϋποθέτει πως πρέπει να έχεις ένα budget στην άκρη..
το καταλαβαινω.σ ειπα πως εργαζομαι,αρα με χαρα θα διαθετω χρηματα.οσο για την πανσιον,δεν παιρνω σκυλο για να τον παραταω σε ξενοδοχεια.:D ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σου ;);););)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το καταλαβαινω.σ ειπα πως εργαζομαι,αρα με χαρα θα διαθετω χρηματα.οσο για την πανσιον,δεν παιρνω σκυλο για να τον παραταω σε ξενοδοχεια.
Aρα έχεις υπολογίσει πως πάντα στις διακοπές εξωτερικό η εσωτερικό θα βρίσκεις ξενοδοχεία που δένονται σκυλιά..
και είσαι σίγουρη ότι πάντα θα το έχεις μαζί σου..

θελω ενα μικρο σκυλακι μεγεθους κ εμφανισης york - maltese, παιχνιδιαρικο...
Eίσαι πολύ ολιγαρκής..:p
Γιατί δεν είναι μονο αυτά..

Διάβασε τα χαρακτηριστικά και των δυο και αποφάσισε περισσότερο βάση χαρακτήρα..

Να ξέρεις πως και τα δυο μπορεί να παρουσιάσουν επιθετικό και κτητικό χαρακτήρα άρα θέλουν σίγουρα καλή κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση.

Οποτε εφόσον έχεις δουλειά μπορείς να συζητήσης για έναν καλο εκτροφέα μιας και είναι η μονη σωστή οδος για ένα "καλο" σκύλο.

Σου παραθετω λινκ και για τα δυο:

http://www.cypruspet.com/index.php/Ράτσες/Σκύλοι/Μαλτέζ-maltese.html

http://katoikidia.the-petz.com/?p=86

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Βρε συ Κατια (Kango1) φτανει!!!!:p
Η κοπελα λέει ότι ειχε σκυλιά (οχι μικροσωμα)
και θεωρει τώρα ότι ειναι η καταλληλη εποχη να πάρει δικό της
λες να μην ξέρει τα βασικά πoυ χρειαζεται ένα σκυλάκι?
σε λιγο θα της πεις ότι θέλει και μπολακια για φαγητο και νερο :D:p:D

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
Aρα έχεις υπολογίσει πως πάντα στις διακοπές εξωτερικό η εσωτερικό θα βρίσκεις ξενοδοχεία που δένονται σκυλιά..
και είσαι σίγουρη ότι πάντα θα το έχεις μαζί σου..
το καλοκαρι δε θα εχω πανω απο 5 μερες αδεια.κ το πιθανοτερο θα ειναι να παω στο εξωχικο μ.αν παω αλλου,θα το αφησω το σκυλακι στους γονεις μου που ξερω οτι θα το φροντισουν

καθαροαιμο μαλτεζακι απο τι τιμη μπορω να βρω?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Βρε συ Κατια (Kango1) φτανει!!!!
Η κοπελα λέει ότι ειχε σκυλιά (οχι μικροσωμα)
και θεωρει τώρα ότι ειναι η καταλληλη εποχη να πάρει δικό της
λες να μην ξέρει τα βασικά πoυ χρειαζεται ένα σκυλάκι?
σε λιγο θα της πεις ότι θέλει και μπολακια για φαγητο και νερο

Nαι έχει τόσο καιρό αλλα δεν γνωρίζει ότι δεν χαρίζουν λεφτά στον δρόμο..

Aσε που.. ποιος εγγυάται ότι θα χρειαστούν μονο 50 ευρώ τον μηνα.

.
με ανησυχησες λιγο για τα πολλα χρηματα που λες οτι χρειαζεται σ ολη τη διαρκεια.γτ διαβασα ενα ποστ σχετικα μ αυτο κ καταλαβα οτι ειναι γυρω στα 50 ευρω το μηνα
Θεωρώ πως όταν ψάχνεις Ferrari κόκκινη τσάμπα ακόμα και να στην δώσουν δεν σημαίνει ότι μπορείς να την συντηρήσεις και ας είχες βγάλει διπλωμα στα 18 σου και θεωρείς λόγο αυτού ότι έχεις εμπειρία..

Τα συμφραζόμενα δεν μου βγάζουν κάτι τέτοιο..

φιλικά πάντα elenita:):)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το καλοκαρι δε θα εχω πανω απο 5 μερες αδεια.κ το πιθανοτερο θα ειναι να παω στο εξωχικο μ.αν παω αλλου,θα το αφησω το σκυλακι στους γονεις μου που ξερω οτι θα το φροντισουν

καθαροαιμο μαλτεζακι απο τι τιμη μπορω να βρω?

Aν μπορούν να στο φροντίζουν οι γονείς σου πάντα αυτό είναι το καλύτερο..:):)

Aν και δεν γνωρίζω ακριβώς τιμές υπολογίζω αν είναι από Eλλάδα (αλλα αυτό είναι ένα πρόβλημα..) γύρω στα 1000..:rolleyes:

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
Nαι έχει τόσο καιρό αλλα δεν γνωρίζει ότι δεν χαρίζουν λεφτά στον δρόμο..

Aσε που.. ποιος εγγυάται ότι θα χρειαστούν μονο 50 ευρώ τον μηνα.

.

Θεωρώ πως όταν ψάχνεις Ferrari κόκκινη τσάμπα ακόμα και να στην δώσουν δεν σημαίνει ότι μπορείς να την συντηρήσεις και ας είχες βγάλει διπλωμα στα 18 σου και θεωρείς λόγο αυτού ότι έχεις εμπειρία..

Τα συμφραζόμενα δεν μου βγάζουν κάτι τέτοιο..

φιλικά πάντα elenita:):)

μαλλον δεν με προσεχεις ιδιαιτερα.σ ειπα δουλευω,μπορω να διαθετω λεφτα,αλλα οχι 1000 ευτω για την αγορα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι βρε παιδί μου αλλά ένα σκυλάκι έχει έξοδα... Αν αρρωστήσει και χρειαστεί μια πανάκριβη θεραπεία τι θα κάνεις?
ΠΡΟΣΕΧΕ! Οι επιλογές είναι δύο:
1. Σκύλος από ΚΑΛΟ εκτροφέα
2. Αδέσποτο
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει η επιλογή σου να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη.
ΔΕΝ παίρνουμε κουτάβι που γέννησε το σκυλί φίλου/φίλης μας
ΔΕΝ παίρνουμε κουτάβι που μας φέρνει γνωστός γνωστού που... "ξέρει".
ΔΕΝ παίρνουμε κουτάβι που μας φέρνει ο καθ' όλα αξιοπρεπής κτηνίατρος.
Και φυσικά ΜΑΚΡΙΑ από πετ σοπ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μαλλον δεν με προσεχεις ιδιαιτερα.σ ειπα δουλευω,μπορω να διαθετω λεφτα,αλλα οχι 1000 ευτω για την αγορα.
Σε προσέχω πολύ καλά αλλα και εσύ πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις όντως εμπειρία πως δεν είναι τίποτα σίγουρα μπορεί να χρειαστείς ένα χειρουργείο και να σου πάει πολύ ψιλά η τιμή..

η εκπαίδευση..
Πως θα μπορέσεις τότε αν δεν μπορείς να δώσεις τώρα που θα εξασφαλίσεις τουλάχιστον (όσο γίνετε) θέματα υγείας που αλλιώς μπορεί να τα δώσεις διπλάσια στο μέλλον σε γιατρους και για θέματα χαρακτήρα σε εκπεδευτες λόγο κακής εκτροφής?

Οτι δίνουμε παίρνουμε..;):)

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
Ναι βρε παιδί μου αλλά ένα σκυλάκι έχει έξοδα... Αν αρρωστήσει και χρειαστεί μια πανάκριβη θεραπεία τι θα κάνεις?
ΠΡΟΣΕΧΕ! Οι επιλογές είναι δύο:
1. Σκύλος από ΚΑΛΟ εκτροφέα
2. Αδέσποτο
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει η επιλογή σου να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη.
ΔΕΝ παίρνουμε κουτάβι που γέννησε το σκυλί φίλου/φίλης μας
ΔΕΝ παίρνουμε κουτάβι που μας φέρνει γνωστός γνωστού που... "ξέρει".
ΔΕΝ παίρνουμε κουτάβι που μας φέρνει ο καθ' όλα αξιοπρεπής κτηνίατρος.
Και φυσικά ΜΑΚΡΙΑ από πετ σοπ.

ειχαμε τουλαχιστον 8-9 σκυλαρους μεχρι τωρα.μονο ο ενας καθαροαιμο,το πρωτο κ ειχε την πιο περιεργη συμπεριφορα.
παρ'ολα αυτα κανενα ποτε δε χρειαστηκε κτηνιατρο(περα των κλασσικων εμβολιων).ουτε ειχαν τεραστια εξοδα...
αν μια στο εκατομμυριο παθει κατι,πιστεψτε με δε θα το παρατησω στο δρομο. υποτιθεται εχετε κατοικιδια κ τα αγαπατε.πως ειστε τοσο απαισιοδοξοι?τοση ωρα μου λετε μονο για τα αρνητικα του να εχει σκυλο.τπτ θετικο δεν μου εχετε πει...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αν μια στο εκατομμυριο παθει κατι,πιστεψτε με δε θα το παρατησω στο δρομο. υποτιθεται εχετε κατοικιδια κ τα αγαπατε.πως ειστε τοσο απαισιοδοξοι?τοση ωρα μου λετε μονο για τα αρνητικα του να εχει σκυλο.τπτ θετικο δεν μου εχετε πει...
Nα σεβαστώ ότι έχεις εμπειρία με τα σκυλιά λόγο ότι είχες πολλά να το κάνω..
Nα σεβαστώ ότι είχες πολλά σκυλιά και σαν επιχείρημα λες πως δεν έπαθαν τίποτα άρα είναι μια στο εκατομμύριο στο να παθουν κατι, αυτό δεν είναι επιχείρημα κατά εμενα, ούτε πάμε έτσι..

Tα καλά τα ξέρεις..
Δεν χρειάζεται να σε πείσουμε να πάρεις..
Πρέπει να σε κάνουμε να καταλάβεις την σοβαρότητα που έχει η υοθεσία ενός σκύλου που έχει κακά και τα καλά αρχίζουν όταν μπορέσεις και τα ξεπερασεις..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το μόνο που μπορώ να συνεισφέρω στη συζήτηση είναι η δική μου εμπειρία που είναι αμερικάνικη, απ' ό,τι όμως ακούω για τα ελληνικά δεδομένα από διάφορους, θα μπορούσε να γίνει και στην Ελλάδα.

Προσωπικά πάντοτε ήθελα να έχω Αυστραλέζο Ποιμενικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρω από εκτροφέα διότι υπάρχουν άπειρα αδέσποτα και ήθελα να κάνω ένα καλό. Από οικονομικής απόψεως είναι επίσης και η καλύτερη λύση αν δε θέλει κανείς να ξοδέψει πολλά, αφού ένας Αυστραλέζος μπορεί να κοστίσει από 1000 μέχρι 5000 δολλάρια, ίσως και παραπάνω έχω δει τιμές μέχρι και 25.000 δολλάρια!). Εξαρτάται πάντοτε από τον εκτροφέα και το pedigree του. Επιπλέον δεν ήθελα να πάρω κουτάβι διότι δεν είχα καμιά πείρα να το μεγαλώσω και να το παρακολουθήσω σωστά και εξάλλου είχα μόλις μετακομίσει σε καινούριο μέρος, καινούρια δουλειά και ήμουν πάρα πολύ απασχολημένη. Το ενήλικο ζώο το βγάζω μεν έξω τρεις φορές τη μέρα, αλλά είναι πολύ πιο ανεξάρτητο από το πολύ μικρό, λερώνει λιγότερο και μπορώ να εμπιστευτώ το συγκεκριμένο μόνο του ξαμολυτό στο σπίτι. Ως τώρα δε μου έχει κάνει σοβαρές ζημιές γενικώς και σίγουρα καμιά μέσα στο σπίτι (π.χ. να σπάσει πράγματα ή να μασουλήσει έπιπλα).

Με τα παραπάνω θέλω να πω ότι θα πρέπει να σκεφτεί κανείς καλά τον τρόπο ζωής του και το πώς θα μπορούσε να συμπεριλάβει σ' αυτόν ένα σκύλο. Επιπλέον είναι καλό να ξέρει κανείς εάν μια συγκεκριμένη φυλή ταιριάζει στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα του, τις συνήθειές του, τον τρόπο ζωής του. Και τέλος, είναι πολύ σημαντικό να ξέρει εάν ένα συγκεκριμένο ζώο του ταιριάζει και να μη διαλέξει με βάση το πόσο γλυκούλι είναι. Μια και μιλούσαμε πρόσφατα για το Cesar Millan, έχει βγάλει ένα εξαιρετικό βίντεο που λέγεται People Training for Dogs και το οποίο ξεκινά με το πώς διαλέγουμε σκύλο. Οι σκύλοι δε που διαλέγουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες του είναι πάντα από καταφύγια και ποτέ από εκτροφέα διότι η εκπομπή απευθύνεται κυρίως σε άτομα με περιρισμένο προϋπολογισμό αν και όχι φτωχά διότι αλλιώς δε θα έπρεπε να πάρουν σκύλο. Εννοείται ότι οι εκτροφείς, τουλάχιστον στην Αμερική, αλλά φαντάζομαι και στην Ελλάδα, δέχονται να δώσουν ζώο κατόπιν αιτήσεως και περνάνε τους ενδιαφερόμενους απ' τα σαράντα κύματα προκειμένου να δουν αν κάποια από τις γέννες τους ταιριάζει στο συγκεκριμένο άτομο.

Τώρα στην Αμερική υπάρχουν πάρα πολλά παρατημένα καθαρόαιμα ζώα σε καταφύγια, οπότε το να βρω προσωπικά Αυστραλέζο ήταν πολύ εύκολο και μάλιστα απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο σωστικό όμιλο για τη συγκεκριμένη φυλή. Για μαλτεζάκια δε και yorkshire υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες και παραθέτω ενδεικτικά τις παρακάτω:

http://www.petfinder.com/petnote/displaypet.cgi?petid=12115486
http://www.petfinder.com/petnote/displaypet.cgi?petid=13370779
http://www.petfinder.com/petnote/displaypet.cgi?petid=13422198
http://www.petfinder.com/petnote/displaypet.cgi?petid=13353856
http://www.petfinder.com/petnote/displaypet.cgi?petid=9855120
http://www.petfinder.com/petnote/displaypet.cgi?petid=12905129

Φυσικά και δεν μπορεί κανείς από Ελλάδα να πάρει σκυλί από αμερικανικό σωστικό όμιλο διότι δεν θα μπορεί ο όμιλος να παρακολουθεί την υιοθεσία και αν το σκυλί περνάει καλά, ούτε να ζητήσει καλές πληροφορίες για το άτομο που θα το πάρει.

Απ' ό,τι τώρα ακούω, και στην Ελλάδα υπάρχουν καταφύγια όπου έχει καταργηθεί το αδιαχώρητο. Επίσης ακούω ότι πάρα πολλοί ασυνείδητοι παρατάνε σκυλιά και εκεί και μάλιστα καθαρόαιμα. Επομένως θα ήταν καλό να κοιτάξει κανείς πρώτα τα καταφύγια. Δεν ξέρω εάν περιγράφουν την προσωπικότητα του σκυλιού ή αν ζητάνε μια μικρή δωρεά έτσι και τα πάρει κανείς, ούτε αν ζητάν πληροφορίες για τον ενδιαφερόμενο. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν μελετήσει ο ενδιαφερόμενος το πράγμα καλά και είναι ρεαλιστής σχετικά με το τι σκύλος του πάει και ρωτήσει επιπλέον τους εθελοντές των καταφυγίων που σίγουρα ξέρουν από σκύλους, νομίζω ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Τώρα τσάμπα τελείως σκύλο δε νομίζω ότι πρέπει κανείς να πάρει και η μικρή δωρεά θα βοηθήσει πολύ το καταφύγιο. Εγώ πλήρωσα 200 δολλάρια για το Μουφ και μου το δώσανε πλήρως εμβολιασμένο, στειρωμένο (καλά, έτσι το βρήκανε, αλλά και να μην ήταν στειρωμένο θα το είχανε στειρώσει διότι έτσι λέει ο νόμος), με όλα του τα αιματολογικά και άλλα, σκυλόφαγο για δυο βδομάδες, κολλάρο, ταυτότητες, μικροτσίπ, βιβλιάριο, κλουβί, καθώς και τα φάρμακά του για τρεις μήνες (Interceptor και Frontline Plus). Επιπλέον μου εγγυηθήκανε το χαρακτήρα του, το ότι δεν είχε δαγκώσει κανέναν τους τέσσερεις μήνες που τον είχανε και μου δώσανε πολύ ακριβή περιγραφή της προσωπικότητας και των συνηθειών του (π.χ. ότι μπορώ να το αφήσω ξαμολυτό στο σπίτι και ότι μάλλον έχει μια τάση να τρώει τον άμπακο, οπότε να προσέχω). Θα έλεγα ότι τα 200 δολλάρια πιάσανε τόπο και με το παραπάνω. Μόνο η στείρωση, τα φάρμακα, ο κτηνίατρος και το κλουβί κοστίζουν πάνω από 200 δολλάρια σε έναν ιδιώτη, π.χ. μόλις έσκασα $352 για όλα τα αναμνηστικά εμβόλια και τις εξετάσεις και έξι μήνες Interceptor του νεανία και έπεται άλλο ένα εικοσάρι σε ένα μήνα για το αναμνηστικό του για Lyme's Disease.

Η ουσία του ζητήματος είναι ότι ένας σκύλος έχει φασαρίες και έξοδα που θα πρέπει κανείς να τα λάβει σοβαρά υπόψη του πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση. Προσωπικά βλέπω το σκύλο ως ευθύνη ανάλογη με το να έχει παιδί: τον πήρα, είμαι υπεύθυνη γι' αυτόν και δεν μπορώ να τον γυρίσω πίσω, αν και θεωρητικά έχω αυτή τη δυνατότητα τόσο για σκύλο, όσο και για παιδί (δηλαδή να τα δώσω προς υιοθεσία και αν ήμουν ασυνείδητη να τα πετάξω). Δέχομαι ότι μπορεί κανείς να μη θέλει να ξοδέψει 1000 ευρώ ή/και να θέλει να κάνει ένα καλό παίρνοντας ζώο από καταφύγιο. Όμως θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα έχει έξοδα και αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά, καλύτερα να αναβάλει την απόφαση μέχρι να μπορέσει να το αντέξει άνετα οικονομικά. Επίσης το να πάρει κανείς σκύλο απαιτεί πολλή σκέψη και γνώση ώστε να πάρει τον κατάλληλο. Το καταφύγιο λοιπόν είναι μια άριστη λύση, κυρίως αν δεν ενδιαφέρεται κανείς για pedigree και εκθέσεις και λοιπά συναφή.

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ειχαμε τουλαχιστον 8-9 σκυλαρους μεχρι τωρα.μονο ο ενας καθαροαιμο,το πρωτο κ ειχε την πιο περιεργη συμπεριφορα.
παρ'ολα αυτα κανενα ποτε δε χρειαστηκε κτηνιατρο(περα των κλασσικων εμβολιων).ουτε ειχαν τεραστια εξοδα...
Τα θετικά τα ξέρεις ήδη αν είχες 8-9σκυλιά!!:):) Μην παρεξηγείς τα παιδιά, είναι λίγο "υπερπροστατευτικά" ως προς τα αδεσποτάκια γιατι έχουν δει πολλές περιπτώσεις αδέσποτων που υιοθετούνται και ξαναπετιούνται στο δρόμο, πράγμα καταστροφικό γι'αυτά τα σκυλιά.

Η γνώμη η δικιά μου πάντως, μιας και φαίνεσαι συνειδητοποιημένη κοπέλα, και με δεδομένο οτι δε θες οπωσδήποτε ράτσα, είναι να πάρεις ένα αδεσποτάκι. Μικρά θα βρεις πολλά. Το χιλιάρικο που θα γλυτώσεις (γιατι τόσο κοστίζει ένας καλός καθαρόαιμος σκύλος), δεν είναι φυσικά ο λόγος, αλλά σκέψου ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ (δηλαδη ένα μικρό παιχνιδιάρικο σκυλιάκι και όχι κάτι παραπάνω), τι ακριβώς αγοράζεις. Αν θες να δώσεις το χιλιάρικο, σκέψου αν ξέρεις τι ακριβώς αγοράζεις, και αν πραγματικά είναι αυτο που θελεις, ή αν μπορουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου και απο το ημίαιμο. Καλή επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση οι σοβαρές επιλογές είναι αυτές που σου είπε και η Chloe. H πληρώνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο γιατι σ'ενδιαφέρει να πάρεις κατι πολύ συγκεκριμένο που δεν το βρίσκεις ευκολα ή παίρνεις ημίαιμο.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ζήτηση πραγμάτων που έχουν σχέση με το σκύλο.ΟΧΙ σκυλιά (κοιτάξτε στην διάθεση ημίαιμων και μη,προς υιοθεσία)!
Δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός του forum, να βρούμε φτηνό maltese ή κάτι που να "μαλτεζοφέρνει" σε αδέσποτο ...

Αν θές ένα "παιχνιδιάρικο μικρό σκυλάκι" μπορείς να επισκεφθείς 2-3 καταφύγια και να υιοθετήσεις ένα και να εύχεσαι "να μην θέλει κάτι άλλο εκτός από εμβόλια" όπως τα προηγούμενα.

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
Δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός του forum, να βρούμε φτηνό maltese ή κάτι που να "μαλτεζοφέρνει" σε αδέσποτο ...

Αν θές ένα "παιχνιδιάρικο μικρό σκυλάκι" μπορείς να επισκεφθείς 2-3 καταφύγια και να υιοθετήσεις ένα και να εύχεσαι "να μην θέλει κάτι άλλο εκτός από εμβόλια" όπως τα προηγούμενα.

σκοπος του forum ειναι οι πιο εμπειροι να συμβουλευουν τους "αρχαριους"
συμβουλες ζητουσα.οχι να μου βρειτε φτηνο σκυλακι που μαλτεζοφερνει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ειμαι φοιτητρια,22 ετων κ απο μικρη ειχα κατοικιδια(κυριως σκυλακια) αλλα ποτε καποιο μικροσωμο που ειναι η αδυναμια μου.Γνωριζω τις δυσκολιες του να εχεις ενα κατοικιδιο,γι'αυτο και δεν πηρα τοσα χρονια.πλεον,λογω εργασιας δεν μετακινουμαι εκτος πολης.Ενδιαφερομαι για yorkshire ή maltese κουταβακι(οχι απαραιτητα καθαροαιμο),ομως δε διαθετω χρηματα για την αγορα.τουλαχιστον οχι τα τεραστια ποσα που ακουω τοσο καιρο.αν εχει λοιπον καποιος να χαρισει,και θελει να ειναι σιγουρος πως θα του δωθει αγαπη απλοχερα ας μου στειλει ;)
Ζητούσες ώς ΕΜΠΕΙΡΗ και όχι ώς αρχάρια pm - απάντηση που να σου χαρίζουν σκύλο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγγελίες ζήτησης σκύλων δεν επιτρέπονται στο φόρουμ.

Όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο από τα σκυλάκια που διατίθενται για υιοθεσία, ας κάνει ένα κόπο να ρίξει μια ματιά στην ενότητα της προσφοράς στην οποία φιλοξενούνται πάνω από 650 αγγελίες σκύλων.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης