ψύλλοι!!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
καλησπέρα παιδιά.
η μαμά μου βρήκε ψύλλους σήμερα πάνω στον σκύλο. τους φέρνει ο μπαμπάς γτ πάει στην αποθήκη του θείου μου που ασχολείται με δέρματα ζώων. πριν μία βδομάδα του έβαλα αμπούλα είναι δυνατόν??? τι πρέπει να κάνω?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ποιά αμπούλα βάζεις?

Τώρα που έχει στην θέση σου θα έβαζα σπρει Frontline. Το είχα χρησιμοποιήσει στην γάτα μου με επιτυχία.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
την ψεκαζει αλλα ειναι η δουλεια του και εκει υπαρχουν τα εργαλεια που χρησιμοποιει ο μπαμπας μ για την δουλεια οποτε αθελα του μας φερνει σπιτι. παντα τετοια εποχη ειχαμε αλλα με την αμπουλα πιστευα οτι θα γλυτωνε. εβαλα της εταιρειας που ανεφερες πιο πανω.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Οι ψύλλοι δε μένουν πάνω στον σκύλο μόνο. Θα έρθουν και στις κουβέρτες, στα χαλιά, μπορεί να γεννήσουν.
Λίγη προσοχή θέλει και... απολύμανση.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Οι ψύλλοι δε μένουν πάνω στον σκύλο μόνο. Θα έρθουν και στις κουβέρτες, στα χαλιά, μπορεί να γεννήσουν.
Λίγη προσοχή θέλει και... απολύμανση.
αυτο το ξέρουμε και το κάνουμε πάντα με τον σκύλο τι να κάνω?

xri_ni

Well-Known Member
30 Μαϊου 2011
57
0
36
Αθήνα
Σκαλιμπορ του φορας?Θελει πολυ προσοχη με τους ψυλλους και για εσας τους ιδιους,αν εχει γεμισει το σπιτι θα τσιμπανε και εσας και κανουν κατι τεραστιες καντιλες και τσιμπανε ολο το σωμα.Το ειχαμε παθει στο χωριο και πραγματικα η κατασταση ηταν απελπιστικη.
Πρεπει να απολυμανεται οπωσδηποτε οχι μονο για το σκυλο.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
παιδιά εμένα μια φορά που είχε κολλήσει και ρωτήσαμε αν υπάρχει πρόβλημα και αν πρεπει να μη την ανεβαζουμε σε κρεβάτια και καναπέδες μας είχε πει ο κτηνίατρος οτι η περίπτωση να φύγουν απο το σκυλί και να πάνε σε έπιπλα/υφασματα κλπ είναι μόνο αν είναι πια τόσοι πολλοί που δε μπορουν να είναι όλοι στο σώμα του σκύλου και σιγά σιγά φεύγουν,αλλά φαντάζομαι οτι πρέπει να το αφήσεις πολυ καιρό για να συμβεί κάτι τέτοιο.Εμείς με μια δόση αμπουλας καθαρίσαμε,αλλά πρέπει να την πρόλαβα στις πρώτες μέρες γιατι γενικά είναι και μικρό το σκυλί,κοντότριχο,ανοιχτόχρωμο,δεν είναι και δύσκολο να τους δεις.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αυριο το πρωι κτηνιατρο να δω τι θα γινει. ευχαριστω παιδια για τισ απαντησεις σας :)