ψύλλοι

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Είναι επικίνδυνο αν εισπνεύσει ο σκύλος τη γη διατόμων, αυτό εννοείς elpinor;

• Like
Reactions: Kodagoshe

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Και ο σκύλος και εσύ. Το λένε και στις οδηγίες. Μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμό στους πνεύμονες.
Γι αυτό όταν προσθέτουμε την γη διατόμων στην τροφή θα πρέπει να την βρέχουμε για να μην την εισπνεύσει. Αν την βάλουμε στο νερό προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Like
Reactions: Kodagoshe and sis

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Μια που το λέτε, να ρωτήσω, υπάρχει κανένα οικολογικό, μη τοξικό παρασιτοκτόνο ή απωθητικό (κυρίως για ψύλλους) εδάφους-εδάφους που να ΜΗΝ είναι επικίνδυνο, ούτε κατά την εισπνοή, για τα αδέσποτα (γατιά) που μπαινοβγαίνουν σε μια αυλή;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Mayday mayday!!!!

@Estranged μιας που τωρα το ειδα,εμεις ψεκαζουμε με k-othrine τους εξωτερικους χωρους,απολυτα ασφαλες.

Τωρα στο θεμα μας,εκει που την ειχα ανασκελα ειδα 2-3 μικρα σκατουλια,το ετερον ημισυ ειπε τα ειδε να πηδαει,εγω οχι,τα σκοτωσα εννοειτε,την εψαξα αλλα δεν βρισκω αλλα...
Φοραει σκαλιμπορ (εμπροθεσμο) την ελουσα με σιτρονελα (ειναι το μονο που εχω) αλλα η σιτρονελα αντικουνουπικη δεν ειναι?καλα εκανα?
Να την βουτυξω σε κανα μηλοξυδο/λευκο ξύδι?
Για αποψε μονο
Αυριο πρωι πρωι παω φαρμακειο

• Like
Reactions: Estranged

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ναι αλλα αμα την κανω μπανιο αυριο δεν θα μπορω να την ψεκασω ή να της βαλω αμπουλα(οτι βρω),σωστα?

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Μια από τα ίδια και μεις...Προχθές βρήκα πάνω της 2 ψύλλους, οι οποίοι ήταν λίγο "ζαλισμένοι" καθώς πριν από 10 μέρες έβαλα αμπούλα, την ex spot. Την ψάχνω 2-3 φορές τη μέρα από τότε και δεν έχω βρει άλλον. Τι θα κάνατε εσείς; θα βάζατε κανονικά πάλι αμπούλα, θα ψεκάζατε το σκύλο;