ωτίτιδα - αναζήτηση κτηνιάτρου

sofia

Active Member
28 Ιανουαρίου 2009
37
0
Καλησπέρα, είμαι παλιό μέλος και έχω ένα κόκερ 4 ετών. Ο Φιντέλ τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται απο ωτίτιδα η οποία δεν λέει να περάσει ούτε με αντιβίωση, ούτε με σταγόνες. Επείδη πρόσφατα χάσαμε τον κτηνίατρο μας και είμαστε σε αναζήτηση γιατρού σε νίκαια, κορυδαλλό, πειραιά, σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζεται κάποιον γιατρό ο οποίος με τα δικά σας κριτήρια είναι καλός και έμπειρος να με ενημερώσετε. Αν δεν επιτρέπεται απο το φορουμ σύσταση γιατρού, στείλτε μου σας παρακαλώ σε προσωπικό μνμ μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη γιατί το σκυλάκι ταλαιπωρείται άδικα! Ευχαριστώ πολύ!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Στον Πειραια μπορεις να πας στην Τζιακη Μαρθα, για Νικαια και Κορυδαλλο δεν ξερω.
Τωρα οσον αφορα τις ωτιτιδες ο προηγουμενος ειχε παρει δειγμα να κανει καλιεργεια
να δει τι εχει και τι φαρμακο θα χρειαστει? επισηε εξετασεςι θυροειδη εχετε κανει?

sofia

Active Member
28 Ιανουαρίου 2009
37
0
Στον Πειραια μπορεις να πας στην Τζιακη Μαρθα, για Νικαια και Κορυδαλλο δεν ξερω.
Τωρα οσον αφορα τις ωτιτιδες ο προηγουμενος ειχε παρει δειγμα να κανει καλιεργεια
να δει τι εχει και τι φαρμακο θα χρειαστει? επισηε εξετασεςι θυροειδη εχετε κανει?
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, το μικρόβιο είναι ψευδομονάδα όλοι οι γιατροί που έχουμε πάει μας είπαν οτι είναι απο τα πιο δύσκολα μικρόβια σε συνδιασμό με την ράτσα του σκύλου (κοκερ). Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε σε μια άλλη γιατρό στην πλατεία δαβάκη (νίκαια) και ακολουθούμε την αγωγή που μας έδωσε συν δίαιτα γιατί μπορεί μας είπε να είναι και αλλεργικό και τα αυτάκια του Φιντέλ δείχνουν πολύ καλύτερα. Την Δευτέρα θα ξαναπάμε για να δούμε αν όντως υπάρχει βελτίωση, εξετάσεις θυροειδή δεν έχουμε κάνει ποτέ, θα το συζυτήσω όμως μαζί της την Δευτέρα, σε ευχαριστώ πολύ!!!

Last edited by a moderator:

sofia

Active Member
28 Ιανουαρίου 2009
37
0
καλησπέρα και καλή χρονιά, επειδή μετά απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρούμαστε ακόμα με ωτίτιδες και τώρα μετά απο τις συνεχόμενες αντιβιώσεις και κορτιζόνες το σκυλί ταλαιπωρείται και με εμετούς και με διάρροιες και επειδή ακολουθώντας την αγωγή που μας δόθηκε δεν βλέπουμε αποτελέσματα ούτε με την ωτίτιδα αλλά ούτε και τις διάρροιες και τους εμετούς, μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον καλό κτηνίατρο στην ευρύτερη περιοχή του πειραιά? σας ευχαριστώ πολύ

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
καλησπέρα και καλή χρονιά, επειδή μετά απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρούμαστε ακόμα με ωτίτιδες και τώρα μετά απο τις συνεχόμενες αντιβιώσεις και κορτιζόνες το σκυλί ταλαιπωρείται και με εμετούς και με διάρροιες και επειδή ακολουθώντας την αγωγή που μας δόθηκε δεν βλέπουμε αποτελέσματα ούτε με την ωτίτιδα αλλά ούτε και τις διάρροιες και τους εμετούς, μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον καλό κτηνίατρο στην ευρύτερη περιοχή του πειραιά? σας ευχαριστώ πολύ
Πόσους μήνες έχει το σκυλί σου ωτίτιδα ? Εγώ θα πρότεινα να το πας στο πανεπιστημιακό στη Καρδίτσα. Και επειδή μάλλον έχεις επιπλοκές και από βακτήρια, ΠΡΙΝ αποκτήσουν ανθεκτικότητα σε όλα τα αντιβιοτικά της αγοράς, να πας σε κάποιον που ξέρει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.934
20.346
Βρε konstantina91...θα φύγει η κοπέλλα από την Αθήνα και θα πάει στην Καρδίτσα για να βρει γιατρό; :confused:

sofia, στον Θωμά πήγαινες ε; Είχα ακούσει τα καλύτερα :(

Η μόνη γιατρός που ξέρω εγώ στην περιοχή σου και θα εμπιστευόμουν τα δικά μου σκυλιά, είναι η Σαλπέα Ελισσάβετ [6936746526]. Αν τυχόν σε ρωτήσει...από την Μαρία του Σώτου και της Δάφνης. Εκτός αν πρόκειται για την ίδια, στην οποία έχεις ήδη πάει και δεν έχεις βγάλει άκρη.

Οι επόμενοι γιατροί που μπορώ να σου συστήσω, είναι προς Χαλάνδρι.

Περαστικά του.

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Βρε konstantina91...θα φύγει η κοπέλλα από την Αθήνα και θα πάει στην Καρδίτσα για να βρει γιατρό; :confused:
Ναι, 1ον διότι από ότι κατάλαβα το σκυλί έχει 4 μήνες + ωτίτιδα και άλλαξε αρκετούς κτηνιάτρους στην Αθήνα. 2ον, επειδή στο πανεπιστημιακό υπάρχει ειδικευμένος κτηνίατρος για το θέμα. 3ον, αν το σκυλί χρειάζεται πλύσεις, θα ήταν καλό να έχει 2+ γιατρους πάνω από το κεφάλι του. Ενας για την αναισθησία ένας για τις πλύσεις. Τουλάχιστον αν ήταν δικό μου το σκυλί μετά από μήνες ωτίτιδας, εκεί θα το πήγαινα:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.934
20.346
Θα έφευγες από την Αθήνα και θα πήγαινες Καρδίτσα, για να βρεις όλα αυτά που λες;

Ok

Τι να πω;

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Ντάξει μωρέ, ένα τύμπανο είναι ζει ο σκύλος και χωρίς αυτό! Πάντως πάνε πολλοι τρελοί από Αθήνα-Καρδίτσα να πιούν ένα καφεδάκι και να απαλλάξουν το σκύλο τους από ωτίτιδα. Μάλλον τους αρέσει η πόλη αφού γίνεται και Αθήνα η δουλειά. Κατά τα άλλα, δικό μου το λάθος που το πρότεινα :D

sofia

Active Member
28 Ιανουαρίου 2009
37
0
καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και παρακαλώ πολύ ας μην έχουμε αντιπαραθέσεις, ναι mareco τον θωμά είχαμε και απο τότε που έφυγε ο θωμάς ψαχνόμαστε και ο φιντελ ταλαιπωρείται, του έχουν κάνει τεράστια ζημιά οι αντιβιώσεις και η κορτιζόνη που του δίναμε πάντα με τις συμβουλές των γιατρών, χτές πήγαμε σε άλλη γιατρό στον πειραιά η οποία μας είπε οτι πιστεύει οτι απο τις αντιβιώσεις προέρχονται οι εμετοί με αίμα και τα κόπρανα με αίμα. Μόλις γυρίσαμε χτες το βράδυ απο το γιατρό μέσα στο αυτοκίνητο έκανε εμετό (άσπρο) το σκυλί είναι άφαγο και χωρίς νερό 24 ώρες, και την νύχτα 3 φορές διάρροια μόνο αίμα, ετοιμαζόμαστε να πάμε πάλι στην κτηνίατρο για εξετάσεις και ορούς . Παρόλα αυτά δεν έχει πυρετό και έχει διάθεση για βόλτα, παιχνίδι, θα σας κρατάω ενήμερους. Konstantina91 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, καταλαβαίνεις οτι είναι δύσκολο να ανέβουμε στην καρδίτσα, θέλω να πιστεύω οτι και η αθήνα έχει πολύ καλούς γιατρούς, είχαμε έναν τέτοιο αλλά έφυγε πρόωρα.

sofia

Active Member
28 Ιανουαρίου 2009
37
0
καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα, ξαναπήγαμε στην κτηνίατρο η οποία του έβαλε ορο, του έκανε ένεση πριμπεραν έκανε όλες τις αιματολογικές οι οποίες ήταν καθαρές, ακτινογραφία η οποία ήταν καθαρή και μας είπε να ακολουθήσουμε την αγωγή που μας πρότεινε εχτές τόσο για τα αυτιά του όσο και για το έντερο του και πρόσθεσε και ζαντακ, πριμπεραν λόγω των εμετών, ωστόσο μέχρι και χτες μας είπε να τρώει κοτόπουλο με ρύζι λίγο λίγο σήμερα όμως μας είπε να ξεκινήσουμε να του δίνουμε κονσέρβα gastro intestinal της royal caninn veterinario diet για 10 μέρες περίπου μέχρι να ισιώσει το στομάχι του και το έντερο του. Αυτές οι κονσέρβες για εμάς τουλάχιστον είναι ακριβές δηλαδή ο φιντέλ σε δέκα μέρες θα πρέπει πάλι να αλλάξει τροφή. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε??? Θα αλλάζουμε στο σκυλί κάθε τρεις και λίγο φαγητό? Πραγματικά επειδή αναρωτιόμαστε τί θα γίνει με αυτήν την ιστορία, πείτε μου κάποια γνώμη για το φαγητό, το γνωρίζετε? Ενημερωθήκαμε οτι δεν πουλιέται σε pet shop παρά μόνο σε κτηνιατρεία.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.324
Μέλη
20.088
Νεότερο μέλος
emilig