όχι 1, όχι 2....10 κουτάβια χαρίζονται...

Status
Κλειδωμένο θέμα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Βρέθηκαν εχθές αυτά τα 10 κουταβάκια πεταμένα σε ένα τσουβάλι ... Είναι περίπου 35 ημερών Αρσενικά και θυλικα ... Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας επικοινωνήσει στο 6977288111
10.jpg

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλά δε ντρέπονται λιγάκι που τα μπουζουριάζουν έτσι σε τσουβάλι και τα πετάνε σα ναναι σκουπίδια?
Κι ύστερα θυμώνουν όσοι τους λέμε να μη τα ζευγαρώνουν,αλλά να πως καταντάνε τα καημένα τα κουταβάκια που δε φταίνε σε τίποτα!!
Αισχος και ντροπή τους!:mad::mad:

Μακάρι να βρουν κάποιο σπίτι να υιοθετηθούν τα κακόμοιρα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Κουταβοθυελλα τους τελευταιους μηνες... :(
Καλοτυχα να ειναι.
Θα βοηθησει πολυ να βγουν φωτογραφιες ενα ενα να φαινονται οι φατσουλες τους.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ήμαρτον πια!!!
Όσο απίστευτο κι αν είναι, τους φαίνεται παράλογο, κακό και ενάντια στη φύση να στειρώσουν το σκυλί τους, αλλά πολύ φυσικό να πετάνε τα κουτάβια όπου βρουν!

Καλότυχα να είναι τα μωρά, έχει δίκιο η Αμαλία, ατομικές γλυκούλικες φωτογραφίες θα βοηθήσουν πολύ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Μαργαρίτα εσύ τα βρήκες;
Τι θα γίνει 100 άνθρωποι θα πληρώνουν την ελληνική νοοτροπία του θέλω να γίνει η σκύλα μου μάνα; Ήμαρτον πια..

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Τελικά, δεν πιστεύω ότι τους φαίνεται ενάντια στη φύση να στειρώσουν το σκυλί τους.
Αυτή είναι η δικαιολογία τους για να μην αναγκαστούν να βάλουν το σκυλί στο αυτοκινητο και να το πάνε στο γιατρό, και να μην πληρώσουν τα έξοδα.
Μόλις τώρα μου τηλεφωνησε μια γυναίκα για να στειρώσουμε το ιδιόκτητο σκυλί της που το βρήκε αδέσποτο πριν 2 χρόνια και όταν της εξήγησα ότι στειρώνουμε μόνο αδέσποτα και ότι είμαστε ιδιωτες-εθελόντες σχεδόν με έβρισε και μου είπε ότι θα αναγκαστεί να την ξαναπετάξει στο δρόμο και να ξέρω οτι αυτό θα γίνει εξαιτίας μου και είναι ευθύνη δική μου!!!
Δυο ολόκληρα χρόνια αφού το βρήκε δεν το έχει στειρώσει αλλά άμα είναι τζάμπα και χωρίς να παιδευτεί η ίδια μια χαρά την βρήκε την ιδέα της στείρωσης.

Last edited:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Όχι δεν απαντάω αναλογα συνήθως.
Μετά βράζω μόνη μου στο ζουμί μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Κακώς αγαπητή κάθεσαι και βράζεις στο ζουμί σου.

Να απαντάς αναλόγως και αρμοδίως...;-)

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Δεν παει καλά ο κόσμος... κατι μας ψεκάζουν....
Εκτός απο τα φυτοφάρμακα που είναι γεμάτα θυληκές ορμόνες λες να βάζουν και τίποτα μέσα που να μας επηρεάζουν στη συμπερεφορά μας με τα ζώα? :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εκτός απο τα φυτοφάρμακα που είναι γεμάτα θυληκές ορμόνες λες να βάζουν και τίποτα μέσα που να μας επηρεάζουν στη συμπερεφορά μας με τα ζώα? :p
Αυτη πάντα ηταν ελαττωματική! Εμένα διαρκώς μου λένε... "πήρες σκυλι και πεινάνε τόσα παιδια"
Αλλά δεν βλέπω κανεναν τους να πήρε κάποιον αστεγο στο σπίτι του να ταϊσει. Μόνο "υποφερουν" όταν το βλέπουν στην τηλεόραση...

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Αυτη πάντα ηταν ελαττωματική! Εμένα διαρκώς μου λένε... "πήρες σκυλι και πεινάνε τόσα παιδια"
Αλλά δεν βλέπω κανεναν τους να πήρε κάποιον αστεγο στο σπίτι του να ταϊσει. Μόνο "υποφερουν" όταν το βλέπουν στην τηλεόραση...
Nαι όντως, όλοι μας από τον καναπέ του σπιτού καλά τα λέμε!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
..νεότερα απο τα κουτάβια....
(καταρχήν δεν είχα εγώ την ''τύχη'' να τα βρώ...)
ο ''θησαυρός'' αυτός έπεσε στα χέρια της Λίνας Κωστάκη και εκείνη τα περιμάζεψε και τα φιλοξενεί στο σπίτι/εκτροφείο της.....
Θα προσπαθήσω είτε αύριο είτε την τετάρτη να πάω απο εκεί και να βγάλω περισσότερες φωτογραφίες.....
αυτό είναι το ένα απο τα μπεζουλί....:)
374088_2032998920580_1712386722_1027421_2072891488_n.jpg

πάντως τα κουτάβια μάλλον θα γίνουν μεγαλόσωμα μιας και μοιάζουν με ημίαιμα τσοπανόσκυλα....

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, δυστηχός έχει πέσει μεγάλη κουταβο θύελλα τελευταία, προχτές ήμουν στο καταφύγιο Χαλκίδας και είχαν 14 πανέμορφα κουτάβια, ειλικρινά η ελληνική βλακεία πια δεν έχει όρια, και γιατί όλο αυτό; Γιατί ο κάθε χαζοανεγκέφαλος έληνας δεν θέλει να στειρώση τον "άντρακλα" σκύλο του ή θέλει η σκύλα του να νιώσει την χαρά της μητρότητας και ας πετάει μετά τα κουτάβια στον δρόμο. Ήμαρτον πια. Μα δεν θα μάθουν ποτέ;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης