όχι 1, όχι 2....10 κουτάβια χαρίζονται...

Status
Κλειδωμένο θέμα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
554418_2047388080300_1712386722_1033781_1893442747_n.jpg...το ένα μπεζουλάκι βρήκε ήδη σπίτι....
μένουν τα άλλα 9....
τα κουτάβια ήδη κάνανε αποπαρασίτωση και το πρώτο τους εμβόλιο...:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
η Κίρα...kira.jpg ο Ορφέας...orfeas.jpg και η Sugar.... sugar.jpg
είναι τα 3 απο τα 9 συνολικά κουταβάκια που ψάχνουν σπίτι....

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Τελικά, δεν πιστεύω ότι τους φαίνεται ενάντια στη φύση να στειρώσουν το σκυλί τους.
Αυτή είναι η δικαιολογία τους για να μην αναγκαστούν να βάλουν το σκυλί στο αυτοκινητο και να το πάνε στο γιατρό, και να μην πληρώσουν τα έξοδα.
Μόλις τώρα μου τηλεφωνησε μια γυναίκα για να στειρώσουμε το ιδιόκτητο σκυλί της που το βρήκε αδέσποτο πριν 2 χρόνια και όταν της εξήγησα ότι στειρώνουμε μόνο αδέσποτα και ότι είμαστε ιδιωτες-εθελόντες σχεδόν με έβρισε και μου είπε ότι θα αναγκαστεί να την ξαναπετάξει στο δρόμο και να ξέρω οτι αυτό θα γίνει εξαιτίας μου και είναι ευθύνη δική μου!!!
Δυο ολόκληρα χρόνια αφού το βρήκε δεν το έχει στειρώσει αλλά άμα είναι τζάμπα και χωρίς να παιδευτεί η ίδια μια χαρά την βρήκε την ιδέα της στείρωσης.
Τώρα αυτό ίσως ακουστεί κακό, αλλά ξέρεις τι έπρεπε να κάνεις; Να έδειχνες πως λυγίζεις από τΙς απειλές της και να της έλεγες να το φέρει από εκεί να το δείτε (αφού πρώτα θα έπαιρνες ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο για να την ενημερώσεις και καλά για την ημέρα και ώρα που μπορεί να το φέρει). Και μόλις θα το έκανε να την ενημέρωνες πως πλέον έχεις τα στοιχεία της, έχεις δει και ποια είναι και μπορείς να την αναγνωρίσεις και αν ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ να πετάξει το σκυλί στο δρόμο θα την καταγγείλεις!! Να σου πω εγώ μετά αν θα πλήρωνε ή όχι για στείρωση! Και σαν δωράκι να της έδινες και ένα αντίτυπο του νόμου στις συγκεκριμένες περιπτώσεις!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
και τα 10 βρίσκονται ήδη μαζί με τις καινούργιες οικογένειές τους...:D

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Μπράβο! Πανέμορφα είναι, να ζήσουν και να περνάν τέλεια με τις οικογένειές τους!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea