…και μυαλό δεν βάλαμε

lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Ρίξτε φατουρο όλοι… δεκτό και λογικό .δεν έγραφα τόσες ημέρες γιατί μου είχαν πέσει τα μούτρα στο πάτωμα μπορεί και πιο κάτω. Τσάμπα το διάβασμα και οι συζητήσεις. Την ημέρα που έγραψα το τελευταίο σχόλιο έρχεται ο άντρας μου χαμογελαστός και χαρούμενος :έκπληξη!!! Έλα να γνωρίσεις τη φιλενάδα σου και τι να δω ένα κουκλί να με κοιτάει. Από πού το πήρες αγάπη μου ? φυσικά από κατάστημα ,τι να πω τώρα η άμοιρη φιλάκια αγκαλίτσες ευχαριστώ πολύ μωρό μου και τα σχετικά άσχετα αν μέσα μου έκλαιγα και παρακάλαγα παναγίτσα μου τουλάχιστον να είναι γερό. Έτσι αποκτήσαμε το σκυλάκι μας. Ότι και να σχολιάσετε έχετε δίκιο και φταίω εγώ η ηλ… γιατί δεν είχα πει στον άντρα μου τι ακριβώς γίνεται. Για να καταλάβετε ήθελε τόσο πολύ να μου φέρει ένα σκυλάκι που ούτε καν τι ράτσα που ήθελα δεν μου έφερε .όχι ότι τώρα με ενοχλεί αυτό.το συμπέρασμα τελικά είναι ότι δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν τα «θύματα» που πάνε σε petshopγια να αποκτήσουν ένα σκυλάκι γιατί είναι ο εύκολος και γρήγορος τρόπος. το είδα μου έκλεισε το μάτι το απόκτησα

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
βασικά αλλάξε γραμματοσειρά γιατι μας πεταχτηκαν τα ματια:eek:
τελικα τι ρατσα σου πηρε δωρο δεν ανεφερες:confused:

lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Αποκτήσαμε αυτό το τεράστιο και αιμοβόρικο γιορκσαιρ 2,5 μηνών

lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Ο άντρας μου δυστυχώς όλη την ημέρα βρίσκεται στη δουλειά στο σπίτι γυρνά μετά τις10 .του είχα πει κάποια πράγματα αλλά προφανώς του έμεινε μόνο ότι είναι δύσκολο να αποκτήσω το σκυλάκι που θέλω και ο φουκαράς για να με ευχαριστήσει μου έκανε την έκπληξη γι αυτό το λόγο δεν μπορούσα να των πάρω από τα μούτρα τι πηγές και έκανες και τα σχετικά. Ναι για μαλτεζακι ενδιαφερομουνα.

lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Να πω ότι και για τίποτα να μην ενδιαφερόμουν για το σε τι συνθήκες ζουν πως μεγαλώνουν και τα σχετικά και των εαυτό μου μόνο να κοιταγα πάλι δεν θα πήγαινα από μόνη μου σε κατάστημα γιατί θα είχα το φόβο το τι θα τραβήξω αφού τις περισσότερες φορές είναι άρρωστα .τώρα όπως έγινε είπαμε παρακαλάω πάνω από όλα να είναι γερό

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Παρε και μαλτεζ τωρα, συνολο 10 κιλα!!:D:D

Να σου ζησει και τον χαιροσαστε.

Δεν μπορεις να το επιστρεψεις??:dohh::dohh::dohh:

lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Σε αυτό δεν έχεις άδικο τι 5 τι 10 κιλα.καλα πλάκα κάνω έχει και παραέχει διαφορα.ειδηκα τώρα που είμαι και πρωτάρα. ευτυχώς η κούκλα είναι τέλεια 3 εβδομάδες τώρα που την έχω εκτός από αγκαλίτσες και παιχνιδάκια δεν με έχει απασχολήσει για κάτι άλλο να φανταστείς ότι από την δεύτερη μέρα έμαθε την πάνα της. τώρα να σου πω την αλήθεια ακόμη και άρρωστη να είναι δεν το σκέπτομαι καν για να την επιστρέψω ότι είναι το τυχερό μας θα το παλέψουμε και οι 3 μαζί.
Το πώς δένεσαι από την πρώτη μάτια δεν περιγράφεται. είμαι σίγουρη ότι όλοι το ξέρεται καλύτερα από μένα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εμένα με τα σκυλιά είναι πάντα love at first sight...
Όπως και να χει πάντως, να σου ζήσει!!!:)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
μακαρι να ειναι γερο και να πανε ολα καλα!!

ο κυριος για τιμωρια να παει 4 κυριακες να βγαλει αδεσποτα βολτα. τον επιασαν οι αγαπες την εκανε την πατατα!

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
να το χαιρεσαι και ευχομαι να μην έχει κανενα προβλημα-

τα Yorkshire είναι τρέλα και πολύ αξιαγάπητα

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εύχομαι όλα να πάνε καλά κι απροβλημάτιστα. Να σας ζήσει!
Μεγαλώστε το με προσοχή γιατί δεν είναι κι απ' τα πιο εύκολα σκυλιά και μπορούν να γίνουν απαιτητικά και να θέλουν να κάνουν κουμάντο. :D

lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές. Ότι θέλει να κάνει κουμάντο ειδή από 2,5 μηνών σκατουλα που είναι το κατάλαβα αλλά επειδή εγώ είμαι πιο σκατουλα δεν γίνεται το δικό της τουλάχιστον σε εμένα από την άλλη στον σύζυγο του έχει πάρει λίγο τον αέρα αλλά εντάξει το καταλαβαίνω γιατί την βλέπει λίγες ώρες φυσικά επεμβαίνει η κακιά μαμά και μαλώνει και τα δυο παιδιά!!!
Διάβασα κάπου ότι καλό είναι το κουτάβι να μην κυκλοφορεί ελεύθερο σε όλο το σπίτι από την αρχή έτσι την έχουμε σε ένα δωμάτιο αυτό είναι σωστό η κάνουμε χαζομαρα?και κάτι άλλο αυτά τα μικρόσωμα σκυλάκια πότε μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω και με τι λουράκι ? πρέπει από τώρα να της βάλουμε για να το μάθει? Δώστε μας τα φώτα σας

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν έχει σχέση το μέγεθος :) Ξεκινήστε με κανονικό λουράκι για να μάθει να μην τραβάει (θα βρεις στα πετ σοπ) και μετά αν θέλετε στηθόλουρο. Να της το φοράς μέσα στο σπίτι υπό την επιτήρησή σου (μην πιαστεί κάπου) για να το συνηθίσει.
Σκεφτείτε και τη λύση του crate.
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=757

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48