Ρίξτε φατουρο όλοι… δεκτό και λογικό .δεν έγραφα τόσες ημέρες γιατί μου είχαν πέσει τα μούτρα στο πάτωμα μπορεί και πιο κάτω. Τσάμπα το διάβασμα και οι συζητήσεις. Την ημέρα που έγραψα το τελευταίο σχόλιο έρχεται ο άντρας μου χαμογελαστός και χαρούμενος :έκπληξη!!! Έλα να γνωρίσεις τη φιλενάδα σου και τι να δω ένα κουκλί να με κοιτάει. Από πού το πήρες αγάπη μου ? φυσικά από κατάστημα ,τι να πω τώρα η άμοιρη φιλάκια αγκαλίτσες ευχαριστώ πολύ μωρό μου και τα σχετικά άσχετα αν μέσα μου έκλαιγα και παρακάλαγα παναγίτσα μου τουλάχιστον να είναι γερό. Έτσι αποκτήσαμε το σκυλάκι μας. Ότι και να σχολιάσετε έχετε δίκιο και φταίω εγώ η ηλ… γιατί δεν είχα πει στον άντρα μου τι ακριβώς γίνεται. Για να καταλάβετε ήθελε τόσο πολύ να μου φέρει ένα σκυλάκι που ούτε καν τι ράτσα που ήθελα δεν μου έφερε .όχι ότι τώρα με ενοχλεί αυτό.το συμπέρασμα τελικά είναι ότι δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν τα «θύματα» που πάνε σε petshopγια να αποκτήσουν ένα σκυλάκι γιατί είναι ο εύκολος και γρήγορος τρόπος. το είδα μου έκλεισε το μάτι το απόκτησα