1ος σκύλος και οικογένεια ...

spyros_greece

Member
26 Δεκεμβρίου 2007
12
0
oscar said:
Εννοείς ότι να το δω σε βιτρίνα και να τρελαθώ να το πάρω ??????
oxi,εννοω οτι εχεις μπει μεσα σε ενα φορουμ,ρωτας και αναρωτιεσαι για το τι πρεπει να κανεις.οι περισσοτεροι απο εμας θα μπαιναμε αφου ειχαμε παρει τον σκυλο και θα ζηταγαμε οδηγιες χρησεως.

και 5,και 6 και 7 ειναι μικρος. δεν καταλαβαινω τι σημαινει το παιδι θελει σκυλακι??να το κανει τι??εαν το παρεις σε ποσες ωρες θα το βαρεθει πιστευεις?

@παιδια
εχουμε κανει τοσα τοπικ...ενα τοπικ που να λεμε και τα αρνητικα "του εχω σκυλο" δεν εχουμε κανει.
χωρις να το πολυσκεφτω ..ξεκιναω
.καθε μερα βολτα.σημερα βαριεμαι,ποιος θα τον βγαλει?( καθε μερα -2 φορες την ημερα-επι 10/15 χρονια)
.φτου ξεχασα να του παρω φαγητο.εχει μεινει καμια φακι απο το μεσιμερι?
.μετα το μπανιο μας τα κανει ολα λουτσα.τον επομενο μηνα θα τον πλυνεις στην ταρατσα.
.συγνωμη κυριε!! γιατι δεν μαζευετε τις @@ του σκυλου σας?ειμαι @@που τις παταω?(ναι)
.19 του μηνα να πας να κανεις τα εμβολια στον λακι. εγω δεν παω μεσα στο ιατρειο κανει σαν παλαβος.
.μηπως να του καναμε καμια εκπαιδευση ,με εχει τρελανει στο τραβηγμα.να του κανουμε , θα πηγανεις καθε μερα στον εκπαιδευτη?
.διακοπες φετος? δυσκολα ,εχουμε σκυλι.

πειτε κανα αλλο :D
τώρα με έπιασες ακριβως και κατάλαβες γιατί κολλάω ………
μπορώ εύκολα να πω είμαι έτοιμος κλπ. κλπ.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
βρες τα με την κυρια σου πρωτα και ολα θα ερθουν!, αν ειναι καθετα αντιθετη πρεπει να το παρεις απανω σου με οτι σημαινει αυτο.

εγω παντως θα προτεινα το Bichon Frise απλα να ξερεις οτι μια φορα τον μηνα θα εισαι σε κουρειο!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
αν τα συνηθίσει από μικρό, τα πάει μια χαρά με άλλους σκύλους αλλά και γάτες.

Είναι όμως ιδιαίτερα πεισματάρικα και δεν κάνουν για πολύ «μαλακά» αφεντικά. Απαιτούν πειθαρχία στην ανατροφή και πρέπει αμέσως να τους ξεκαθαρίσετε – με ωραίο τρόπο πάντα – πως σ’ αυτή τη σχέση, εσείς θα είστε ο αρχηγός της αγέλης. Γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, το Shar Pei σας δεν έχει καμιά αντίρρηση ν’ αναλάβει το... πάνω χέρι.

Ως σκύλος με ικανότητες φύλακα, είναι κυριαρχικός και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στην εκπαίδευσή του. Αν και πρόθυμος, δεν υπακούει αυτόματα σε όλες τις εντολές – τουλάχιστον αν δε συμφωνεί με αυτές. Γι’ αυτό και οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες τους πρέπει να διακρίνονται από υπομονή και αποφασιστικότητα.
Aντιγράφω από το ίδιο site ... στο δεν μαδάει κόλλησες ?? (που είναι και λάθος ...) Ξαναλέω, (λέμε) ΔΕΝ υπάρχει σκύλος που δεν μαδάει ... μόνο το κανίς είναι κάπως ιδιαίτερο στο τρίχωμα ... επίσης η κοντή - σκληρή τρίχα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί καρφώνεται παντού και βγαίνει δύσκολα ... μεσαία τρίχα είναι καλύτερα ...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
εγω παντως θα προτεινα το Bichon Frise απλα να ξερεις οτι μια φορα τον μηνα θα εισαι σε κουρειο!!!
Και νομιζεις οτι αυτο φτανει σαν περιποιηση???
Το Frise εχει πολυ μαλακο και βαμβακερο τριχομα και αν δεν βουρτσιστει και χτενιστει σχολαστικα καθημερινα- το καλο τοτε: μονο 2-3 φορες ετησιος θα χρειαστει να πας για Grooming επειδη μονο γουλι γινεται πια απο την τζιβα. :wink:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
εγω λεω να ξεκολησουμε απο το τριχωμα και να "βοηθησουμε" τον ανθρωπο στο "εαν θα πρεπει να παρει σκυλο"

spyros_greece

Member
26 Δεκεμβρίου 2007
12
0
Δεν έχω υπολογίσει ακόμα μόνο κάποιες τιμές που έχω εντοπίσει από ιντερνετ αλλα φαντάζομαι θα είναι πιο ακριβό το κόστος ……
Πάντως από ότι βλέπω σε σας εδώ μέσα εκτός από γνώστες η συμβουλές που δίνεται είναι μετρημένες και μπορώ να πω ότι με βοηθήσατε πολύ στο να μην ΜΑΛΛΟΝ πάρω σκύλο …… (αφήνω και ένα ανοιχτό ενδεχόμενο …) :D
Είδα πράγματα που ναι μεν μπορείς να τα σκεφτείς αλλά στον “ενθουσιασμό” πάνω τα παραβλέπεις
όταν σου μιλάνε όμως άτομα που είναι η ζωή τους (φαντάζομαι) τα σκυλιά τα μετράς διαφορετικά ……

προτιμώ να μην πάρω σκύλο αφού ο ρυθμός ζωής είναι τέτοιος παρά να παιδεύεται και αυτός και εγώ …..
όταν τα ρυθμίσω και μπορώ θα σας ενοχλήσω ξανά

Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια για το σιτε