τώρα με έπιασες ακριβως και κατάλαβες γιατί κολλάω ………oscar said:oxi,εννοω οτι εχεις μπει μεσα σε ενα φορουμ,ρωτας και αναρωτιεσαι για το τι πρεπει να κανεις.οι περισσοτεροι απο εμας θα μπαιναμε αφου ειχαμε παρει τον σκυλο και θα ζηταγαμε οδηγιες χρησεως.Εννοείς ότι να το δω σε βιτρίνα και να τρελαθώ να το πάρω ??????
και 5,και 6 και 7 ειναι μικρος. δεν καταλαβαινω τι σημαινει το παιδι θελει σκυλακι??να το κανει τι??εαν το παρεις σε ποσες ωρες θα το βαρεθει πιστευεις?
@παιδια
εχουμε κανει τοσα τοπικ...ενα τοπικ που να λεμε και τα αρνητικα "του εχω σκυλο" δεν εχουμε κανει.
χωρις να το πολυσκεφτω ..ξεκιναω
.καθε μερα βολτα.σημερα βαριεμαι,ποιος θα τον βγαλει?( καθε μερα -2 φορες την ημερα-επι 10/15 χρονια)
.φτου ξεχασα να του παρω φαγητο.εχει μεινει καμια φακι απο το μεσιμερι?
.μετα το μπανιο μας τα κανει ολα λουτσα.τον επομενο μηνα θα τον πλυνεις στην ταρατσα.
.συγνωμη κυριε!! γιατι δεν μαζευετε τις @@ του σκυλου σας?ειμαι @@που τις παταω?(ναι)
.19 του μηνα να πας να κανεις τα εμβολια στον λακι. εγω δεν παω μεσα στο ιατρειο κανει σαν παλαβος.
.μηπως να του καναμε καμια εκπαιδευση ,με εχει τρελανει στο τραβηγμα.να του κανουμε , θα πηγανεις καθε μερα στον εκπαιδευτη?
.διακοπες φετος? δυσκολα ,εχουμε σκυλι.
πειτε κανα αλλο![]()
μπορώ εύκολα να πω είμαι έτοιμος κλπ. κλπ.