Ακόμα τίποτα, αφ'ενός γιατί δεν έχει σοβαρό πρόβλημα, αφ'ετέρου γιατί παίρνει ήδη 4 χάπια την ημέρα για την καρδιά και δεν του χρειάζονται κι άλλα!Εσείς τί παίρνετε για τα αρθριτικά?
Ακόμα τίποτα, αφ'ενός γιατί δεν έχει σοβαρό πρόβλημα, αφ'ετέρου γιατί παίρνει ήδη 4 χάπια την ημέρα για την καρδιά και δεν του χρειάζονται κι άλλα!Εσείς τί παίρνετε για τα αρθριτικά?
Πρόσφατα είδα ένα κανισάκι 18 χρονών με αρθριτικά. Πολύ ζωηρός κατα τα άλλα, με φίλησε και στο στόμα ο πορνόγερος, όταν τον πήρα αγκαλίτσα.![]()
Αυτό μας έλειπε, να μας αποπλανήσουν και τις μικρές, τώρα ...Εμ, όλο με τα κοριτσάκια μου αγκαλιά είμαι, τρυφερούδι μύρισε. :lol: :lol:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα ! Έχω περάσει και εγώ τα ίδια με την απώλεια του προηγούμενου σκύλου μας, όπως και πολλοί άλλοι στο φόρουμ. Εσύ είσαι σε κάθε περίπτωση άξια της αφοσίωσης που σου έδειξε ο φιλαράκος σου όλα αυτά τα χρόνια, και για τον λόγο αυτό αγωνίζεσαι τώρα να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να ζεί καλά και χωρίς πόνους. Δεν θέλεις να ξέρεις πόσες ιστορίες με ηλικιωμένα σκυλιά που τα πετάνε στον δρόμο έχω ακούσει ....Jerryst;346232[COLOR=black said:][/COLOR] ΥΓ: Ανδρομέδα, έχω συγκινηθεί πολύ με την υπογραφή σου...δεν θα μπορούσαν 2 γραμμές να περιγράφουν καλύτερα αυτό που νιώθω αυτή την περίδο...
Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν "σοφότερα" λόγια για την δική σου περίπτωση, Jerryst......Εσύ είσαι σε κάθε περίπτωση άξια της αφοσίωσης που σου έδειξε ο φιλαράκος σου όλα αυτά τα χρόνια, και για τον λόγο αυτό αγωνίζεσαι τώρα να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να ζεί καλά και χωρίς πόνους...
Πραγματικά με συγκινείς που έδωσες στην γριούλα την ευκαιρία να ζήσει όμορφα τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Δεν έχω λόγια ...Κι εμεις εδω έχουμε γριούλα, γριφον, δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο διότι βρέθηκε στο δρόμο, μάλλον 13+. Η καημένη ήταν σε κακά χάλια. Είχε καρκίνο αλλά έγινε εγχειριση και αφαιρέθηκε όλος ευτυχως. Τώρα είναι κάπως καλύτερα, αλλά έχουμε και καρδιά και πρόβλημα στα νεφρά και αθροιτικα και είμαστε εντελώς κουφές και ημιτυφλεςμυρίζουμε καλά όμως
![]()
Μη σε συγκινώ και πολύ γιατί δυστυχώς απλά τη φιλοξενώΠραγματικά με συγκινείς που έδωσες στην γριούλα την ευκαιρία να ζήσει όμορφα τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Δεν έχω λόγια ...![]()
Και πάλι μπράβο !Μη σε συγκινώ και πολύ γιατί δυστυχώς απλά τη φιλοξενώεδώ και 2 μήνες περίπου και για όσο ακόμα μείνω στην Αθήνα (λίγο). μετά θα γυρίσω στους γονείς μου, όπου ήδη έχουμε 2 σκυλιά και είναι αδύνατον να την πάρω μαζί μου![]()
Όμως έχει βρεθεί ήδη επόμενο σπίτι οπότε δε νιώθω τόσο χάλια
Ας μη βγουμε αλλο οφ τοπικ![]()