Χθες το απόγευμα μας άφησε ο Τζερράκος μας...Είναι τόσο δύσκολο μετά από 18 ολόκληρα χρόνια να μπαίνω στο σπίτι και να μην με περιμένει. Είναι τόσο δύσκολο μετά από τόσους μήνες με τα προβληματάκια του (από τότε που έγραψα το πρώτο post στο forum) να μπαίνω στο σπίτι και να μην τον ψάχνω για να τον φροντίσω. Να μην ξυπνάω τα βράδια, για να δω εάν χρειάζεται τίποτα. Τον είχα από 8 χρονών, μεγαλώσαμε μαζί, ήταν το "αδερφάκι" μου, το φιλαράκι μου, το πρώτο μου σκυλάκι, και τώρα μου φαίνεται απίστευτο ότι δεν θα τον ξαναγκαλιάσω και δεν θα τον ξαναφροντίσω ποτέ. Πέθανε χτές μόνος του, μετά από αρκετές επίπονες ώρες, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του που τον λάτρευε και τον χάιδευε κάθε λεπτό. Ελπίζω να καταλάβαινε τους τελευταίους μήνες πόσο τον αγαπούσαμε και πόσο σημαντικός ήταν για μας. Δεν θα συγχωρέσω ποτέ στον εαυτό μου ότι δεν ήμουν εκεί την ώρα που άφηνε την τελευταία του πνοή. Δεν τον πρόλαβα για 10 λεπτά. Τον θάψαμε σε ένα υπέροχο σημείο στο βουνό. Τελικά ήταν η καλύτερη επιλογή...
Θα σε αγαπάμε για πάντα Τζερράκο μας...
Δεν φαντάζεσαι πόσο θα μας λείψεις...