δεν ........εφταιγε το σκυλος,εφταιγε ο κυριος απο κατω,σετεραδες ειπαν οτι ηταν πολυ μετριο το σκυλι εξ ου και την κυριακη το πεταξε απ εξω στην ομαδα ο αλλος κριτης.νομιζω βγηκε κ πρωτο στην ομαδα 7 το Σαββατο.
l
πραγματικα ακουσα κι εγω οτι κατι λαθος εγινε με αυτο το σκυλι και ηθελα να το ξαναδω. εμενα μου φανηκε οτι ειχε αρκετα δυσαναλογο κεφαλι αλλα το ειδα φευγαλεα.δεν ........εφταιγε το σκυλος,εφταιγε ο κυριος απο κατω,σετεραδες ειπαν οτι ηταν πολυ μετριο το σκυλι εξ ου και την κυριακη το πεταξε απ εξω στην ομαδα ο αλλος κριτης.
πραγματικα ο τυπος πεταγε
l
Μια χαρά φάινονται, αν φτιάξεις λίγο τη φωτό...Τα μαύρα σκυλια, ΔΕΝ φαίνονται!
Τωρα, ναι...''Επι τη εμφανίσει''...Μια χαρά φάινονται, αν φτιάξεις λίγο τη φωτό...
Απο Χασκυ υπαρχει τιποτα εστω απο αυτο το μοναδικο που ηταν εκει???αν θελει καποιος καποια συγκεκριμενη φυλη ας το πει να ανεβασω αφιερωματα (αν εχω δλδ )
Αυτον εννοεις ?
Εχω ολα τα σκυλια απο τα τελικα και των δυο ημερων (καλυτερο ομαδος-ζευγαρια-εκτροφεια-νεων κλπ) χασκυ δεν εχω,αυτο συνεπαγεται οτι ή δεν πηρε BOB ή βαρεθηκε και εφυγε.Απο Χασκυ υπαρχει τιποτα εστω απο αυτο το μοναδικο που ηταν εκει???
φυσικα,με τη σειρα ομωςΕχουμε αποτελεσματα;
Καμια φωτογραφια απο group 8 (Labrador);