2.5 μηνών pomeranian με 50-60 τσιμπούρια!!!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Καλα συγνωμη κιολας αλλα εχω να κανω μια ερωτηση...
Δηλαδη οταν το ειδε για να το παρει σπιτι αυτο το κακομοιρο,δεν προσεξε ουτε ενα απο τα 40-50 τσιμπουρια που ειχε πανω του, καθως και τις αθλιες συνθηκες της διαβιωσης του;
Ειναι δυνατον?!?!?!?! :flip:
To ίδιο πράγμα την ρώτησα και εγώ και μου είπε οτι γενικως ήταν πάρα πολύ βρώμικο και μύριζε το ίδιο πολύ.Όταν μπήκαν στο αμάξι το έβαλε χάμω και δεν το είδε.Μετά που του έκανε μπάνιο κατάλαβε τι γινόταν!
Τι να σου πω?Οτι μου είπε σας λέω.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Που τον βρήκε αυτόν τον απατεώνα? Καλό θα ήταν να πείτε και το όνομά του για να μην τη πατήσουν και άλλοι...

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
To ίδιο πράγμα την ρώτησα και εγώ και μου είπε οτι γενικως ήταν πάρα πολύ βρώμικο και μύριζε το ίδιο πολύ.Όταν μπήκαν στο αμάξι το έβαλε χάμω και δεν το είδε.Μετά που του έκανε μπάνιο κατάλαβε τι γινόταν!
Τι να σου πω?Οτι μου είπε σας λέω.
Έχουμε κάποιο νέο με το θέμα;

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Δεν έχω νέα της ακόμα,είχαμε ραντεβού το πρωί 11 η ώρα στον κτηνίατρο(γιατί πήγα και τον δικό μου)αλλά δεν ήρθε.Αυτή η κοπέλα δουλεύει σε γειτονικό μαγαζί και σήμερα έχει ρεπό.Εάν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Που τον βρήκε αυτόν τον απατεώνα? Καλό θα ήταν να πείτε και το όνομά του για να μην τη πατήσουν και άλλοι...
Από απατεώνες άλλο τίποτα!!!
Όσο για το όνομα του δεν ξέρω εάν μπορώ να το πώ γιατί ζούμε σε μικρή κοινωνία και θα έχουμε βεντέτες μετά!
Είναι κάπως περίπλοκα τα πράγματα εδώ,δυστυχώς.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Από απατεώνες άλλο τίποτα!!!
Όσο για το όνομα του δεν ξέρω εάν μπορώ να το πώ γιατί ζούμε σε μικρή κοινωνία και θα έχουμε βεντέτες μετά!
Είναι κάπως περίπλοκα τα πράγματα εδώ,δυστυχώς.

Ακριβως εκει ειναι το θεμα...
Αν ολοι οσοι ξερανε τους απατεωνες που κυκλοφορουν και αυτα που κανουν μιλουσαν, θα ειχαμε ειδη
τις μισες λαλακιες απο οτι εχουμε σημερα...Γενικα μιλωντας!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Sadah!!!!!!

Αλλά.... ερώτηση!!! Το κουταβάκι τι κάνει? κτηνιατρική περίθαλψη είχε τελικά??

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Ακριβως εκει ειναι το θεμα...
Αν ολοι οσοι ξερανε τους απατεωνες που κυκλοφορουν και αυτα που κανουν μιλουσαν, θα ειχαμε ειδη
τις μισες λαλακιες απο οτι εχουμε σημερα...Γενικα μιλωντας!
Καταλαβαίνω απόλυτα πως το λές και μάλιστα προβληματίζομαι όσο αφορά αυτό το θέμα.
Η σιωπή καμία φορά λειτουργεί και σαν συνεργός...και αυτό μου δημιουργεί τύψεις.
Αλλά πραγματικά εάν τον "δώσω στεγνά" θα δημιουργηθεί ιστορία μεγάλη και δεν ξέρω τι τροπή μπορεί να πάρει.
Εμένα αυτο που πραγματικά με ταρακούνησε από την θέση μου όσο αφορά τα αδέσποτα και τα παράνομα εκτροφεία ήταν ένα video που βρήκα εδώ μεσα.Δεν θυμάμαι απο ποιό μέλος ήταν αλλά ήταν πολύ σκληρο και πολύ δυνατό που σου κάνει στροφή 180 μοίρες.
Δίκοπο μαχαίρι.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Sadah!!!!!!

Αλλά.... ερώτηση!!! Το κουταβάκι τι κάνει? κτηνιατρική περίθαλψη είχε τελικά??
Δεν το πήγε τελικά... αλλά μίλησε στο τηλέφωνο με τον κτηνίατρο και της είπε οτί αφου το "ψέκασε" δεν πειράζει ας το πάει την Δευτέρα το πρωί.
Επίσης της είπε να μην ανησυχει (μάλλον την άγχωσα και εγώ πολύ) 99% να μην έχει προσβληθεί από κάτι.
Ψιλοάκυρη η απαντησή του...
Το κουτάβι πάντως σήμερα ήταν λέει πολύ κεφάτο και υπερδραστήριο.
Βρήκαν άλλα 3 τσιμπούρια στο πρόσωπο του,γιατί εκεί δεν το είχαν ψεκάσει ενώ το είχαν καθαρίσει εχθές.
Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρημένη ναι μεν,αλλά πολύ ψύχραιμη δε.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Δεν το πήγε τελικά... αλλά μίλησε στο τηλέφωνο με τον κτηνίατρο και της είπε οτί αφου το "ψέκασε" δεν πειράζει ας το πάει την Δευτέρα το πρωί.
Επίσης της είπε να μην ανησυχει (μάλλον την άγχωσα και εγώ πολύ) 99% να μην έχει προσβληθεί από κάτι.
Ψιλοάκυρη η απαντησή του...
Το κουτάβι πάντως σήμερα ήταν λέει πολύ κεφάτο και υπερδραστήριο.
Βρήκαν άλλα 3 τσιμπούρια στο πρόσωπο του,γιατί εκεί δεν το είχαν ψεκάσει ενώ το είχαν καθαρίσει εχθές.
Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρημένη ναι μεν,αλλά πολύ ψύχραιμη δε.

Ειπε κτηνιατρος πως ενα κουταβι με καμια 50αρια τσιμπουρια πανω του οτι κατα 99% δεν εχει προσβληθει απο κατι και να μην ανησυχει και εχει ακομη αδεια ασκησεως του επαγγελματος του;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Απαράδεκτη για μένα! sorry φίλε αλλά οκ να δεχτώ την άγνοια να δεχτώ να πάρεις σκύλο από <ιδιώτη> εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατ εξακολούθηση!

Πήγε το πήρε το έβαλε κάτω στο αυτοκίνητο δεν κατάλαβε τόσα τσιμπούρια, δεν το πήγε στον γιατρό... δεν τα καταλαβαίνω αυτά

και στην τελική? γιατί είναι στεναχωρημένη? για το χάλι του κουταβιού?

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Αν υποθεσουμε οτι προφανως δεν το εχει γενικα με το τι παιζει με τα σκυλια και πιστευει εναν κτηνιατρο που δεν ξερει που πανε τα 4 και τα 5 μη σου πω, τοτε τι αλλο να κανει; Οχι οτι την δικαιολογω, αλλα το να εχεις αγνοια διορθωνεται το να ξερεις και να μη σε νοιαζει ειναι το τραγικο...
Πες της να το παει σε αλλον κτηνιατρο 100% οχι 99 και μαλιστα οσο πιο γρηγορα γινετε...
Α! και να του πει απο που προηλθε το κουταβι ετσι; Συνθηκες διαβιαωσης κτλ!
Στην τελικη πες της να περασει μια βολτιτα απο αυτο το φορουμ να της τα πουμε και μεις..

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Ειπε κτηνιατρος πως ενα κουταβι με καμια 50αρια τσιμπουρια πανω του οτι κατα 99% δεν εχει προσβληθει απο κατι και να μην ανησυχει και εχει ακομη αδεια ασκησεως του επαγγελματος του;
Αδικαιολόγητος σίγουρα ο κτηνίατρος.
Φαντάζομαι ότι θα σκέφτηκε ότι"ότι έγινε έγινε"οπότε τι σήμερα? τι την Δευτέρα?
Την έκραξα βέβαια αλλά δεν έπιασε και πολύ τόπο από ότι κατάλαβα μάλλον Δευτέρα θα πάει.
Εγώ πάντως αυτό που βλέπω εάν καταλάβει ο γιατρός ότι δεν ξέρεις ή δεν ασχολείσαι πολύ τότε γίνετε τελείως ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.
Εγώ για να τον πείσω να κάνουμε εξετάσεις αίματος δεινοπάθησα.Επέμενα γιατί είμαι καινούρια στο άθλημα και προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να βρεθώ προ εκπλήξεων!!!
ΕΜΜΟΝΗ των κτηνιάτρων πάντως αυτήν την περίοδο είναι το εμβόλιο για καλαζάρ ΜΟΝΟ για αυτό μιλάνε.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Απαράδεκτη για μένα! sorry φίλε αλλά οκ να δεχτώ την άγνοια να δεχτώ να πάρεις σκύλο από <ιδιώτη> εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατ εξακολούθηση!

Πήγε το πήρε το έβαλε κάτω στο αυτοκίνητο δεν κατάλαβε τόσα τσιμπούρια, δεν το πήγε στον γιατρό... δεν τα καταλαβαίνω αυτά

και στην τελική? γιατί είναι στεναχωρημένη? για το χάλι του κουταβιού?
Φίλη είμαι.
Σίγουρα είναι απαράδεκτη και δεν την δικαιολογώ,αλλά εάν βρεθεί ενας κτηνίατρος και σου πει "ok φερτο την Δευτέρα" σαν ανίδεος που είσαι καθησυχάζεσαι.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ναι καταλαβαινω τι λες...Αλλα εγω σου λεω κατι αλλο.
Δεν ειπε φερτο την Δευτερα για εξετασεις να δουμε αν εχει προσβληθει απο κατι.
Ειπε πως κατα 99% δεν εχει προσβληθει απο κατι και να μην ανησυχει.
Αυτο λοιπον, ο εν λογο κτηνιατρος, απο που το συμπερανε ακριβως; Απο το τηλεφωνο διεκρινε τους δεικτες
στο αιμα;

LOL.jpg

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Ναι καταλαβαινω τι λες...Αλλα εγω σου λεω κατι αλλο.
Δεν ειπε φερτο την Δευτερα για εξετασεις να δουμε αν εχει προσβληθει απο κατι.
Ειπε πως κατα 99% δεν εχει προσβληθει απο κατι και να μην ανησυχει.
Αυτο λοιπον, ο εν λογο κτηνιατρος, απο που το συμπερανε ακριβως; Απο το τηλεφωνο διεκρινε τους δεικτες
στο αιμα;

View attachment 36255
Ελα μωρεεε μάλλον βαριότανε να κάνει ραντεβου ...λέω εγώ τώρα.
Να της πώ να μου το δώσει να το πάω εγώ?????

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Εγώ για να τον πείσω να κάνουμε εξετάσεις αίματος δεινοπάθησα.Επέμενα γιατί είμαι καινούρια στο άθλημα και προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να βρεθώ προ εκπλήξεων!!!

Ακριβως για αυτον τον λογο και μονο ​θα πρεπει να τον αλλαξεις!

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φίλος φίλη = φίλοι sorry

Απλά ούτε αυτό το δέχομαι όσο ανίδεος και να είσαι οφείλεις να ενημερωθείς! ότι είπες εσύ κατά τον επιστήμονα ήταν υπερβολή! οκ κάτι δεν μου κολλάει.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ελα μωρεεε μάλλον βαριότανε να κάνει ραντεβου ...λέω εγώ τώρα.
Να της πώ να μου το δώσει να το πάω εγώ?????
Και αντε και το πηγες εσυ...Και;
Καθε φορα που θα χρειαζεται κατι θα το πηγαινεις εσυ;
Το θεμα ειναι να καταλαβει απο μονη της τι ΠΡΕΠΕΙ να κανει και τι οχι.
Να καταλαβει τι θα πει να ειναι υπεθυνη ιδιοκτητρια ενος τετραποδου φιλου
να διαβασει να μαθει και γενικα να ενημερωθει για τοοοοοοσα πολλα πραγματα που θα την βοηθησουν στο αμεσο παρον και μελλον με την συμβιωση της με το κουταβι.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Ακριβως για αυτον τον τον λογο και μονο ​θα πρεπει να τον αλλαξεις!
Ισχυριζόταν ότι είναι υπερβολή γιατί ειναι 5μηνών (+10μερών) και το πιστεύω αλλά αφου στο ζητάω γιατί να μην το κάνεις?Μετά μου το γύρισε για να με "πιέσει" χρονικά οτι εντάξει ας κάνουμε την εξέταση που σίγουρα θα βγεί αρνητική και έχεις το περιθώριο του ενός μήνα να αποφασίσεις για το εμβόλιο.Ετσι ώστε να μην του ξαναπέρνουμε αίμα!!!