2 AMERICAN STAFFORD SHIRE TERRIER IN MY HOME!!


jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Σαν μανιακος της ραπ να σας δωσω τα φωτα μου.
Ο Μηδενιστης a.k.a. Μηδε. ειναι μια φτηνη αντιγραφη του Dmx
οριστε βιντεο
[video=youtube;LfEisP5__gg]http://www.youtube.com/watch?v=LfEisP5__gg[/video]
κακο προτυπο γενικοτερα Στελιο, οχι μονο για τα σκυλια.
Τελος το οφ!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Εγώ παλι νομιζω πηγαίνει ανάποδα... τι εννοώ:
Επειδη πολλοι επιλεγουν φυλες που δείχνουν αγρια, το βίντεοκλιπ απεικονίζει αυτή την αντίληψη.
Πχ θυμησου τι εγινε και με τα γλυκούλια λαμπ της σοφτεξ. Αξιαγάπητα αλλά παλι κακό εκανε στη φυλή η τόση δημοτικότητα.
Οχι τόσο, όσο στα πιτοειδή. Για την ακρίβεια, καμμία σχέση. Εχει απόλυτο δίκιο ο Στέλιος.
Αλλά ίσως τελικά το consept να μην είναι, όπως δυστυχώς προδικάζουν οι παραπάνω φωτό.
Μπορεί να δείχνουν τον σκυλάκο, σε όμορφες, γαλήνιες, οικογενειακές στιγμές, να απολαμβάνει αγκαλιές και χάδια, και να μοιράζει γλωσσόφιλα :) Αποκλείεται; Δεν αποκλείεται...:rolleyes:
Αν ήμουν εγώ πάντως ιδιοκτήτης τέτοιας ράτσας και ήμουν σώφρον σκυλάνθρωπος, μόνο για κάτι τέτοιο, θα συνεννούσα.
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Tην ιδια συζητηση ειχαμε κανει με την αφισα του pitbull rescue...

Μια χαρα ειναι το βιντεο οπως μια χαρα ηταν και η αφισα! Και ο Barc πρωτη μουρη :D
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Κακώς βέβαια συζητάμε ένα βίντεο που δεν έχουμε ακόμη δει [εγώ τουλάχιστον], οπότε δεν θα έπρεπε να έχουμε και άποψη [εγώ τουλάχιστον], να πω μόνο ένα τελευταίο. Η αφίσα απευθυνόταν σε συγκεκριμένο target group. Ενα videoclip, απευθύνεται στους πάντες που θα το δουν. Σχετικούς, άσχετους, γνώστες, ανίδεους, μικρούς, μεγάλους κλπ κλπ κλπ. Οπότε, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, η επίδραση του ενός και η επίδραση του άλλου, απέχουν μεταξύ τους, έτη φωτός... Και σ'αυτήν την συζήτηση, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, να μην βγουν τα λάθος συμπεράσματα απο όσους κρίνουν μόνο από αυτό που βλέπουν. Μας ενδιαφέρει, να μην ελκύσει τον κάθε πιτσιρικά φαν του καλλιτέχνη, που θα του γυαλίσει ο σκύλαρος και θα τον συνδέσει στο άγουρο και ανεκπαίδευτο μυαλό του, με ένα συγκεκριμένο life style. Μας ενδιαφέρει να μην δημιουργήσουμε τις συνθήκες που βλέπουμε αλλού και μας τσιτώνουν τα νεύρα. Μας ενδιαφέρει το καλό της ράτσας δηλαδή :)
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Η αφίσα απευθυνόταν σε συγκεκριμένο target group. Ενα videoclip, απευθύνεται στους πάντες που θα το δουν. Σχετικούς, άσχετους, γνώστες, ανίδεους, μικρούς, μεγάλους κλπ κλπ κλπ.
Αυτο δε το καταλαβαινω. Και την αφισα θα τη δουν σχετικοι, ασχετοι, κακοπροαιρετοι, μικροι, μεγαλοι.... δηλαδη εσταλει με μειλ μονο σε συγκεκριμενους ανθρωπους?
Και καθε video clip απευθυνεται σε ενα target group... και στην τελικη μια χαρα ειναι ο μηδενιστης... τα μυνηματα που περναει μεσα απο τα τραγουδια του ειναι πολυ σωστα.
Και με την αφισα ο πιτσιρικας μπορει να κανει το συνειρμο οτι το πιτμπουλ ειναι κακο, αγριο, με κομμενα αυτια και βλοσυρο υφος... αρα μου κανει!
Και στις δυο περιπτωσεις καποιος μπορει να βλεπει το δεντρο και να χανει το δασος...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Η αφίσα κυκλοφόρησε [αν κυκλοφόρησε κιόλας δηλαδή...] σε ελάχιστα συγκεκριμένα μέσα, με εξαιρετικά ελάχιστους παραλήπτες, σε σχέση τουλάχιστον με ένα οποιοδήποτε videoclip. Αυτό που πόσταρα τότε εγώ, ήταν αποκλειστικά και μόνο από e-mail σε μένα, ακριβώς για να ζητηθεί η γνώμη του κόσμου.

Ξαναλέω...δεν ξέρω ούτε τον Μηδενιστή [και δεν προτίθεμαι και να τον μάθω δηλαδή], ούτε έχω δει το clipάκι. Οταν με το καλό κυκλοφορήσει, όποιος θέλει, ας το ποστάρει αν θέλει, να δούμε τελικά αν και τι και πως...

Μέχρι να το δούμε, λέμε για να λέμε.

Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι όποιοι μπορεί να παρορμηθούν από ένα videoclip, προς "αποκλίνουσες" ως προς το ζητούμενό μας επιθυμίες, μπορούν καθημερινά να βρουν άπειρες παρόμοιες προκλήσεις.
 




Barcode AST

Active Member
30 Αυγούστου 2012
39
1
41
athens
Καλησπερα παιδια... με προβληματισατε να το πω... με αγχωσατε να το πω....???? δεν ξερω..σιγουρα ομως ξεφυγε ολο το θεμα!!!
Το σιγουρο ειναι πως το βιντεο κλιπ οπως και το τραγουδι θυμηζει παρα πολυ αμερικανια!! οσο για τα σκυλια οφειλο να πω πως συμετειχαν και αλλες 2 φυλες.. ενα πιτ και ενα bull terrier!! Παρολο που ταλαιπωρηθηκαν τοσες ωρες με τα γυρισματα τα σκυλια εδειξαν τον αριστο χαρακτηρα μεταξυ τους και την κοινωνικοποιηση τους με τον κοσμο σε ολη την διαρκεια του γυρισματος και αυτο θα φανει και στο τελικο αποτελεσμα!
Τωρα μπορει καποιοι να δουνε το βιντεο και να πουνε ουαου τι σκυλια ειναι αυτα φαινοντε αγρια και τα λοιπα... ισα ισα που δεν το βρισκω κακο να ψαχτουν και να αποφασισουν να αποκτησουν ενα αντιστοιχο σκυλο διοτι θα δουνε την πραγματικη εικονα αυτων των φυλων και οχι αυτο που πιστευουν μερικοι ''καλοθελητες'' οι οποιοι θα δουνε το βιντεοκλιπ σε λιγο καιρο... αλλωστε το ξερουμε ολοι μας πως δεν υπαρχουν προβληματικα σκυλια αλλα προβληματικοι ανθρωποι....

Οριστε ενα promo video:
DjTheBoyTV..!! "Boy Pes Tous" (Promo Video) - YouTube
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Jerry μου, σε ποιόν πλανήτη μένεις, να έρθω κι εγώ :)

Γιατί στον εδώ πλανήτη, τα παραπάνω που περιγράφεις, είναι το λιγότερο ουτοπικά :rolleyes:
 


Barcode AST

Active Member
30 Αυγούστου 2012
39
1
41
athens
Jerry μου, σε ποιόν πλανήτη μένεις, να έρθω κι εγώ :)

Γιατί στον εδώ πλανήτη, τα παραπάνω που περιγράφεις, είναι το λιγότερο ουτοπικά :rolleyes:
τι ειναι ουτοπικα mareco ???????? το οτι σας απαντω περιληπτικα για ολα αυτα που γραφετε και οτι σας ενημερωσα πως τα σκυλια που συμετειχαν ηταν σκυλια συντροφιας και θα φανει και στο βιντεοκλιπ??? συμετειχε ενα AMSTAFF σε ενα βιντεοκλιπ με hip hop μουσικη και κατευθειαν να προδικαστει ολο το θεμα!! Σε αντιθεση με καποιους εγω το ειδα καθαρα και μονο να προβληθει η συγκεκριμενη φυλη η οποια ειναι: AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!! τωρα εαν καποιοι πιστευουν πως το προτυπο που θα σχηματισει το κοινο ειναι κακο τι να πω.... ισως αυτο που εγραψα και επανω: δεν υπαρχουν προβληματικα σκυλια αλλα προβληματικοι ανθρωποι....
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
.... ισως αυτο που εγραψα και επανω: δεν υπαρχουν προβληματικα σκυλια αλλα προβληματικοι ανθρωποι....
Θα θεωρήσω καλοπροαίρετα, ότι δεν έχεις πρόβλημα αντίληψης, αλλά απλώς έλλειψη χιούμορ :rolleyes:

Αυτή σου την διαπίστωση, φαντάζεσαι ότι μπορεί να την αμφισβητούμε εμείς εδώ μέσα;
Η ότι περιμέναμε την δική σου επιβεβαίωση, όσο καιρό γκαρίζουμε εδώ μέσα, για το πως έχουν τα πράγματα, στην Ελλάδα μας τουλάχιστον.

Μάλλον όχι ε;

Κάποιοι λοιπόν, ναι όντως, θα βγάλουν αυτό το συμπέρασμα που λες. Προώθηση της φυλής. Οι περισσότεροι όμως, θα την εκλάβουν αλλιώς αυτή την προώθηση και θα βγάλουν και τα δικά τους συμπεράσματα. Αν δεν το πιστεύεις αυτό και αν δεν το ζεις, κυκλοφορώντας τον σκύλο σου, τότε πραγματικά...ζεις αλλού.
 


Barcode AST

Active Member
30 Αυγούστου 2012
39
1
41
athens
Εσύ μπορεί να θέλεις να βοηθήσεις την φυλή που αγαπάς αλλά το "πρότυπο" που θα βγάλει το βίντεο κλιπ που θα δούμε με ανησυχεί ιδιαίτερα η αλήθεια είναι!Με ανησυχεί γιατί δεν διάλεξαν μια άλλη φυλή...
Καταλαβαίνεις που το πάω έτσι?

Οφείλω να σου πω την σκέψη μου μιας και αναφέρθηκες...
Στελιο καλησπερα!

Ο μηδενιστης οπως και ο dj ειναι φιλοι και δεν επελεξαν τα συγκεκριμενα σλυλια, ηθελαν γενικα διαφορα σκυλια να συμμετεχουν, απλα επειδη ξερουν πως ασχολουμαστε με αρκετες ρατσες τους βοηθησαμε με 3 διαφορετικες φυλες οι οποιες ''ταιριαζουν'' σε ολο το θεμα επειδη ειναι πιο ''μπρουταλ'' με την hip hop μουσικη (καταλαβαινεις δεν μπορουσα να του παω κανενα πχ. τσιουαουα, Ελληνικο ιχνηλατη κτλ...)
δεν ειναι κατι κρυφο πως οι συγκεκριμενες φυλες ειναι αρκετα δυναμικες και θα ταιριαξει στο βιντεοκλιπ και το κοινο του hip hop.. ξανα λεω ομως οτι τα σκυλια ηταν αριστες οι μεταξυ τους επαφες παρολου που ηταν και τα 3 αρσενικα κατι το οποιο αφησε αφωνους και ολους τους hip hopαδες οι οποιοι συμετειχαν στο βιντεοκλιπ και αλλαξαν τα πιστευω τους για τις φημες των επιθετικων σκυλιων και το μονο που εκαναν να τα χαιδευουν ολη την ωρα!!!
 






Barcode AST

Active Member
30 Αυγούστου 2012
39
1
41
athens
ειναι μια πονεμενη ιστορια με ενα ενηλικο αδεσποτο το οποιο μας κατεστρεψε το ενα μας αυτακι... και οπως καταλαβαινεις μπηκαμε σε αυτη την διαδικασια χωρις να το θελουμε...
 










Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.840
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU