3 1/2 μήνες με τον Ηomer...

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Εχω καιρο να βαλω φωτο του Ομηρου οποτε ας βαλω καποιες απο την τελευταια μας βολτα!!!

DSCN0261[1]..jpg

DSCN0260[1]..jpg
Καπως ετσι ξεκιναμε την βολτα μας....
DSCN0276[1]..jpg
παιχνιδι στη φυση με τον Vryll
DSCN0289[1]..jpg
Ποζαρισμα τα μοντελα :D:D:D
DSCN0184[1]..jpg
Και ο μεγαλος μας ερωτας!!!

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Σε ευχαριστω Γιαννη....Να σε ρωτησω και κτ?
Στο παιχνιδι με το vryll(11ΜΗΝΩΝ) αγριευουν καποιες στιγμες!!!
γυριζοντας σπιτι βρισκω γρατσουνιες απο δαγκωματα....πρεπει να κανω κτ για αυτο???

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Σε ευχαριστω Γιαννη....Να σε ρωτησω και κτ?
Στο παιχνιδι με το vryll(11ΜΗΝΩΝ) αγριευουν καποιες στιγμες!!!
γυριζοντας σπιτι βρισκω γρατσουνιες απο δαγκωματα....πρεπει να κανω κτ για αυτο???
θελει προσοχη οταν εχουμε ενα μπουλμαστιφ 3.5 μηνων δε θελουμε οι εμπειριες που παιρνει απο αλλα σκυλια να ειναι αγριες γιατι καποτε θα μεγαλωσει......Θελουμε οσο το δυνατον φιλικοτερες προσεγγισεις.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
πολυ ομορφος,προσεχε μονο λιγο το δεξιο αυτακι ,σαν να πεταει λιγο

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
@ kos
Παρεξηγηση.....ο Homer ειναι 6 μηνων! μαζι μου ειναι 3 1/2 μηνες.....

@samsok
Μετα την βολτα του τα εδεσα λιγακι ;)
καμια παρεξηγηση το χερι μου προετρεξε του μυαλου μου (μιας και ειδα τις φωτο), παρολα αυτα δεν αλλαζει κατι απο αυτα που προεγραψα

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πολυ ομορφος ο Ομηρος, να τον χαιρεσαι! Μεγαλωσε ο κουταβος και εχει αρχισει να κανει κεφαλα.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Ναι....οσο βεβαια μπορεις να διακρινεις απο τις φωτο!!!
Eννοειται πως αν δεν ειναι στημενο το σκυλι σε ολες τις γωνιες δεν μπορω να εκφρασω μια σοβαρη αποψη (αυτην την εκφραζω με σιγουρια μονο αν δω ενα σκυλι απο κοντα ή τουλαχιστον ενα διαφωτιστικο βιντεο). Θα σου πω ομως ενα πραγμα, απο τη στιγμη που τον απεκτησες εστω και με το λαθος τροπο δωσε του την αγαπη που αξιζει ενα μπουλμαστιφ(και ολα τα σκυλια βεβαια αλλα η αδυναμια μου στη φυλη δεν κρυβεται) και μην μπαινεις σε μορφολογικα μονοπατια. Αν απο την αλλη ενδιαφερεσαι να μαθεις γενικοτερα για τη μορφολογια ενος μπουλμαστιφ ειναι αλλο θεμα και χρειαζεται αρκετο διαβασμα γιατι ουκ ολιγοι ειναι αυτοι που διαβαζουν το προτυπο της φυλης και νομιζουν ο,τι το εχουν καταλαβει και μετα καλυπτουν την παντελη αγνοια τους λεγοντας αυτο ειναι το γουστο μου.............

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Εχεις δικιο αν και αυτη η φυλη με εχει ενθουσιασει τοσο που θελω καθε μερα να μαθαινω ολο και πιο πολλα απο τους ειδικους.....
Πιστευω πως ο Homer ηταν η αρχη αυτης της σχεσης!!!!!!!

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Εχεις δικιο αν και αυτη η φυλη με εχει ενθουσιασει τοσο που θελω καθε μερα να μαθαινω ολο και πιο πολλα απο τους ειδικους.....
Πιστευω πως ο Homer ηταν η αρχη αυτης της σχεσης!!!!!!!
Επετρεψε μου να μη δεχθω το ρολο του ειδικου θα προτιμουσα αυτο του εραστη......Και που εισαι ακομα ειναι σαν κατι πατατακια (στα μπουλμαστιφ κανενας δεν μπορει να χει μονο ενα)

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Ευχαριστω...τον χαιρομαι αν και τωρα ειναι η περιοδος που βγαζει την γνωστη "ξεροκεφαλια" του bullmastiff!!!!
Νομιζει πως αυτος κανει κουμαντο αλλα που θα παει??? θα καταλαβει ποιος ειναι το αφεντικο:D:D:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Δε το ειχα δει το θεμα και λεω "τι 3,5 μηνες λεει ?":cool:
Ο Ομηρος μεγαλωσε και ομορφυνε πολυ!Να τον χαιρεστε :)