θελει προσοχη οταν εχουμε ενα μπουλμαστιφ 3.5 μηνων δε θελουμε οι εμπειριες που παιρνει απο αλλα σκυλια να ειναι αγριες γιατι καποτε θα μεγαλωσει......Θελουμε οσο το δυνατον φιλικοτερες προσεγγισεις.Σε ευχαριστω Γιαννη....Να σε ρωτησω και κτ?
Στο παιχνιδι με το vryll(11ΜΗΝΩΝ) αγριευουν καποιες στιγμες!!!
γυριζοντας σπιτι βρισκω γρατσουνιες απο δαγκωματα....πρεπει να κανω κτ για αυτο???
καμια παρεξηγηση το χερι μου προετρεξε του μυαλου μου (μιας και ειδα τις φωτο), παρολα αυτα δεν αλλαζει κατι απο αυτα που προεγραψα@ kos
Παρεξηγηση.....ο Homer ειναι 6 μηνων! μαζι μου ειναι 3 1/2 μηνες.....
@samsok
Μετα την βολτα του τα εδεσα λιγακι![]()
Μορφολογικα εννοεις;Κωστα θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για τις φωτο....αν θελεις και σε π.μ. ....![]()
Eννοειται πως αν δεν ειναι στημενο το σκυλι σε ολες τις γωνιες δεν μπορω να εκφρασω μια σοβαρη αποψη (αυτην την εκφραζω με σιγουρια μονο αν δω ενα σκυλι απο κοντα ή τουλαχιστον ενα διαφωτιστικο βιντεο). Θα σου πω ομως ενα πραγμα, απο τη στιγμη που τον απεκτησες εστω και με το λαθος τροπο δωσε του την αγαπη που αξιζει ενα μπουλμαστιφ(και ολα τα σκυλια βεβαια αλλα η αδυναμια μου στη φυλη δεν κρυβεται) και μην μπαινεις σε μορφολογικα μονοπατια. Αν απο την αλλη ενδιαφερεσαι να μαθεις γενικοτερα για τη μορφολογια ενος μπουλμαστιφ ειναι αλλο θεμα και χρειαζεται αρκετο διαβασμα γιατι ουκ ολιγοι ειναι αυτοι που διαβαζουν το προτυπο της φυλης και νομιζουν ο,τι το εχουν καταλαβει και μετα καλυπτουν την παντελη αγνοια τους λεγοντας αυτο ειναι το γουστο μου.............Ναι....οσο βεβαια μπορεις να διακρινεις απο τις φωτο!!!
Επετρεψε μου να μη δεχθω το ρολο του ειδικου θα προτιμουσα αυτο του εραστη......Και που εισαι ακομα ειναι σαν κατι πατατακια (στα μπουλμαστιφ κανενας δεν μπορει να χει μονο ενα)Εχεις δικιο αν και αυτη η φυλη με εχει ενθουσιασει τοσο που θελω καθε μερα να μαθαινω ολο και πιο πολλα απο τους ειδικους.....
Πιστευω πως ο Homer ηταν η αρχη αυτης της σχεσης!!!!!!!