Μακάρι! Μου λύνει τα χέρια!τελικα ισχυει οτι την Κυριακη θα ξεκινησει στις 12 00 ?
Μακάρι! Μου λύνει τα χέρια!τελικα ισχυει οτι την Κυριακη θα ξεκινησει στις 12 00 ?
Εμείς που θα έρθουμε σαν κοινό μπαίνουμε χύμα εκείνη την ώρα ή πρέπει να ενημερώσουμε; Δεν έχω ξαναπάει και δεν έχω ιδέα τι παίζει![]()
Δεν έχουν πει ακόμα τι ώρα θα αρχίσει την Κυριακή.τελικα ισχυει οτι την Κυριακη θα ξεκινησει στις 12 00 ?
Και τις δύο μέρες έχει διαγωνισμό για Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης!Το είχα διαβάσει αυτό, απλά έλεγα μήπως χρειάζεται καμία ενημέρωση από πριν. Μαλλον όχι λοιπόν![]()
Σάββατο δυστυχώς δε θα μπορέσουμε λόγω δουλειάς, αλλά Κυριακή σίγουρα. Σήμερα για κάποιο λόγο το πρόγραμμα δε μου το ανοίγει..Την Κυριακή αν θυμάμαι καλά έχει το βραβείο εκτροφέων;
Πιστεύω γύρω στις 6-7. Αναλόγως τι ώρα θα ξεκινήσει και πόσες συμ/χες θα έχει.Με βάση την εμπειρία σας τι ώρα υπολογίζετε να τελειώσει η έκθεση και τις δύο μέρες (άσχετα με εκλογές κτλ);
Τις φυλές και των αριθμό των σκύλων κάθε φυλής θα τα μάθουμε Τετάρτη - Πέμπτη... δεν θα μάθουμε ονόματα σκύλων και συγκεκριμένη ώρα για την αξιολόγηση κάθε φυλής.Δεν γνωρίζουμε δηλαδή τι φυλές από κάθε ομάδα θα συμμετάσχουν;
Οχι.Υπαρχει ενημερωση στην ομαδα Dog Shows In Greece στο facebook και το διαβασα αλλα υπαρχει και ανακοινωση στην Ιστοσελιδα του ΚΟΕ.Όταν λέμε facebook εννοούμε τη σελίδα του dogoforum?