Aρνί το καλοκαίρι: Χωνεύεται εύκολα;

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καλησπέρα tutti.
Τελευταία ταϊζω αρνι+ρυζι (Pro Plan - Digestive).

Γενικά ο κωδικός αυτος εποδειχθηκε πολυ καλυτερος σε ολα τα επιπεδα απο τους κοτοπουλο & σολομο με κυριοτερο παραγοντα την καλυτερη αφοσμοιωση, Σχεδον τα μισα κακα! Γι' αυτο και της πηρα και 2ο τσουβαλι.

Μου ειπαν ομως οτι για καλοκαιρι με τις ζεστες το αρνι μπορει να της πεσει βαρυ. Βεβαια, ο κωδικος αυτος εχει την ονομασια Digestive επομενως, λογικα ...χωνευεται ευκολα.

Εχετε ακουσει κατι παρομοιο;

Thanx :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Έλα μου ντε - ποιο αρνί?
Όπως το γραψες εν τω μεταξύ στον τίτλο είπα "τι διάλο... από τώρα Πάσχα κάνει;"

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Κι εγώ νόμιζα ότι θα είναι χιουμοριστικό thread ;)
Σώπα βρε, κροκέτα είναι, αφυδατωμένο κρέας σιγά μην της πέσει βαρύ!!!

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
και εγω το ιδιο ακουσα ακριβως το χειμωνα αρνι και το καλοκαιρι κοτοπουλο για να μην βρωμαει και αρνιλα :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Με το δικιο σας κοροϊδευετε :cool: αλλα μ' αυτο το σκυλί και το τόσο ευαισθητο στομάχι του, εχω καεί πολλάκις. Δεν τολμώ να της δώσω τιποτε extra. Ρωταω ακομη και τα πιο ηλίθια πράγματα πριν κανω κατι.

Αρα συνεχιζω. Τέλεια! Ευχαριστω.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
και εγω το ιδιο ακουσα ακριβως το χειμωνα αρνι και το καλοκαιρι κοτοπουλο για να μην βρωμαει και αρνιλα :p
E καλά μην περιμένετε να σας βελάξει κι η κροκετα... :D

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Με το δικιο σας κοροϊδευετε :cool: αλλα μ' αυτο το σκυλί και το τόσο ευαισθητο στομάχι του, εχω καεί πολλάκις. Δεν τολμώ να της δώσω τιποτε extra. Ρωταω ακομη και τα πιο ηλίθια πράγματα πριν κανω κατι.

Αρα συνεχιζω. Τέλεια! Ευχαριστω.
Παντως και τα ευαίσθητα στομάχια συνηθίζουν. Οταν υιοθέτησα την Sue, η οποία στα 4 χρόνια της ζωής της είχε φάει μόνο ξηρά eucanuba, με μια λιχουδιά έκανε εμετό και διαρροια. Τώρα μπαρφαρει, τρώει λιχουδιές, αποφάγια και δεν παθαίνει τίποτα.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
το κανονικό με την κροκέτα διαφέρει πιστεύω για αυτό δεν πρέπει να έχει σημασία ο μήνας που την δίνεις.

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παντως και τα ευαίσθητα στομάχια συνηθίζουν. Οταν υιοθέτησα την Sue, η οποία στα 4 χρόνια της ζωής της είχε φάει μόνο ξηρά eucanuba, με μια λιχουδιά έκανε εμετό και διαρροια. Τώρα μπαρφαρει, τρώει λιχουδιές, αποφάγια και δεν παθαίνει τίποτα.
Αυτο προσπαθω κι εγω να κανω σιγα σιγα. Λιγο κεφτεδακι απο δω, λιγο τηγανητο ψαρακι απο κει μπας και της κανω το στομαχι πιο σκληρο. Πάντως, τους τελευταιους 2μηνες που τρωει αρνι και της βαζω σχεδον καθημερινα και κεφιρ να πινει, ειμαστε οκ. Εχει στρωσει. Και τα κακά... πω πωω. Καμια σχέση μιλαμε!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα ιδια ειχαμε εμεις με την Dream! Και εκεινη στα πρωτα 3.5 χρονια της ετρωγε μονο κροκεττα- και με ενα ψυχουλο μπιφτεκι π.χ εκανε 3 μερες διαρροιες! Τωρα και μπαρφαρει - και τρωει και ατσαλοκαρφα και δεν κανει διαρροια. Μονο το αρνι δεν το συνηθησε ποτε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Eγώ φοβάμαι τα κόκκαλα της barf.
Όχι για τον Τζιμάκο γιατί ποτέ κάτι που έφαγε δεν τον πείραξε. Ένα χρόνο στους δρόμους έτρωγε ότι έβρισκε και προφανώς το στομάχι του συνήθισε.
Για τον άλλο τον μπουνταλά τον μαμόθρεφτο φοβάμαι, που είδαμε και πάθαμε να πάρε ένα κιλό γιατί από τις διάροιες και τους εμετούς είχε μείνει μισός.
Ο Τζιμάκος με barf θα άνθιζε, φοβάμαι μην ξεκάνω τον Έλβις.

Πάνο για την ερώτηση σου και συγνώμη για το οφφ τόπικ, όχι δώσε άφοβα αρνί κροκέτες και καλοκαίρι.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Eγώ φοβάμαι τα κόκκαλα της barf.
Όχι για τον Τζιμάκο γιατί ποτέ κάτι που έφαγε δεν τον πείραξε. Ένα χρόνο στους δρόμους έτρωγε ότι έβρισκε και προφανώς το στομάχι του συνήθισε.
Για τον άλλο τον μπουνταλά τον μαμόθρεφτο φοβάμαι, που είδαμε και πάθαμε να πάρε ένα κιλό γιατί από τις διάροιες και τους εμετούς είχε μείνει μισός.
Ο Τζιμάκος με barf θα άνθιζε, φοβάμαι μην ξεκάνω τον Έλβις.

Πάνο για την ερώτηση σου και συγνώμη για το οφφ τόπικ, όχι δώσε άφοβα αρνί κροκέτες και καλοκαίρι.
Ισα-ισα τα κόκαλα σφίγγουν τα κόπρανα, το πιο πιθανό είναι να έχει το αντίθετο πρόβλημα :)

Πάντως ο δικός μου, που όταν άλλαζα κροκέτες έπρεπε να το κάνω με πολύ προσοχή, δεν είχε ούτε εμετούς ούτε διάρροιες με την μπαρφ και άλλαξα διατροφή από τη μία μέρα στην άλλη.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δοκίμασε με λαιμούς, είναι από τα πιο ευκολοχώνευτα κόκαλα και με καλή αναλογία κρέας/κόκαλο. Αν φοβάσαι τόσο πολύ λιάνισε τα.

Δες πως τους δίνω σε κουτάβι 2κιλο

eendennek_800x600.jpg eendennek1_800x600.jpg eendennek2_800x600.jpg eendennek3_800x600.jpg

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εμάς τρώει εδώ και 1,5 χρόνο με αρνί ή με πατσά και δε έχει πρόβλημα χειμωνα καλοκαίρι!Αλλά δε έχει ευσθητο στομάχι τα χλαπακιάζει όλα!:confused: