A man among Wolves

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
[video=youtube;UlGZthogIdY]http://www.youtube.com/watch?v=UlGZthogIdY[/video]

θα παθετε πλακα

Last edited by a moderator:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Γιατί όμως να μπαίνει άνθρωπος ανάμεσα απ'αυτά τα άγρια ζώα;
Και γενικά, έχω δεί να βάζουν μέσα στα σπίτια τους κάπου στην Αφρική λιοντάρια......
Γιατί προσπαθεί ο άνρωπος να επιβληθεί σ'αυτά τα ζώα;

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Milou said:
Γιατί όμως να μπαίνει άνθρωπος ανάμεσα απ'αυτά τα άγρια ζώα;
Και γενικά, έχω δεί να βάζουν μέσα στα σπίτια τους κάπου στην Αφρική λιοντάρια......
Γιατί προσπαθεί ο άνρωπος να επιβληθεί σ'αυτά τα ζώα;
κοιτα,στην συγκεκριμενη περιπτωση,εμενα μου βγηκε σαν εξερευνηση της ζωης τους,σαν ταυτιση με το αγνωστο...
κι επισης θεωρω πως με τον τροπο που το εκανε,καταφερε και τον δεχτηκαν,δεν εχει επιβληθει :wink:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
εχεις δικιο με τον τροπο που το αντιλαμβανεσαι :wink:
αλλα εγω και παλι δεν το δεχομαι οσον αφορα τα αγρια ζωα...
τωρα αμα θελει να γινει λυκος ο τυπος ας αφησει τις καμερες και ας παει,σ'αυτο , μαζι του :!:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
LUNA07 said:
εχεις δικιο με τον τροπο που το αντιλαμβανεσαι :wink:
αλλα εγω και παλι δεν το δεχομαι οσον αφορα τα αγρια ζωα...
τωρα αμα θελει να γινει λυκος ο τυπος ας αφησει τις καμερες και ας παει,σ'αυτο , μαζι του :!:
μα δεν λεει οτι θελει να γινει λυκος...
απλα προετοιμαζει κουταβια που δεν εχουν γονεις ή που εχουν διωχθει για να μαθουν να συμπεριφεροντε σαν λυκοι κ μολις ενηλικιωθουν τα αφηνει στον χωρο τους

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν νομιζω πως θελει να γινει λυκος,απλα η φυση του ανθρωπου ειναι να μην ησυχαζει ποτε,καποιοι θελουν να τα ανακαλυπτουν "κατακτουν"ολα,καποιοι μονο αυτα που τους ελκυουν και τα αγαπουν,ευτυχως υπαρχουν και καποιοι που αυτο το κανουν με σεβασμο.
η καμερα στην συγκεκριμενη περιπτωση εξυπηρετει στο μοιρασμα αυτου που βιωνει ,μαζι μας..δεν νομιζω πως βλαπτει τα ζωα ,αυτο που εχει καταφερει εξαλλου ειναι τοσο πολυ και τοσο μοναχικο,μπροστα στα λιγα λεπτα της καμερας :wink:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
το καταλαβα σ'ευχαριστω :wink:
απλα δεν συμφωνω με αυτη την εμπλοκη [-X ας ειναι και για καλο σκοπο....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κάτι τέτοια έκανε και ο Τίμοθι Τρέντγουελ με τις αρκούδες στην Αλάσκα και στο τέλος έγινε γεύμα (κατασπαράχθηκε και αυτός και η φίλη του από μια αρκούδα).
Η ιστορία του περιγράφεται στο υπέροχο ντοκιμαντέρ του Βέρνερ Χέρτζογκ, Grizzly Man. Όποιοι δεν το έχει δει να σπεύσει.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Μια μεγαλη επιθημεια μου ειναι να δω λυκο απο κοντα,ποτε δεν εχω δει και οταν τους βλεπω στα ντοκιμαντερ τρελενομαι!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και ομως εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον πως μπορει ο ανθρωπος να επικοινωνισει με τα αγρια ζωα σαν να ειναι μερος της αγελης τους..
Ειναι καταπληκτικo..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Είναι όντως καταπλικτικό αλλά και εγώ έχω την ίδια άποψη με την Luna.
Και εξάλλου έχουμε αποδίξει πολλές φορές ουι όπου εμπλέκεται ο ανθρωπος κάνει καταστροφές.... :?

Εξάλλου, η φύση τα ρυθμίζει όλα, γιατί να επεμβαίνει ο σιγκεκριμένος στην αγέλη λύκων; Γιατί να φροντίζει μωρά; Και αφού τα φροντίζει, δεν θα έχουν μια εξάρτησει μαζί του, όπως έχει το παιδι με την μητέρα;

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
καποιες ψυχες εχετε μεινει πολυ καιρο σε αστικες περιοχες και τα ωραιοποιειται τα πραγματα!!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αν δουσατε σε αλλες εποχες ή σε αλλες περιοχες οπου θα ερχοσασταν σε καθημερινη επαφη με την αγρια φυση η οποια θα απειλουσε την ζωη σας και την τροφη σας, δεν θα εισασταν τοσο γλυκουλες.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Κατά την γνώμη μου, καλό είναι να παρατηρείς τα ζώα και την φύση γενικότερα και όχι να μπαίνεις ανάμεσα τους.