Acana και φρούτα

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Καλησπέρα!
Επειδή ακόμα για μια φορά το post μου σε παλαιότερο θέμα παραμένει αναπάντητο, ανοίγω νέο θέμα! Λοιπόν, εδώ και 2 βδομάδες δίνω στον μικρό μου Acana Grasslands και του φέρνει ποοοοοοοολλά κόπρανα... Σε φάση ότι με τη Royale τα έκανε 2 φορές τη μέρα και τώρα τουλάχιστον 5 και μιλάμε για πολύ πράγμα! Και συγκριτικά με τη Royale τρώει τη μισή ποσότητα! Να τη συνεχίσω λέτε ή να την αλλάξω? Επίσης την acana δε την τρώει με τίποτα σκέτη, με τίποτα όμως! Και του βάζω κάθε φορά στο φαγητό λίγο βερίκοκο ή ροδάκινο (όλως περιέργως τρελένεται για φρούτα) ή λίγο ρυζάκι, λίγο γιαουρτάκι... Μήπως δεν είναι καλό αυτό που κάνω? Γιατί σήμερα ο πετσοπάς μου είπε ότι θα πάθει σάκχαρο με τα φρούτα... Ισχύει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Σε κάθε γεύμα? Για ποιο λόγο αν επιτρέπεται? Και δε την πείραξε τόσος ανανάς? Απ΄ότι έχω διαβάσει είναι φρούτο με αρκετή ζάχαρη...

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Berna άλλαξα γιατί ούτε τη Royale έτρωγε και σκέφτηκα μήπως την acana την έτρωγε πιο εύκολα και γιατί ούτως ή άλλως θα άλλαζα από puppy σε adult οπότε είπα να το γυρίσω σε acana μιας και από παντού άκουγα καλά λόγια... Τώρα στα συστατικά της δε θυμάμαι να είχε φρούτα άλλα ίσως απλώς δεν το συγκράτησα! Το θέμα είναι ότι χωρίς να του βάλω κάτι μαζί, απλά τη μυρίζει και φεύγει όσο κι αν πεινάει! Εσύ ξέρεις τι παίζει με τα φρούτα και τη ζάχαρη?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Συνήθως τον ανανά τον συστήνουν σε περιπτώσεις κοπροφαγίας...(μπλιάξ....)..γιατί τότε τα περιττώματα του σκύλου δεν μυρίζουν την τροφή του, αλλά κάτι άλλο - προφανώς άσχημο - οπότε η...μπλιαξ ...συνήθεια αποφεύγεται....

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Thanks παιδιά! Οπότε είναι οκ τα φρούτα. Τώρα με την τροφή τι να κάνω? Η τόση ποσότητα κοπράνων σημαίνει πως λογικά δε την αφομοιώνει καλά, έτσι? Άρα να την αλλάξω?

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εγω απ'οταν του αλλαξα λογω δυσπλασιας απο Acana adult σε Hills J/D αντι για 2 φορες μερικες φορες τα κανει 3-4 φορες με τις ιδιες βολτες.Κανονικα κοπρανα εως μαλακα,οπως και με την Acana,απλα πιο πολλες φορες