Acana puppy και ευκοίλια..

Dinos_1998

Member
9 Φεβρουαρίου 2016
18
2
27
Εχω ενα προβλημα η μικρη μας Hope της δινω Acana Puppy ειναι amstaff και στο βαρος τωρα 10kg της δινω 90γρ 3 φορες την ημερα και τα κακα της μερικες φορες ειναι μαλακα πολυ εχει μεν και το kong της που βαζουμε λιγο φυστικο βουτηρο και παιζει αλλα δν ξερω αν φταιει η τροφη για τα κακακια της. Τι μπορει ν φταιει?

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Καλημερα. Οταν εγω εκανα ερευνα για το τι τροφη να δωσω στη δικια μου, σε μια συζητηση με εναν πετσοπα μου ανεφερε οτι την acana (οπως και τη barking heads) παροτι πολυ καλη τροφη, αποφευγουν να τη δινουν σε μικρα κουταβια(νομιζω κατω απο 4 μηνων μου πε) γιατι συχνα τους πεφτει βαρια.
Τωρα δε ξερω αν ισχυει πραγματικα ουτε φυσικα αν αυτο ευθυνεται για το προβλημα σας. Ο καλυτερος συμβουλος ειναι ο κτηνιατρος.

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Εχω ενα προβλημα η μικρη μας Hope της δινω Acana Puppy ειναι amstaff και στο βαρος τωρα 10kg της δινω 90γρ 3 φορες την ημερα και τα κακα της μερικες φορες ειναι μαλακα πολυ εχει μεν και το kong της που βαζουμε λιγο φυστικο βουτηρο και παιζει αλλα δν ξερω αν φταιει η τροφη για τα κακακια της. Τι μπορει ν φταιει?
Σταματα για λιγο το φστικο βούτυρο διότι σε πολλες περιπτώσεις προκαλεί διαρροια..

Dinos_1998

Member
9 Φεβρουαρίου 2016
18
2
27
Οκ. Τι κοβουμε για λιγο οσο για αυτο με την ηλικια και εμένα μου υο ειοαν και αλλα ατομα.

Agnes2016

Member
26 Μαρτίου 2016
7
2
43
Καλησπέρα , ποσό μηνών ειναι το σκυλάκι , και του δίνεις μόνο 270 gram , ρωτάω γιατι εχω και εγω και του δίνω Acana puppy junior .απο το site ειδα οτι πρεπει μόνο 170 και είμαστε κοντά 3 μήνες στα 7,5 κιλα . Το θεμα μου ειναι οτι νομίζω οτι πεινάει το κουτάβι . Επίσης σχετικά με την ερώτηση σου μαζι με την ξηρά του βάζω μια κουτάλια γλυκού κονσέρβα purina για στομαχικές διαταραχές ..και παμε πολυ καλα .

Dinos_1998

Member
9 Φεβρουαρίου 2016
18
2
27
@Agnes2016 3.5 μηνων ειναι amstaff και βαρος 10.5 κιλακια βασει του σιτε θελει 270γρ την ημερα το τερατακι μου. Λες να βοηθησει αυτο με την κονσερβα?

Agnes2016

Member
26 Μαρτίου 2016
7
2
43
Δοκίμασε το θα σου στείλω αναλυτικά την κονσέρβα . Και κανενα γιαουρτάκι μισό οχι ολόκληρο .

• Like
Reactions: Kanga

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Δοκίμασε το θα σου στείλω αναλυτικά την κονσέρβα . Και κανενα γιαουρτάκι μισό οχι ολόκληρο .
Ναι αλλα να κόψει και το φυστικο βουτηρο για λιγο επίσης...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Η κονσέρβα βοηθάει στις γαστρικες διαταραχές, άρα στην ουσία καλύπτει το σύμπτωμα... θα πρέπει η τροφή να κάθεται καλά στο κουτάβι και αυτό το τσεκάρεις όταν για ένα εύλογο διάστημα καταναλώνει την ίδια τροφή χωρίς πρόσθετα και έχεις καλή ανάπτυξη,κόπρανα, τρίχωμα κλπ

Εαν η συγκεκριμένη τροφή έχει δοκιμάστεί για καιρό σκέτη και προκαλεί διάρροια τότε (μιλάμε με το γιατρό να αποκλείσουμε οτιδήποτε άλλο και) σιγά σιγά αλλάζουμε τροφή...

Dinos_1998

Member
9 Φεβρουαρίου 2016
18
2
27
Η μισοι λενε περίμενε γιατι τους πεφτει βαριά στην αρχη και η πανέξυπνη κτηνίατρος μου ειπε μόνο royal cannin καθως το μαγαζι της ηταν τιγκα στην τροφη... Η τροφη το μονο θέμα που εχει ειναι με τα κακακια..

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
δεν είναι και μικρό θέμα...είναι δείγμα για όλο το γαστρέντερικο σύστημα και για την αφομοίωση της τροφής από τον οργανισμό...