Γνωριζεις απο αυτες τις τροφες?bosch,premiere,josera kai belcando?Εμάς ο κτηνίατρος που είναι 10 μηνών μας είπε να πάρουμε adult.
Συμφώνα με μια ιστοσελίδα που μόλις εντώπησα εφηβεία αρχίζει κάπου στους 6-18 μήνες (τα μηκρά πιο νωρίς, τα μεγάλα πιο αργά). Εγώ προσωπικά επιγκετρώνομαι στο να είναι η τροφή κάλη ποιοτικά και δεν δήνω τόση σημασία στην ήλικια που γράφει πάνω ή αν γράφει ηλικία.
Εξαρταται και απο το μέγεθος του σκύλου, συνήθως οσο πιο μικρόσωμος τοσο πιο γρήγορα φτάνει στην πληρη αναπτυξη. Εγω δινω adult απο 7-8 μηνων, δηλαδή Puppy εδωσα κατα το διάστημα της μεγάλης αναπτυξης του σκύλου. Οταν ειδα οτι επεσε ο ρυθμός ανάπτυξης αισθητά προχωρησα σε μια εξισου ποιοτική adult. Υπαρχουν και τροφές κατάλληλες για ολα τα σταδια αναπτυξης αν προβληματιζεσαι.Καλημερα παιδια..δεν μου απαντησε κανεις εχθες και σκεφτηκα να επενθυμισω την ερωτηση μου.σε ποια ηλικια ειναι ο σκυλος young adult και σε ποια adult.?ρωταω για να προχωρισω κατηγορια με την τροφη!ευχαριστω.
Για τις μαρκες που ρωτας, αν πατησεις στην αναζητηση πανω δεξια το όνομα και τικάρεις το "αναζητηση μονο τιτλων" θα βρεις πολλα θέματα, εχουν αναφερθει πολλες φορές οι παραπάνω τροφές. Ετσι θα πάρεις και περισσότερες πληροφορίες.Γνωριζεις απο αυτες τις τροφες?bosch,premiere,josera kai belcando?
Πολυ ωραια.σ ευχαριστωΕξαρταται και απο το μέγεθος του σκύλου, συνήθως οσο πιο μικρόσωμος τοσο πιο γρήγορα φτάνει στην πληρη αναπτυξη. Εγω δινω adult απο 7-8 μηνων, δηλαδή Puppy εδωσα κατα το διάστημα της μεγάλης αναπτυξης του σκύλου. Οταν ειδα οτι επεσε ο ρυθμός ανάπτυξης αισθητά προχωρησα σε μια εξισου ποιοτική adult. Υπαρχουν και τροφές κατάλληλες για ολα τα σταδια αναπτυξης αν προβληματιζεσαι.
Για τις μαρκες που ρωτας, αν πατησεις στην αναζητηση πανω δεξια το όνομα και τικάρεις το "αναζητηση μονο τιτλων" θα βρεις πολλα θέματα, εχουν αναφερθει πολλες φορές οι παραπάνω τροφές. Ετσι θα πάρεις και περισσότερες πληροφορίες.