τωρα αυτο εμενα επρεπε να μου πει οτι εχει :
α) τρομερο εκτροφειο, με μεγαλη ζητηση ?
β) τρομερο εκτροφειο, με μεγαλη ζητηση και μεγαλο στοκ ?
γ) puppy mil ?
οτι εχει σαιτ ? οτι ξερει αγγλικα? οτι ξερει να χειριζεται το ιντερνετ ?
τα 2.000€ που ζηταει θα επρεπε να μου πει κατι ?
δεν μας απαντησες υπαρχει καποιο προτυπο ? οι σκυλοι του εχουν αποδεδειγμενα καποια αλλη ποιοτητα εκτος οτι ειναι τεραστιοι ??
Φιλε μου καλα ειδα ενα ατομο που ρωτουσε και του ειπα αν θες σε φερνω σε επαφη με καποιον που ασχολειτε και τυχαινει να γνωριζω.Αν θες να δεις ποσο παλιος ειμαι μπες να μαθεις απο προηγουμενα αλλιως ρωτα καποιον αλλο moderator να μαθεις για ποιο λογο εμπαινα εδω!Κατ'αρχήν διάβασε τους κανονισμούς του forum αφού είσαι και παλιός πώς σου ξέφυγε ότι δεν μπορεις να μπείς - να βάλεις link - να συστήνεις ένα εκτροφείο σαν το καλύτερο - να λές στείλτε μου pm όποιος ενδιαφέρεται - είναι φίλος μου να σας φέρω σε επαφή κλπ κλπ - να λές ότι τα έχει φθηνά ...
Ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτη η ρατσα απο εκει προερχετε και παντα εκει θα εκτρεφετε βγαζοντας τα καλυτερα δειγματα σκυλων αυτης της ρατσας και παντα να σαι σιγουρος πως τα καλα σκυλια μενουν εκει.Ο ελληνικος ποιμενικος εκτρεφετε στην ελλαδα και τα πιτμπουλ στην Αμερικη.Θές να κάνουμε κανονική συζήτηση πάνω στην ποιότητα και τα εκτροφεία των Τούρκων? ΟΚ
Οποτε θες!Μονο να μαθεις να ακους και λιγο πριν κρινεις!Μετά έλα να συζητήσουμε για τα Akbash και για όποια θές ... εγώ εδώ θα είμαι
AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το κάνεις έτσι όπως το έκανες. ΤΕΛΟΣ.Φιλε μου καλα ειδα ενα ατομο που ρωτουσε και του ειπα αν θες σε φερνω σε επαφη με καποιον που ασχολειτε και τυχαινει να γνωριζω.
Δεν έχω πρόβλημα με τους Τούρκους ... με άλλα έχω προβλημα, τα οποία ΑΝ συζητήσουμε θα στα πώ. Και με την διαφήμιση που έκανες σε ράτσα που δεν είναι αναγνωρισμένη ΑΚΟΜΑ. Με τα κριτήρια σου, τα οποία δεν μας εχεις πει ακόμα, και με το πόσο απόλυτος είσαι σε αυτά που λές ότι ξέρεις.Ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτη η ρατσα απο εκει προερχετε και παντα εκει θα εκτρεφετε βγαζοντας τα καλυτερα δειγματα σκυλων αυτης της ρατσας και παντα να σαι σιγουρος πως τα καλα σκυλια μενουν εκει.
ΑΝ πείς κάτι θα το ακούσω ... προς το παρόν μας είπες ότι ο καλύτερος εκτροφέας είναι φίλος σου, και είναι ο καλύτερος επειδή βγάζει 90 κουτάβια σε 2 χρόνια ... συγγνώμη, από αυτά που έχω ακούσει, μπορώ να αρχίσω να κρίνω ...Οποτε θες!Μονο να μαθεις να ακους και λιγο πριν κρινεις!
Mε ειδες να κανω διαφημιση σε καμια ρατσα??????Απαντησα σε καποιον που ρωτουσε για αυτα τα σκυλια!Μην τρελλενεσαι....Δεν έχω πρόβλημα με τους Τούρκους ... με άλλα έχω προβλημα, τα οποία ΑΝ συζητήσουμε θα στα πώ. Και με την διαφήμιση που έκανες σε ράτσα που δεν είναι αναγνωρισμένη ΑΚΟΜΑ. Με τα κριτήρια σου, τα οποία δεν μας εχεις πει ακόμα, και με το πόσο απόλυτος είσαι σε αυτά που λές ότι ξέρεις.
Εγω εκατσα και εμαθα αν θες κατσε και εσυ!!Αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω....ΑΝ πείς κάτι θα το ακούσω ... προς το παρόν μας είπες ότι ο καλύτερος εκτροφέας είναι φίλος σου, και είναι ο καλύτερος επειδή βγάζει 90 κουτάβια σε 2 χρόνια ... συγγνώμη, από αυτά που έχω ακούσει, μπορώ να αρχίσω να κρίνω ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ AKBASH Η KANGAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ουτε Kangal ουτε Akbash η Karabas.To μονο που υπαρχει ειναι ποιμενικοι κεντρικης ασιας αλλα οχι τοσο καλα δειγματα.Αν ενδιαφερεσε για Kangal ομως μπορω να σου δωσω ενα email να επικοινωνησεις.Απο την αλλη οπως προανεφερε και αλλος υπαρχουν και οι Ελληνικοι ποιμενικοι.Σε καθε περιπτωση πρπει να ξερεις πως αυτα τα σκυλια ειναι για να ζουν στην εξοχη και δεν κανουν για απειρους χειριστες χωρις να υποννοω τιποτα
Eίσαι κριτής μορφολογίας? Σε έχω ξαναρωτήσει ... το λές αυτό στα μούτρα ενός εκτροφέα ή ιδιοκτήτη ή μόνο στα forum τα λές??ποιμενικοι κεντρικης ασιας αλλα οχι τοσο καλα δειγματα
Σου λέει κάτι??δεν μας απαντησες υπαρχει καποιο προτυπο ? οι σκυλοι του εχουν αποδεδειγμενα καποια αλλη ποιοτητα εκτος οτι ειναι τεραστιοι
Eπίσης πιό κακό να μην ξέρει και να μιλάει ...Nα πως ξεκινησαν ολα....κακο πραγμα το να ξερει κανεις και να μιλαει...