AKC Museum of the Dog

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μόλις ανακάλυψα ότι το AKC έχει Μουσείο του Σκύλου στο St. Louis, Missouri που είναι μιάμισυ ώρα με το αυτοκίνητο, άρα κοντά μου. Έχει και πολύ ωραία σελίδα εδώ:

http://www.museumofthedog.org/

Ελπίζω να επιτρέπονται και οι σκύλοι μέσα αλλιώς θα φάω τα λυσσακά μου διότι θα πρέπει να αφήσω το Μουφ στο σπίτι αφού κάνει τόση ζέστη που αποκλείεται να μπορέσω να το αφήσω στο αυτοκίνητο. Και θα παρεξηγηθεί αγρίως το Μουφ...:eek:

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Από την πρώτη ματιά που έριξα στα κλεφτα..(ειμαι και στη δουλειά γαμώτο!) αξίζει...εχει καποια πραγματακια καλα..Εννοείται οτι θα πάρεις και το Μουφ μαζι..Το Μουφ εχει τρόπους...εχει διπλώματα...δεν θα "φάει" πόρτα απο ενα μουσειάκι..που στην τελική μιλάει για τους προγόνους του....ααααααα!ολα κι ολα!!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στο Idaho όμως που φιλοξενούσε την έκθεση σκύλου From Wolf to Woof δεν επιτρέπονταν Μούφια. Ελπίζω φυσικά το AKC να είναι διαφορετικό αλλιώς θα είναι πολύ γελοίοι αν δεν το κάνουν.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εγώ προτείνω, να πάτε εκεί στην είσοδο και ν'αφήσεις το Μουφ να "καθαρίσει" ;) Θ'αρχίσει τις μουφιές και θα τους πείσει, είμαι σίγουρη :)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοιο μουσείο κοντά σου ! Φαίνεται απίθανο ! Δεν διανοούμαι ότι μπορεί να μην επιτρέψουν στο Μουφάκι την είσοδο - θα είναι εντελώς παράλογο ! Σίγουρα πάντως θα απαγορεύουν την είσοδο σε γάτες ...