AKITA

soferaki1

New Member
9 Μαϊου 2017
1
0
57
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΉΚΑ ΈΧΩ ΈΝΑ ΦΊΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΏΣΕΙ ΈΝΑ ΑΚΙΤΑ 7 ΜΗΝΏΝ....ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΌ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΩ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΗΛΙΚΊΑ.....ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟΝ ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΙΣ ΈΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ ΨΗΛΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΆΤΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ!!!!!

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Παίρνει χειρουργείο ώστε να μην βγάλει κανέναν όγκο, τιμές δεν ξέρω αλλά ρώτα κανέναν κτηνίατρο.
Η ηλικία είναι μία χαρά, αλλά δες μην κρύβει και τίποτα άλλο το σκυλί από πίσω.
Άποψη μου αν στο χαρίζει και δεν στο πουλάει βούτα το πήγαινε σε έναν κτηνίατρο για full check up(φρένα λάδια μπουζί κλπ) και αν είναι εντάξει προχωράς.

Βάλε και καμιά φώτο να δούμε για τι εργαλείο μιλάμε.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ρε Χριστόφορε ο άνθρωπος ρωτάει για το παπάρι του σκύλου και εσύ του λες να βάλει φωτογραφία να δούμε για τι εργαλείο μιλάμε; Τι θα καταλάβει ο χριστιανός;

Τώρα το Ακίτα είναι σχετικό. Περισσότερο Makita θα είναι, μη σου πω Bosch.

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Ρε Χριστόφορε ο άνθρωπος ρωτάει για το παπάρι του σκύλου και εσύ του λες να βάλει φωτογραφία να δούμε για τι εργαλείο μιλάμε; Τι θα καταλάβει ο χριστιανός;

Τώρα το Ακίτα είναι σχετικό. Περισσότερο Makita θα είναι, μη σου πω Bosch.

Στο παπάρι κόλλησες εσύ ;) Το σκύλο στο σύνολο εννοούσα ως εργαλείο αλλά..

Βασικά πιστεύω μόλις είδε χειρουργεία κλπ ο άνθρωπος το ξέχασε, θα δείξει.

@tasos malinoua Δεν παίζονται τα makita και εκεί ψαγμένος είσαι, gj(y)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το κατάλαβα ότι εννοούσες το σκύλο. Χιούμορ ήταν. Τέλος πάντων.... Που να μπλέκει τώρα με σκύλο με κρυψορχία και τρέχα γύρευε τι άλλο που δεν φαίνεται ή που πιθανώς βγάλει. Μπελάδες θέλει;