Χθες το βράδυ έβγαλα έξω τον Iggy για την καθιερωμένη μας βολτούλα.
Ήμουν πολύ κοντά στον πεζόδρομο του Ιλισού, όταν χτύπησε το κινητό μου.
Ήταν ο φίλος μου ο Γιάννης.
- Που είσαι?
- Έρχομαι στην πλατεία με το σκυλί…
- Άντε μην αργήσεις, σου έχω μια έκπληξη!
Φαντάστηκα ότι θα έχει μαζευτεί πάλι η παρέα και θα πίνει τα καθιερωμένα ουισκάκια μετά κουβεντούλας και χαβαλέ…
Τους συνάντησα ένα τέταρτο αργότερα...
Ο Γιάννης έχει 2 Rott. Με έκπληξη τον είδα να κρατάει ένα υπέροχο American-Canadian white shepherd. Ήταν δεν ήταν 3 μηνών…
- Τι κούκλος είναι αυτός?
«Κούκλα», μου απάντησε ο Γιάννης. Θηλυκό είναι!
Την μικρή την είχε βρει μισή ώρα πιο πριν στο πάρκο χαμένη και φοβισμένη.
Αυτό το υπέροχο κουτάβι αδέσποτο? Δεν το χωρούσε ο νους μου!
Η κουταβίτσα είναι μια κατάλευκη πανέμορφη χιονόμπαλα με όρθια αυτάκια, πανέξυπνα κατάμαυρα μάτια και απίστευτο ταμπεραμέντο!
Ο Iggy έχει τρελαθεί απ’ τη χαρά του και η δεσποινίδα παρόλο που είναι λιγάκι φοβισμένη δεν σταματά να του κάνει κολπάκια και παιχνίδια!
Την φιλοξενώ προσωρινά και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα ο ιδιοκτήτης της.
Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι ένα ακόμα σκυλί, που βρέθηκε στο δρόμο γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές λουτρινου…
Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για την μικρή (η οποία βρέθηκε κοντά στον πεζόδρομο του Ιλισσού, στα σύνορα Καλλιθέας και Μοσχάτου), ας μου τηλεφωνήσει παρακαλώ πολύ στο 693-7065468.
Ήμουν πολύ κοντά στον πεζόδρομο του Ιλισού, όταν χτύπησε το κινητό μου.
Ήταν ο φίλος μου ο Γιάννης.
- Που είσαι?
- Έρχομαι στην πλατεία με το σκυλί…
- Άντε μην αργήσεις, σου έχω μια έκπληξη!
Φαντάστηκα ότι θα έχει μαζευτεί πάλι η παρέα και θα πίνει τα καθιερωμένα ουισκάκια μετά κουβεντούλας και χαβαλέ…
Τους συνάντησα ένα τέταρτο αργότερα...
Ο Γιάννης έχει 2 Rott. Με έκπληξη τον είδα να κρατάει ένα υπέροχο American-Canadian white shepherd. Ήταν δεν ήταν 3 μηνών…
- Τι κούκλος είναι αυτός?
«Κούκλα», μου απάντησε ο Γιάννης. Θηλυκό είναι!
Την μικρή την είχε βρει μισή ώρα πιο πριν στο πάρκο χαμένη και φοβισμένη.
Αυτό το υπέροχο κουτάβι αδέσποτο? Δεν το χωρούσε ο νους μου!
Η κουταβίτσα είναι μια κατάλευκη πανέμορφη χιονόμπαλα με όρθια αυτάκια, πανέξυπνα κατάμαυρα μάτια και απίστευτο ταμπεραμέντο!
Ο Iggy έχει τρελαθεί απ’ τη χαρά του και η δεσποινίδα παρόλο που είναι λιγάκι φοβισμένη δεν σταματά να του κάνει κολπάκια και παιχνίδια!
Την φιλοξενώ προσωρινά και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα ο ιδιοκτήτης της.
Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι ένα ακόμα σκυλί, που βρέθηκε στο δρόμο γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές λουτρινου…
Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για την μικρή (η οποία βρέθηκε κοντά στον πεζόδρομο του Ιλισσού, στα σύνορα Καλλιθέας και Μοσχάτου), ας μου τηλεφωνήσει παρακαλώ πολύ στο 693-7065468.