American-Canadian white shepherd

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Χθες το βράδυ έβγαλα έξω τον Iggy για την καθιερωμένη μας βολτούλα.
Ήμουν πολύ κοντά στον πεζόδρομο του Ιλισού, όταν χτύπησε το κινητό μου.
Ήταν ο φίλος μου ο Γιάννης.
- Που είσαι?
- Έρχομαι στην πλατεία με το σκυλί…
- Άντε μην αργήσεις, σου έχω μια έκπληξη!
Φαντάστηκα ότι θα έχει μαζευτεί πάλι η παρέα και θα πίνει τα καθιερωμένα ουισκάκια μετά κουβεντούλας και χαβαλέ…
Τους συνάντησα ένα τέταρτο αργότερα...
Ο Γιάννης έχει 2 Rott. Με έκπληξη τον είδα να κρατάει ένα υπέροχο American-Canadian white shepherd. Ήταν δεν ήταν 3 μηνών…
- Τι κούκλος είναι αυτός?
«Κούκλα», μου απάντησε ο Γιάννης. Θηλυκό είναι!
Την μικρή την είχε βρει μισή ώρα πιο πριν στο πάρκο χαμένη και φοβισμένη.
Αυτό το υπέροχο κουτάβι αδέσποτο? Δεν το χωρούσε ο νους μου!
Η κουταβίτσα είναι μια κατάλευκη πανέμορφη χιονόμπαλα με όρθια αυτάκια, πανέξυπνα κατάμαυρα μάτια και απίστευτο ταμπεραμέντο!
Ο Iggy έχει τρελαθεί απ’ τη χαρά του και η δεσποινίδα παρόλο που είναι λιγάκι φοβισμένη δεν σταματά να του κάνει κολπάκια και παιχνίδια!
Την φιλοξενώ προσωρινά και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα ο ιδιοκτήτης της.
Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι ένα ακόμα σκυλί, που βρέθηκε στο δρόμο γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές λουτρινου…
Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για την μικρή (η οποία βρέθηκε κοντά στον πεζόδρομο του Ιλισσού, στα σύνορα Καλλιθέας και Μοσχάτου), ας μου τηλεφωνήσει παρακαλώ πολύ στο 693-7065468.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αχ, είναι πανέμορφη! :flip: Απίστευτη φατσούλα!

Δεν φτιάχνεις και μια αγγελία να την στείλεις στη Marin, στο Stray? Έχουν πολύ μεγάλη λίστα προώθησης αγγελιών (και σε περιοδικά, sites κλπ), οπότε έτσι θα ανέβουν οι πιθανότητες να βρεθεί ο ιδιοκτήτης αν όντως χάθηκε.

Αν δεν βρεθεί όμως... Δεν μπαίνεις στον πειρασμό να την κρατήσεις? Έτσι κι αλλιώς έψαχνες και για δεύτερο... Εντάξει, δεν είναι westie... είναι κι αυτή άσπρη πάντως! :lol: Και την συμπάθησε και ο Iggy!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Xotikouli said:
Δεν φτιάχνεις και μια αγγελία να την στείλεις στη Marin, στο Stray? Έχουν πολύ μεγάλη λίστα προώθησης αγγελιών (και σε περιοδικά, sites κλπ), οπότε έτσι θα ανέβουν οι πιθανότητες να βρεθεί ο ιδιοκτήτης αν όντως χάθηκε.
Ήδη έχω δημοσιεύσει αγγελία στο interpet και το zoofilia.
Σήμερα θα την πάω στον κτηνίατρο να την ελέγξει για chipακι.
Έχω τυπώσει ανακοίνωση με την φωτογραφία της και θα την τοιχοκολλήσω σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία της περιοχής, σε καταστήματα και σε pet-shop.
Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω να βρεθούν οι ιδιοκτήτες της.
Αν δεν βρω άκρη θα δούμε τι θα γίνει...
Σίγουρα η Μαρίνα θα με βοηθήσει και θα επικοινωνήσω μαζί της το συντομότερο. Απλά πριν απευθυνθώ στο stray (τα παιδιά έχουν και αυτά ένα σωρό τρεξίματα!) θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου…

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η ιδιοκτήτρια της μικρής βρέθηκε! :p
Τύπωσα ανακοινώσεις με την φωτογραφία της και γέμισα το Μοσχάτο και την Καλλιθέα. Η Όλγα τις είδε και επικοινώνησε μαζί μου απόψε. Ευτυχώς διότι η μικρή δεν ήταν ηλεκτρονικά ταυτοποιημένη.
Η Lucifer, όπως την είχαν ονομάσει, κρατούσε συντροφιά σε μια κοπέλα με κινητικά προβλήματα. Η αδελφή της, μόλις αντίκρισε την μικρή, την έπιασε αγκαλιά και άρχισε να κλαίει με λυγμούς… Συγκινήθηκα πάρα πολύ… Η μικρή μας είχε κλέψει την καρδιά και στεναχωριόμαστε που την αποχωριστήκαμε, αλλά πάνω από όλα χαιρόμαστε που ξαναγύρισε στο σπίτι της. Μακάρι να είναι έτσι καλότυχη σε όλη της τη ζωή…

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπράβο, πολύ καλά νέα!!! Και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Ευτυχώς που είχε ένα σπίτι να την περιμένει και μάλιστα με πολλή αγάπη από ότι φαίνεται... Θα ήταν κρίμα να την έχουν παρατήσει.

(Ακούς εκεί Lucifer! Χαχα. Τέτοιο αγγελικό πλασματάκι, απορώ πώς τους ήρθε η ιδέα!)

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
τελος καλο ...ολα καλα..
Μπραβο rottie,πολυ καλη προσπαθεια.
ειχε χαθει απο εκει κοντα η μικρη?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, η ιστορία έχει ως εξής:
Η μικρή ανήκει σε μια κοπέλα που έχει κινητικά προβλήματα. Μάλλον η σκυλίτσα βρήκε κάποια ανοιχτή πόρτα και βγήκε στον δρόμο. Η κοπέλα λόγω κινητικών προβλημάτων δεν μπορούσε να τρέξει και να την προλάβει, οπότε το ταλαίπωρο το κουτάβι βρέθηκε ξαφνικά σε πολυσύχναστο δρόμο της Καλλιθέας να περιφέρετε πανικόβλητο.
Χθες το βράδυ είχε βγει όλοι η οικογένεια έξω και έψαχνε το σκυλάκι. Διάβασαν κάποια ανακοίνωση που είχα τοιχοκολλήσει εγώ στην είσοδο ενός super market και μου τηλεφώνησαν. Δώσαμε ένα ραντεβού και αφού εξακρίβωσα ότι όντως ήταν οι ιδιοκτήτες της (αν και δεν χρειαζόταν…η αδελφή της κοπέλας μόλις είδε την μικρή έπεσε στα γόνατα, την αγκάλιασε και έκλαιγε με λυγμούς), την παραδώσαμε σώα και αβλαβή! Το μόνο που ζήτησα είναι να με παίρνουν κάπου κάπου τηλέφωνο για να μαθαίνω νέα της.
Τέλος καλό όλα καλά!

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Μπραβο Rottie!!! Εκανες μεγαλη προσπαθεια. εδω στην επαρχια να χαθει ενα σκυλακι δυσκολα βρισκονται οι ιδιοκτητες και εσυ τους βρηκες στην Αθηνα!

Μπραβο....

Status
Κλειδωμένο θέμα