Animal Abuse - Full Documentary

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
σοκαριστηκο ,και πολυ ενδιαφερων βιντεο ,δεν εχω λογια
να το δουν τα μελη που θελουν να ζευγαρωσουν τα σκυλια τους ,μπας και χαθει το Ονομα
αι στο καλο συγχηστηκα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Πρέπει άπαντες να στρωθούν και να το δουν, ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά και σημείο του πλανήτη ....Kάντε Share παντού.....Facebook και λοιπές διαδικτυακές κοινότητες και παρακινήστε να κάνουν share και οι υπόλοιποι!!!! :( :(

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Kimona εχω δει ολο το βιντεο πριν αρκετο καιρο.Απο καποιο σημειο και μετα εσφιξε το στομαχι μου,αηδιασα και ανατριχιασα.

Ενιωσα αηδια για το ανθρωπινο γενος,οπως και οι περισσοτεροι που το εχουν δει...:mad:

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Αυτο το βιντεο υπαρχει και σε καποιο αλλο thread.Einαι οντως σοκαριστικο.Ενα αλλο μικρου μηκους ντοκυμαντερ το οποιο ειναι ελαφρως σπαστικο και δεν εχει να κανει τοσο πολυ με την κακοποιηση των ζωων αλλα αξιζει να το δει κανεις ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=qspymI_v_Lg&feature=related

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
Μπορεί να μη διαβάζεται ωραία...αλλά θα το γράψω..!!!

Μήπως εμείς οι άνθρωποι είμαστε ο καρκίνος του πλανήτη μας...???:(:(

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Μπορεί να μη διαβάζεται ωραία...αλλά θα το γράψω..!!!

Μήπως εμείς οι άνθρωποι είμαστε ο καρκίνος του πλανήτη μας...???:(:(
Εννοειται πως εμεις ειμαστε ενα καρκινωμα.Και καποια στιγμη στο μελλον θα εξαφανιστουμε

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Το έχω δεί εδώ και καιρό αυτό το βίντεο (πριν το υποτιτλίσουν) και άλλα πολλά. Είναι όντως τα πράγματα πολύ τραγικά αλλά αξίζει να το δεί πολύς κόσμος αυτό το βίντεο μήπως και κάποτε κάποιοι/ες βάλουν μυαλό.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εγω δεν αντεξα να το δω ολο επεσα σε ενα αποσπασμα του πριν καιρο στο youtube που εδειχνε απο τις ταυρομαχιες μεχρι και τα ιατρικα πειραματα... Αρρωστησα! Ηξερα τι γινεται αλλα δεν ειχα δει ποτε πουθενα εικονες... Πρεπει να το δει ολος ο κοσμος! Ντρεπομαι που ανηκω στο ιδιο ειδος με ολους αυτους...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Είμαστε μια ανωμαλία της εξέλιξης. Είμαστε λες και μας φύτεψαν εδώ από το πουθενά. Δεν είμαστε καν κρίκος της αλυσίδας. Είμαστε παράσιτα πάνω σε έναν ζωντανό οργανισμό. Ελπίζω τα αντισώματα δράσουν σύντομα και αποτελεσματικά.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι