Animal Planet?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εχω την εξής ερώτηση: βλέπετε στην Ελλάδα το κανάλι Animal Planet? Έχει το ίδιο πρόγραμμα με την Αμερική, αν ξέρετε? Εγώ δεν το παίρνω διότι πρέπει να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου για σούπερ καλωδιακά πακέτα και σιγά μην πληρώσω μια δραχμή πάνω από το βασικό (και πολύ του). Επομένως κατεβάζω μόνο καμιά φορά επεισόδια που είναι και δυσεύρετα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ναι, βλέπουμε! (Όχι δωρεάν βέβαια.)
Δεν ξέρω αν είναι ίδιο το πρόγραμμα όμως. Ίσως όχι...
Τουλάχιστον στο National Geographic που το είχα τσεκάρει δεν ήταν.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Το National Geographic ειναι πολύ καλό πάντως :)
Κι έχει μία διαφήμιση τώρα τελευταία για το Animal Planet, ότι ο Αύγουστος είναι "Shark Month" (ή κάπως έτσι) και πολύ ζουλεύω που δεν μπορώ να το δω :)

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
το animal planet μαζι με national geographic ,discovery κτλ..μονο μεσα απο NOBA κ μονο μεσα απο το full pack.

Δεν δειχνει τις ιδιες εκπομπες με την αμερικη/αγγλια κ γενικως την ευρωπη...οι περισσοτερες εκπομπες ειναι παλιες..εως αρχαιες.
κοινως εχουμε πηξει ....με το rspca κ τα χιουμοριστικα βιντεακια με τα ζωα...

Εαν θυμαμαι καλα ειναι το ιδιο πακετο που βλεπουν σε Βουλγαρια κ Ρουμανια κ Σερβια...δηλαδη καμια σχεση με τις κορυφαιες version που βλεπουν αμερικανοι αγγλοι ιταλοι κτλ...

Οποτε για αλλη μια φορα ΝΟΒΑ ...shame to you.παλι μας εριξες.θελουμε ANIMAL PLANET HD ...με τις τελευταιες παραγωγες τωραααα!!!!!!!!!!!!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Πάντως το Conn-X που έχει το National Geographic, δείχνει καινούργιες εκπομπές και απ' ό,τι έχω δει συνάδει με το αμερικάνικο Version.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δε νομίζω ότι φταίει το NOVA σ' αυτήν την περίπτωση (το οποίο δεν μπορώ δυστυχώς να έχω στην Αμερική, επομένως ελληνικά κανάλια γιοκ). Οι Αμερικάνοι συνήθως προτιμούν να πουλάνε τις καινούριες εκπομπές τους μεμονωμένα και να βγάζουν έτσι περισσότερα λεφτά. Π.χ. το National Geographic που έχουμε εδώ δεν έχει καμιά σχέση με κείνο που δείχνουν στην Ευρώπη. Ούτε το CNN. Επιπλέον τα αμερικάνικα κανάλια δείχνουν πολύ περισσότερες διαφημίσεις απ' ό,τι επιτρέπει η ΕΕ και έχουν γίνει ειδικές συμφωνίες. Να σας πω την αλήθεια δεν πολυβλέπω τηλεόραση διότι εκνευρίζομαι από τις πολλές διακοπές. Προτιμώ να κατεβάζω τις εκπομπές κανα-δυο ώρες αργότερα από το ίντερνετ διότι έχουν ήδη κόψει τις διαφημίσεις. Δυστυχώς όμως οι εκπομπές του Animal Planet είναι δυσεύρετες.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Θέλεις να πεις ότι στο Αμερικάνικο έχει ΑΚΟΜΑ περισσότερες διαφημίσεις? :shock:
Το Animal Planet είναι το τελευταία πράγμα που με έκανε να ανοίγω την τηλεόραση πριν την κόψω τελικά εντελώς... Και ο λόγος που σταμάτησα να βλέπω ακόμα κι αυτό ήταν οι άπειρες διαφημίσεις και οι επαναλήψεις!
(Στο καινούριο σπίτι δεν μπήκα καν στον κόπο να βάλω tv, τσάμπα ο χώρος που θα έπιανε! :p )

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ω ναι, τα αμερικάνικα κανάλια είναι άθλια από άποψης διαφημήσεων.. Καταντά εκνευριστικό.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ω ναι, η φρίκη έχει ένα νέο όνομα! Οι διαφημίσες είναι άπειρες και το πρόγραμμα ποτέ το ίδιο. Είναι δε τόσο δύσκολο να δώσουν το πρόγραμμα της τηλεόρασης που έκοψα τη συνδρομή μου στο TV Guide που βάζει μόνο ορισμένες ώρες που έχουν σημασία για τις διαφημίσεις και την ακροαματικότητα. Καμιά εκπομπή δεν έχει ποτέ σταθερή θέση και ορισμένα κανάλια βάζουν συνέχεια επαναλήψεις, καμιά φορά την ίδια εκπομπή τρεις φορές στη σειρά για να την προωθήσουν, λέει. Νομίζω ότι εκτός από τα λεφτά που βγάζιυν από τις διαφημίσεις, ευελπιστούν να βγάλουν και από τα DVD των εκπομπών διότι ο κόσμος εκνευρίζεται και μετά αγοράζει τη σειρά ώστε να τη δει κανονικά. Λόγω ΕΕ το CNN π.χ. έχει τόσα ηλίθια station identifications εκεί που θα είχε έξτρα διαφημίσεις που τις έχει μεν στην Αμερική αλλά στην Ευρώπη απαγορεύονται.