aninios

aninios

New Member
5 Φεβρουαρίου 2008
2
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΤΕΛΗΣ, ΕΧΩ ΕΝΑ *************** 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΘΗΛΥΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΥΛΟ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ

ROTTIE:Αγαπητέ φίλε, τα «παντρολογήματα» ΔΕΝ προάγουν τη ζωοφιλία και γι’ αυτό το λόγο ΔΕΝ επιτρέπονται στο Dogforum! Για αυτούς τους λόγους ο τίτλος θα αντικατασταθεί και θα αφαιρεθεί κάθε αναφορά στη φυλή του σκύλου.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλως ήρθες.

εγώ ενδιαφέρομε αλλά δεν έχω καυκάσου αλλά τσιουαουα.

σε πειράζει :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΜΑΚΗΣ said:
καλως ήρθες.

εγώ ενδιαφέρομε αλλά δεν έχω καυκάσου αλλά τσιουαουα.

σε πειράζει :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ρε κουφαλα το εχεις εκπαιδευση να επιδιδεται στην γενετησια πραξη και πανω σε σκαμνη ?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
εχω κι εγω ενα γνωστο αλλα ειναι δυσκολη καυκασινα η δικια του...
προσπαθει καιρο να την ζευγαρωσει γιατι ειναι σκυλι κοσμημα οπως λεει αλλα δεν τα καταφερνει :(

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και όχι μόνο.

πρέπει να το δεις από κοντά

τα προηγούμενα πάντως (μπαμπάς κεντρικης ασίας) γίναν ανάρπαστα.

τα βάπτισα μίνι central :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: και τα μοσχοπούλησα

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΜΑΚΗΣ said:
και όχι μόνο.

πρέπει να το δεις από κοντά

τα προηγούμενα πάντως (μπαμπάς κεντρικης ασίας) γίναν ανάρπαστα.

τα βάπτισα μίνι central :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: και τα μοσχοπούλησα
τι λαλακας εισαι oxi mini, toy επρεπε να τα πεις πουλαει ποιο πολυ!

και να σου πω η μανα εδωσε κοκκαλο και κεφαλι καλο ?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
οοοοοοοοοοοοοοοοοχι

η μάνα το ύψος

ο μπαμπάς τα υπόλοιπα.

η αρχική σκεψη ήταν να τα πω miceacov (MIni CEntral ACian OVctarka)
αλλά ήταν δυσκολοπροφέρετο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΜΑΚΗΣ said:
οοοοοοοοοοοοοοοοοχι

η μάνα το ύψος

ο μπαμπάς τα υπόλοιπα.

η αρχική σκεψη ήταν να τα πω miceacov (MIni CEntral ACian OVctarka)
αλλά ήταν δυσκολοπροφέρετο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καλα ρε τπτ δεν εχεις μαθει ? γιατι δεν το εβγαζες κοκκονιος σκυλος της κεντρικης ελλαδας ?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητέ φίλε, τα «παντρολογήματα» ΔΕΝ προάγουν τη ζωοφιλία και γι’ αυτό το λόγο ΔΕΝ επιτρέπονται στο Dogforum! Για αυτούς τους λόγους ο τίτλος θα αντικατασταθεί και θα αφαιρεθεί κάθε αναφορά στη φυλή του σκύλου.

Ρίξε μια ματιά εδώ για να μάθεις για ποιους λόγους ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώσεις το σκύλο σου.
γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ρε παιδια,μισο λεπτο,μην τον αποπερνετε τον ανθρωπο...για ζευγαρωμα μιλησε,οχι για αναπαραγωγη...η δικια μου που ειναι στειρωμενη δηλαδη κριμας κι αδικος δεν ειναι να μην χαιρεται το σεξ?
βρηκαμε γαμπρο στα κυβικα μας κι αμεσως εσεις! :twisted:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Noela said:
Καλά η δικιά σου είναι στειρωμένη και κάθεται; Η δικιά μου καθόταν μόνο για τα προκαταρκτικά και μετά τους έστελνε. :lol:
κοιτα,καθεται μια χαρα καθεται και ρεμβαζει...το θεμα ειναι ο αλλος που θα κατσει :lol: :lol: :lol: αλλα δεν τις εχει τυχει και ο αντρας ο σωστος ο προστυχος ο ελνινιος να ουμε,καταλαβες?