bandog-dogo canario-cane corso

geathana

Member
30 Νοεμβρίου 2007
7
0
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ (ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εγώ έχω pressa canario, και θεωρώ ότι έχω έναν καταπληκτικό σκύλο, λατρεύει τα παιδιά μου, κοινωνικότατο και φιλικό εκτός σπιτιού, και κοιμάμαι ήσυχος από κάθε άποψη. Ο σκύλος αυτός είναι φύλακας από την φύση του, από ένστικτο. Με την επιβράβευση, έμαθε αμέσως τι περιμένουμε να κάνει.

Δεν ξέρω όμως πόσο αντιπροσωπευτικό δείγμα της φυλής είναι, και πόσο επιρρέασε το γεγονός ότι εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης του. Δεν το έχω εκπαιδεύσει, ξέρω όμως να μάθω στον σκύλο μου τι να κάνει, ώστε να με ικανοποιεί για τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου.

Έχω την αίσθηση, ότι το ίδιο ισχύει για όλους τους σκύλους.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το μετέφερα!
Καλώς ήρθες geathana! Φουριόζος μπήκες!
Κάνε, εάν θέλεις, ένα intro για να σε γνωρίσουμε καλύτερα! :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης τέτοιας φυλής.

από αυτά που διαβάζω όμως οι συγκεκριμένες φυλές είναι ότι καλύτερο για ρεαλιστική προστασία.

καμία σχέση με τα ΄ευνουχισμένα ΄ και φλώρικα ροντ βαλερ , ντοπερμαν , λυκόσκυλα.

τα πιο ήμερα απο αυτά αντέχουν τουλάχιστον τρεις καδρονιές στο κεφάλι άπό τον εισβολέα και έπειτα κάνουν την ζημιά.

έχω ακούσει και για άλλα τα οποία δεν άφηναν το δάγκωμα ούτε όταν τα χτυπούσαν με σιδηρολοστό :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

δεν είναι τυχαίο άλωστε ότι κάποια από αυτά αποκαλούντε και ΄ο εφιάλτης του εισβολέα΄

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
θα σου πω για κανε κορσο αφου κανε κορσο θα παρω και εγω.
ειναι οπως ολα τα σκυλια.με σωστη εκπαιδευση θα γινουν σωστα σκυλια.τωρα οσον αφορα την φυλαξη σιγουρα κανουν απλα λογω χαρακτηρα και μεγεθους
οσον αφορα την σωματοφυλακη ισως και να κανουν με την καταλληλη εκπαιδευση. εννοειται πως θελουν εκπαιδευση τουλαχιστον την βασικη οπως ολα τα σκυλια αλλωστε.αλλα νομιζω πως τα ροττ τα μαλινουα και τα ντομπερμαν ειναι καλυτερα για αυτα που ζητας.
αλλα και παλι νομιζω οτι ειναι λιγο αφελες να πιστευουμε οτι ενας σκυλος θα μας σωσει απο εναν κλεφτη ή εναν που οπλοφορει και θελει να μας κανει κακο.και επισης ειναι κακο για εμας να μπαινουμε στην νοοτροπια της σωματοφυλακης καλυτερα μαθε πολεμικες τεχνες. παρε σκυλο για παρεα γιατι σου αρεσει ή και για να ασχοληθεις δημιουργικα μαζι του και με καποιο κυναθλημα.μην το κανεις ψυχοφθορο :wink:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ΜΑΚΗΣ said:
εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης τέτοιας φυλής.

από αυτά που διαβάζω όμως οι συγκεκριμένες φυλές είναι ότι καλύτερο για ρεαλιστική προστασία.

καμία σχέση με τα ΄ευνουχισμένα ΄ και φλώρικα ροντ βαλερ , ντοπερμαν , λυκόσκυλα.

τα πιο ήμερα απο αυτά αντέχουν τουλάχιστον τρεις καδρονιές στο κεφάλι άπό τον εισβολέα και έπειτα κάνουν την ζημιά.

έχω ακούσει και για άλλα τα οποία δεν άφηναν το δάγκωμα ούτε όταν τα χτυπούσαν με σιδηρολοστό :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

δεν είναι τυχαίο άλωστε ότι κάποια από αυτά αποκαλούντε και ΄ο εφιάλτης του εισβολέα΄
Εαν η ειρωνία απευθύνεται σε μένα, ξαναδιάβασε τι έγραψα, και επί αυτών που έγραψα, ότι θέλεις το συζητάμε. Αν και ήμουνα σαφής, και δεν βλέπω τον λόγο για τέτοια ειρωνικά σχόλια.

denis said:
Xωρίς καμία εκπαίδευση.
το αυτό!!!

-------------------

Ο σκύλος μου, ικανοποιεί τις ανάγκες και τι επιθυμίες μου.
Δεν γνωρίζω τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων.
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :wink:

Ευχαριστώ

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
amangos δε νομίζω ότι αναφερόταν σε σένα....... Μάλλον σε μια συζήτηση που γινόταν κάνα μήνα πριν στο "Άλλες φυλές" αναφέρεται....

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
Ποιός σου μίλησε ??? :shock: :shock: :lol: :lol:
Γράψε λάθος, εαν δεν απευθυνόταν σε εμένα...
Συγνώμη, αλλά ειλικρινά στενοχωρέθηκα, υποψιαζόμενος ότι πιθανόν απευθυνόταν σε μένα...

Εαν όχι, συγνώμη-άκυρον!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tώρα είδα το post σου ... κατάλαβα γιατί νόμιζες ότι θα αναφερόμουν σε εσένα ...

ΕΙΣΑΙ ο μέσος ιδιοκτήτης ρε Αντώνη, θα μας τρελάνεις ????
Εννοείται ότι δεν πρέπει να πάς σε εκπαιδευτή γα αυτά που ζητάς ...
το σκυλί σου είναι υπέροχο, και φταίς εσύ ...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αφου τελειωσατε με τα μελοματα!

αφου ξεπερασουμε τις κακεντρεχιες περι καδρονιων και σιδηρολοστων !και αφου θεωρησουμε σαν δεδομενο οτι ο καινουργιος μας ο φιλος μπορει να χειριστει με ευκολια τις παραπανως φυλες θα πρεπει να του πουμε !

οτι κανε κορσο no no no no no για σωματοφυλακη, για χωρο χμ!!!

τα αλλα δυο τωρα μεγαλες ιστοριες και τα δυο!

αν θεωρησουμε οτι μιλαμε για μπαντογκ απο lucero/thuderdrome Κατι γινεται ! οσο για τα πρεσα δεν εχω ιδεα αν κανουν για τετοια δουλεια και πως θα αντιδρασουν σε τετοια εκπαιδευση!

εκπαιδευτη εχεις βρει ? τι την θες την σωματοφυλακη ?

με εκτροφεις εχεις μιλησει ?

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
kos said:
Νικος said:
sir-elric said:
και εγω αυτη την εντυπωση εχω.θες να το αναπτυξεις λιγο;
Ρε παιδια συγνωμη αλλα η σωματοφυκακη ειναι κατι που απευθυνεται σε συγκεκριμενεσ καταστασεισ. Ειαδαλλως μπορει να αποδειχτει επικινδυνη. Τα κανε κορσο ειναι εξαιρετικοι φυλακες. Επισης καταπληκτικοι φυλακες τα μπουλμαστιφ και το λεω εγγυημενα. Παντοτε βεβαια με την καταλληλη εκπαιδευση. Φυσικα να μην ξεχναμε ντοπερμαν ποιμενικουσ γερμανικους ροτ και αλλα.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Νικος said:
sir-elric said:
και εγω αυτη την εντυπωση εχω.θες να το αναπτυξεις λιγο;
οταν ψαχνουμε ειχα καταληξει σε αυτο το συμπερασμα!

κατι οτι οι εκτροφεις δεν τον πολυ κυνηγανε, κατι που ειχα διαβασει απο μια κυρια που εκπαιδευε πιτ για τετοιες δουλειες και ειχε πει οτι ειχε δοκιμασει και τα κανε αλλα της εβγαιναν πολυ sharp!! κατι οτι ειναι καινουργια φυλη.