Εαν η ειρωνία απευθύνεται σε μένα, ξαναδιάβασε τι έγραψα, και επί αυτών που έγραψα, ότι θέλεις το συζητάμε. Αν και ήμουνα σαφής, και δεν βλέπω τον λόγο για τέτοια ειρωνικά σχόλια.ΜΑΚΗΣ said:εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης τέτοιας φυλής.
από αυτά που διαβάζω όμως οι συγκεκριμένες φυλές είναι ότι καλύτερο για ρεαλιστική προστασία.
καμία σχέση με τα ΄ευνουχισμένα ΄ και φλώρικα ροντ βαλερ , ντοπερμαν , λυκόσκυλα.
τα πιο ήμερα απο αυτά αντέχουν τουλάχιστον τρεις καδρονιές στο κεφάλι άπό τον εισβολέα και έπειτα κάνουν την ζημιά.
έχω ακούσει και για άλλα τα οποία δεν άφηναν το δάγκωμα ούτε όταν τα χτυπούσαν με σιδηρολοστό :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
δεν είναι τυχαίο άλωστε ότι κάποια από αυτά αποκαλούντε και ΄ο εφιάλτης του εισβολέα΄
το αυτό!!!denis said:Xωρίς καμία εκπαίδευση.
Γράψε λάθος, εαν δεν απευθυνόταν σε εμένα...denis said:Ποιός σου μίλησε ??? :shock: :shock: :lol: :lol:
και εγω αυτη την εντυπωση εχω.θες να το αναπτυξεις λιγο;sir-elric said:οτι κανε κορσο no no no no no για σωματοφυλακη, για χωρο χμ!!!
Ρε παιδια συγνωμη αλλα η σωματοφυκακη ειναι κατι που απευθυνεται σε συγκεκριμενεσ καταστασεισ. Ειαδαλλως μπορει να αποδειχτει επικινδυνη. Τα κανε κορσο ειναι εξαιρετικοι φυλακες. Επισης καταπληκτικοι φυλακες τα μπουλμαστιφ και το λεω εγγυημενα. Παντοτε βεβαια με την καταλληλη εκπαιδευση. Φυσικα να μην ξεχναμε ντοπερμαν ποιμενικουσ γερμανικους ροτ και αλλα.kos said:Νικος said:και εγω αυτη την εντυπωση εχω.θες να το αναπτυξεις λιγο;sir-elric said:οτι κανε κορσο no no no no no για σωματοφυλακη, για χωρο χμ!!!
οταν ψαχνουμε ειχα καταληξει σε αυτο το συμπερασμα!Νικος said:και εγω αυτη την εντυπωση εχω.θες να το αναπτυξεις λιγο;sir-elric said:οτι κανε κορσο no no no no no για σωματοφυλακη, για χωρο χμ!!!