Μιας που πιασαμε το θεμα "Fila και φυλαξη" σε thread καθως και ο djdoctor αναφερθηκε στα Bandogge θα ηθελα να ρωτησω τυχον εμπειριες με αυτη τη σχετικα νεα φυλη και την αποψη σας για τους εκτροφεις στην Ελλαδα.
εξαρταται απο το προγραμμα του καθε εκτροφεα! αλλα δεν ειναι το πλεον συνηθες! οι πρωτες μιξεις ειναι συνηθως πιτ με νεο και μετα αναλογα προσθετουν!εγω ειχα την εντυπωση οτι ειχαν κ pressa canario μεσα!
δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις πιτ με νεο...?εξαρταται απο το προγραμμα του καθε εκτροφεα! αλλα δεν ειναι το πλεον συνηθες! οι πρωτες μιξεις ειναι συνηθως πιτ με νεο και μετα αναλογα προσθετουν!
πιτ =pit=american pit bull terrier(APBT)= πιτμπουλδεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις πιτ με νεο...?![]()
οκ, το πιτ το επιασα με το νεο η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα.κατι σε επιγραφες neon μου εκανεπιτ =pit=american pit bull terrier(APBT)= πιτμπουλ
νεο=neo=neapolitan mastiff= μαστινο ναπολιτανο
με εχουν φαει τα αμερικανακια με τις συντομευσεις τους! αυτο που ειπε και παραπανω ο ντοπερ!!
Κατι σε μαγειρους με παραπεμπει αυτο,εξαρταται απο το προγραμμα του καθε εκτροφεα! αλλα δεν ειναι το πλεον συνηθες! οι πρωτες μιξεις ειναι συνηθως πιτ με νεο και μετα αναλογα προσθετουν!
εκ πρωτης οψεως μοιαζει λιγο σαν συνταγη του μαμαλακη αλλα δεν ειναι!Κατι σε μαγειρους με παραπεμπει αυτο,
και οχι σε εκροφεις.
Δηλαδη για να αποκτησεις ενα τετοιο ημιαιμο σου ζητουν και χρηματα;
Επειδη ειμαι "σκληρος" τυπος και δεν με φοβιζει τιποτα,
μηπως κανεις γνωριζει εκτροφεα BANDOG να εχει και λιγο
κροκοδειλο μεσα;
Θα μας τρελανουν τα Αμερικανακια με τα μαγειρεματα τους.
κ να υπαρχουν 100 η 150 δειγματα της "φυλης".αν δεν κανω λαθος στις 7 γενιες θεωρειται οτι εχεις καινουργια φυλη.
το οποίο σημαίνει τι ???ειναι διασταυρωση μαστινο με πιτ.εχω γνωρισει αυτη την φυλη.
ειναι σκυλια για ρεαλιστικη προστασια παρα πολυ δυνατα .
εχω νιωσει δαγκωμα μπαντοκ σε μανικι και ομολογο οτι ενιωσα να με σφιγγει μπουλτοζα οχι σκυλος .
αυτα τα δειγματα που εχω δει εγω ειχαν πολυ καλα νευρα ,και νορμαλ χαρακτηρα .
υπαρχει ενας αξιολογος εκτροφεας που ειναι και φιλος μου !!!
εχει φερει απο αμερικη και κανει καποιες πολυ επιλεκτικες γεννες .
Μαστιφ αναγνωρισμένο από το American Kennel Club, μοιάζει με το παλιό αγγλικό μαστίφαυτο το σερτιφαιντ μαστιφ ποιο ειναι?
Αυτό το μαύρο στην φώτο είναι η Λίντα, του φίλου μου. έχει και αρσενικό(το ταίρι της...εχεις μπανντογκ?
Οχι, είναι ντατσχουντ, το Ευάκι μαςτο κουταβι κατω ειναι η κορη?