Barbie, Ρέα & Χαρά!

Status
Κλειδωμένο θέμα

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Είμαι σίγουρη πως θα τους βρεις τα καλύτερα σπίτια!!!Καλοτυχα,υγιή και ευτυχισμένα εύχομαι!!!(Μια μικρή αδυναμία στην Banjaluka την εχω..:whistle:):D
Να 'σαι καλά Αργυρώ μου!! Και η δική μου αδυναμία είναι η Bolivia ;)

• Like
Reactions: ProudtobeGreek

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Πολύ λυπαμαι!! Μα τι εγινε;;
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα άρχισε να έχει διάρροιες και εμετούς - η διάγνωση: καλπάζουσα μορφή καρκίνου του ήπατος, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό - είχε και καρδιακή ανεπάρκεια που δεν επέτρεψε να γίνει η επέμβαση. Ενώ φοβόμασταν μη δημιουργηθούν ξανά οι πέτρες στην ουροδόχο κύστη, μας παρουσίαζε αυτό...
Όταν πια μόνη της μας αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο, δεν υπήρχε άλλος λόγος να την κρατάμε εδώ με το ζόρι και να ταλαιπωρείται - την κοιμίσαμε χθες το μεσημέρι :cry::cry:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Όταν έγραφες πόσο με καταλαβαίνεις, δεν φανταζόμουν πόσο... Καλό ταξίδι στην μικρή... Πονάω μαζί σας...

• Like
Reactions: spyv

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ώχ... Πολλά συλλυπητήρια για το κορίτσι σας... :(
Καλο της ταξιδι....πολυ λυπαμαι:(
Μπεάτα συλλυπητήρια...
Καλό της ταξίδι.
WTF...

Λυπαμαι πολυ...
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπάζει!
Πολύ λυπαμαι!! Μα τι εγινε;;
Συλληπητήρια :cry: Καλό της ταξίδι
Καλο ταξιδι ψυχουλα μου...:cry:
κουράγιο και δύναμη εύχομαι
Καλό της ταξίδι.:(
Συλληπητήρια Μπεάτα.. Και κουράγιο..
Όταν έγραφες πόσο με καταλαβαίνεις, δεν φανταζόμουν πόσο... Καλό ταξίδι στην μικρή... Πονάω μαζί σας...
Σας ευχαριστώ όλες και όλους, ξέρω ότι εσείς μπορείτε να μας καταλάβετε και δεν θα πείτε σαν μερικοί να μην κάνουμε έτσι αφού ήταν μόνο ένας σκύλος...

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Σας ευχαριστώ όλες και όλους, ξέρω ότι εσείς μπορείτε να μας καταλάβετε και δεν θα πείτε σαν μερικοί να μην κάνουμε έτσι αφού ήταν μόνο ένας σκύλος...
Καλό ταξίδι στο ποιο όμορφο κορίτσι..κουράγιο και υπομονή σε εσάς.

• Like
Reactions: haviharakennel

Status
Κλειδωμένο θέμα