Να 'σαι καλά Αργυρώ μου!! Και η δική μου αδυναμία είναι η BoliviaΕίμαι σίγουρη πως θα τους βρεις τα καλύτερα σπίτια!!!Καλοτυχα,υγιή και ευτυχισμένα εύχομαι!!!(Μια μικρή αδυναμία στην Banjaluka την εχω..)
![]()
Να 'σαι καλά Αργυρώ μου!! Και η δική μου αδυναμία είναι η BoliviaΕίμαι σίγουρη πως θα τους βρεις τα καλύτερα σπίτια!!!Καλοτυχα,υγιή και ευτυχισμένα εύχομαι!!!(Μια μικρή αδυναμία στην Banjaluka την εχω..)
![]()
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα άρχισε να έχει διάρροιες και εμετούς - η διάγνωση: καλπάζουσα μορφή καρκίνου του ήπατος, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό - είχε και καρδιακή ανεπάρκεια που δεν επέτρεψε να γίνει η επέμβαση. Ενώ φοβόμασταν μη δημιουργηθούν ξανά οι πέτρες στην ουροδόχο κύστη, μας παρουσίαζε αυτό...Πολύ λυπαμαι!! Μα τι εγινε;;
Ώχ... Πολλά συλλυπητήρια για το κορίτσι σας...![]()
Καλο της ταξιδι....πολυ λυπαμαι![]()
Μπεάτα συλλυπητήρια...
Καλό της ταξίδι.
WTF...
Λυπαμαι πολυ...
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπάζει!
Πολύ λυπαμαι!! Μα τι εγινε;;
ΣυλληπητήριαΚαλό της ταξίδι
Καλο ταξιδι ψυχουλα μου...![]()
κουράγιο και δύναμη εύχομαι
Καλό της ταξίδι.![]()
Συλληπητήρια Μπεάτα.. Και κουράγιο..
Σας ευχαριστώ όλες και όλους, ξέρω ότι εσείς μπορείτε να μας καταλάβετε και δεν θα πείτε σαν μερικοί να μην κάνουμε έτσι αφού ήταν μόνο ένας σκύλος...Όταν έγραφες πόσο με καταλαβαίνεις, δεν φανταζόμουν πόσο... Καλό ταξίδι στην μικρή... Πονάω μαζί σας...
Καλό ταξίδι στο ποιο όμορφο κορίτσι..κουράγιο και υπομονή σε εσάς.Σας ευχαριστώ όλες και όλους, ξέρω ότι εσείς μπορείτε να μας καταλάβετε και δεν θα πείτε σαν μερικοί να μην κάνουμε έτσι αφού ήταν μόνο ένας σκύλος...