Barbie, Ρέα & Χαρά!

Status
Κλειδωμένο θέμα

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Πολύ χάρηκα για την Άδμητο!!!Άντε να τακτοποιηθούν όλα και να βρεθούμε επιτέλους!!Πολλά φιλιά στην barbie να δώσεις( η αδυναμία του Φίλιππα είναι) και σιδερένια!!!Στο λέω κι από εδώ, για να πιάσει καλύτερα η ευχή!!

• Like
Reactions: haviharakennel

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Καλότυχος να είναι Μπεάτα!:)Σκέφτομαι και την Φρόσω και πως θα της φανεί που θα χάσει το συνομήλικο παρεάκι της.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ πολύ Έφη μου! Η Φρόσω θα έχει θέμα, σήμερα που του έκανα μπάνιο έκλαιγε γοερά και ήθελε να μπει μέσα. Ευτυχώς υπάρχουν τα άλλα σκυλιά για παρηγοριά.

• Like
Reactions: ghelly and filefi

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Αχ το μανάρι μου!!Για να γελάσεις λίγο, ξέρεις τι μου είπε χθες ο Φίλιππας;Σε 1-2 χρόνια λέει να τα πάμε όλα στο "εχεις πακέτο"!!Και στο τέλος να σκάσει μύτη και ο Boston!!!Έχει να πέσει κλάμα λέει!!!

• Like

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
@haviharakennel σου είναι δύσκολο γενικα να αποχωρίζεσαι τα κουτάβια? Ή καταφέρνεις και το βάζεις εξαρχής στο μυαλό σου πως θα φύγουν και είσαι αποστασιοποιημενη? (καλοτυχος να ναι ο μικρός εκεί που παει... Αν και κατι μου λέει πως το χεις ψάξει καλά το που θα πάει... )

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
@haviharakennel σου είναι δύσκολο γενικα να αποχωρίζεσαι τα κουτάβια? Ή καταφέρνεις και το βάζεις εξαρχής στο μυαλό σου πως θα φύγουν και είσαι αποστασιοποιημενη? (καλοτυχος να ναι ο μικρός εκεί που παει... Αν και κατι μου λέει πως το χεις ψάξει καλά το που θα πάει... )
Με τα πρώτα δεν ήταν τόσο δύσκολά όσο με την Αγλαΐα και τον Αδμετάκο επειδή έκατσαν πολύ περισσότερο μαζί μας. Την επόμενη φορά ούτε να το σκέφτομαι να δώσω κουτάβι στην Αμερική, μόνο στην Ευρώπη.
Και ναι, το έψαξα πολύ για τον Αδμετάκο, επειδή είναι αδυναμία μου, πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένος. Και ναι, θα είναι με μια μάνα και μια κόρη που θα τον λατρεύουν και να τον καλομαθαίνουν. Του αξίζει!!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ο μικρός έφυγε σήμερα :( Θα μένει στην Αθήνα. Με μια υπέροχη μαμά και με την κόρη της 23 ετών (βασικά θα είναι το σκυλάκι της κόρης).

Στην πτήση πρώτα άνοιγε απο μέσα το φερμουάρ στο τσαντάκι και μετά αφού απετράπη αυτό, έφαγε το πλαστικό δίχτυ στο παραθυράκι και κατάφερε να βγει έξω. Η μαμά του έπρεπε να το κρατάει αγκαλιά και οι αεροσυνοδοί το έκαναν θέμα μέχρι που σηκώθηκαν όλοι οι επιβάτες, μην φαντάζεστε - κάπου 30 άτομα και ομόφωναείπαν ότι δεν τους ενοχλεί ο Αδμετάκος και ότι πρέπει να ταξιδεύει στην αγκαλιά της μαμάς του. Στο τέλος έγινε το μασκότ του αεροπλάνου και όλοι έπρεπε να τον χαιρετίσουν στο τέλος της πτήσης.
Όταν δε έφτασε στο νέο του σπίτι, πρώτα έλεγξε όλα τα δωμάτια, μετά έφαγε και μετά στρώθηκε στο καναπέ σαν πασάς για να δεχτεί τα χάδια των γυναικών του.
Το αγόρι μου πήγε σε τέλεια χέρια και... δεν αποκλείεται να το δείτε και σε εκθέσεις :cool::cool:

Η Χαρά και η Φρόσω ακόμα κλαίνε και εγώ μαζί τους, άδειασε το σπίτι μας :(

Στο μεταξύ άρχισε ο οίστρος της Χαράς και σκεφτόμαστε διάφορες κατασκευές (αλλά μάλλον θα έρθει το crate στο σπίτι) γιατι ο Μάρκο μας παρότι μόνο 8 μηνών μας το παίζει πολύ αντράκι και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων :whistle:

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Η μεγάλη απόδραση του ενός!!:DΠάει και η τσάντα!!!Και φαίνεται και ωραία!!

Παρεπιπτόντως, πως θα αντιμετωπιζόταν μια τέτοια κατάσταση, αν η πτήση ήταν πολύωρη;

Καλή ζωή να έχει ο Άδμητος(αυτό θα είναι το όνομα του;Kαι πολλές διακρίσεις, αν κατέβει στους στίβους!

Last edited:
  • Like

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Παρεπιπτόντως, πως θα αντιμετωπιζόταν μια τέτοια κατάσταση, αν η πτήση ήταν πολύωρη
Ναι, η τσάντα ήταν πολύ ωραία και ήταν ασορτί με όλη την προίκα του :( ;)

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, πάντος και εμένα μου έκαναν παρατήρηση για την Αγλαία που είχε μόνο το κφαλάκι έξω.

Ακόμα δεν έχουμε νέο όνομα αλλά μάλλον θα είναι ελληνικό!

• Like
Reactions: filefi

Status
Κλειδωμένο θέμα